Google Pixel 6 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gerremi 1. 9. 2022 17:01

Skusal som rôzne spôsoby. Nechapem ako toto môžu predávať keď to úplne znefunkční čítačku. Keby to bolo sklo tak ok, ale folia a ešte od Spigenu?! To nechápem...

Po zlepení folie som mal 100% úspešnosť odomknutia. 10 s 10 pokusov
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Fid0 1. 9. 2022 18:26

Hele já nevím, manželka má sklo, nějaké z alzy za cca 200 kč a otisky úplně v pohodě na 10/10. Dost jsem se bál ale je to fakt v pohodě
Fid0
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 2. 9. 2022 06:49

Bavime sa o 6 Pro?

Predtým som mal aj klasicku 6 a sklo spigen a otisk fungoval tak ako píšeš 10/10

Na 6 Pro folia Spigen 0/10 pokusov... Ani ju nezapinam uz. Dnes dorazí ina folia, dam vediet

Edit: takze co mi dorazilo nieje folia ale sklo... Dokonca 2,5D čiže úplne ***** ktoré sa po bokoch samozrejme odlepuje a odtlačok nefunguje tak ako predtým... Som debil ze som si poriadne neprečítal popis, bral som to ako samozrejmosť ze Film screen protector je folia a nie sklo ktore sa označuje len ako screen protector ...

Vyhodené peniaze, vyhnite sa tomu.

https://top4mobile.sk/Katalog/37/ochran ... oegsp00804
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod marthy_zive.cz 4. 9. 2022 16:29

Zdravím ve spolek. Mám problém s připojením k mobilní síti. Neustále se mi odpojuje nebo se přepíná na Edge. Má to někdo podobně? Díky
marthy_zive.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 6. 9. 2022 20:16

Menší aktualizace pro Pixel rodinu:
https://www.notebookcheck.com/Das-Googl ... 416.0.html velikost je 27,08MB
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod lada t5 7. 9. 2022 07:48

Už to stahuju, tak uvidíme.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 9. 9. 2022 14:30

V Androidu 13 je ta baterka teda zoufalá, snad se to postupně optimalizuje. Prakticky už mi nevydrží telefon ani do večera a to jen leží nepoužívaný na stole.

Větší výpadky sítě jsem nezaznamenal, ale třeba se mi stalo, že se na chvíli přepojil na Edge (možná místo bez signálu) a už se mu pak nechtělo zpět, musel jsem restartovat a pak se chytlo 4G.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 9. 9. 2022 14:56

po aktualizaci udělej tovární reset, třeba to baterce pomůže
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod marthy_zive.cz 9. 9. 2022 16:47

Ta baterka se mi po bezp. aktualizaci z 5. září srovnala a drží pěkně. Stejně tak začalo chodit android auto. Vypadávání sítě se po aktualizaci na android 13 taky vyřešilo. Takže aktuálně bezproblémový chod.
marthy_zive.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 10. 9. 2022 22:22

Řekl bych, že ta poslední 27 MB aktualizace opravdu baterku výrazně zlepšila, resp. ji vrátila na původní hodnoty z Androidu 12. Dneska večer (půlnoc) mám ještě 35%...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lada t5 11. 9. 2022 16:57

Vidím to stejně, je to zase jako s A12.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 11. 9. 2022 19:37

Možná bych si troufnul i říct nepatrné zlepšení proti A12. Obvykle jsem míval večer třeba 35 procent, teď mám 45. Není to ještě dostatek dat pro nějaké tvrzení, ale rozhodně z tohohle updatu mám radost.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lada t5 12. 9. 2022 08:03

Já mám i takový nejistý pocit, jakoby se telefon celkově zrychlil. Nemám to nijak podložené, jen bych řekl, že reaguje svižněji......... Ale třeba se mi to jen zdá.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod brut4r 12. 9. 2022 10:37

Dotaz na další uživatele Pixel 6a, máte odemknutý bootloader? (Nastavení->Pro Vývojáře->Odemknutí OEM) Kupoval jsem ho na alza.cz po zapnutí se provedl OTA upgrade na A13 a nyní mi to nejde odemknout. Narazili jste někdo na toto chování?
brut4r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lada t5 12. 9. 2022 13:08

Asi bys to měl napsat do vlákna pro Pixel 6a.
lada t5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka