Ahoj, chci se zeptat, dříve jsem měl na P6 PRO ve foťáku u zoomu možnosti ,7,1 a 4 jakoby tlačítka. Prostě skokové změny, teď tam mám posuvník na plynulý ZOOM 0-20 a docela mi to vadí, lze mít zase tlačítka?
Problém vyřešen odinstalace a instalace aktualizací. Když podržíš tlačítko zoomu a potáhneš nahoru, dostaneš ten plynulý zoom ale zpátky se mu nechce Pomůže přepnutí fotoaparátu na pohyb nebo chvíli počkat. Proč to předtím nešlo, nevím.
Tak u mne po update na Červenec zaplatu u O2 datamanii se zvýšila rychlost, nyní naměřím skoro 600Mbps download a skoro 90Mbps Upload. Předtím bylo pod 300 u Pixel 6 Pro..
Ahoj, jsem čerstvej majitel 6 pro, pročet jsem zde debatu ohledně focení a HDR. Podle Googlu a jejich podpory by měla bejt v aplikaci fotoaparát ikona pro zapnutí HDR, na mém 6 pro nic takového nemám.... celkově toho nastavení je tam dost pomálu, doposud jsem používal Huawei p30 a tam bylo vše úplně jinak. Mám hledat jinde v nastavení nebo to Pixel prostě nemá?
Hledal a tu je odpověď na HDR: You can't, it's an integral part of how the Pixel cameras work. You can try using a 3rd party camera app like Open Camera for more control.
You can also suggest this to be implemented via Settings > About phone > Send feedback about this device. Unlike this forum, Feedback is read by the Pixel team and taken into consideration.
Je to součástí fotoaplikace, takže se nedá jen tak zapnout/vypnout, je to v návrhu pro změnu.. jedině přes OpenCamera..