Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kubo 2507 26. 2. 2023 22:21

Ďakujem vám za snahu,nejde nič čo píšete, zajtra idem dať skúsiť vymeniť sim kartu
Kubo 2507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod joeslovak 27. 2. 2023 09:16

mam 4ku a internet funguje. zene sa raz znefunkcnila simkarta 4ky a nevedela sa prihlasit. do siete. pomohlo ju dat do ineho telefonu. ja mam na pixel 7 nastavenu siet kde je na zatiatku NR a je to moznost kde je najviac moznych sieti (ze sa pripoji aspon na nieco ) :D
joeslovak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paul523 1. 3. 2023 16:19

Tak po dlouhém pátrání na Google pixel 7 pro u O2 volte a vowifi funkční díky shizuku a pixel IMS, super.
Jinak předtím časté problémy s nedostupností, každý třetí jse mi nemohl dovolat.
Paul523
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noremorse 4. 3. 2023 01:53

ahoj, dotaz k launcheru. Jak odstranit widget s přehledem udalostí? Když na něm podržim prst, tak je tam jen přizpůsobit.
noremorse
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 4. 3. 2023 08:21

Odstranit widget z hlavní stránky nejde, stejně jako nejde odstranit Google search pole.
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 3. 2023 08:26

noremorse píše:ahoj, dotaz k launcheru. Jak odstranit widget s přehledem udalostí? Když na něm podržim prst, tak je tam jen přizpůsobit.

nainstaluj jiný launcher, třeba Nova Launcher, tam jde přizpůsobit prakticky všechno
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kubo 2507 4. 3. 2023 10:33

Ahojte,no vymenili sim kartu 4K a už ide všetko ako má, ešte dotaz, keď zamknem telefón tak sa objavia hodiny atď a po dvoch sekundách preblikne displej a už je potom všetko ok, robí to aj vám?
Kubo 2507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 9. 3. 2023 02:37

Jen na okraj, koupil jsem manželce S23 (protože prostě jiné rozměrově malé telefony, které umějí fotit, se nevyrábějí) a foťák Pixelu je nesrovnatelně lepší. Samsung má o něco lepší stabilizaci videa a venku se rozdíly stírají a oba foťáky fotí skvěle. Ale stačí se dostat do trochu horších světelných podmínek (tedy jakýkoliv interiér) a Samsung se vůbec nechytá. Úplně nesmyslně nastavuje expozici a když už se expozičně trefí, tak fotky jsou takové rozplizlé, bez detailů, nekontrastní, vybledlé. (Ano, Pixel to občas při HDR zvlášť v protisvětle s kontrastem přehání, ale pořád to dává výrazně lepší výsledek než S23). Docela mě ten rozdíl překvapil, čekal jsem, že S23 bude pecka, ale minimálně ta základní verze je teda slabá. Jsem fakt rád, že jsem koupil Pixel.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IMI5 9. 3. 2023 18:39

Mr.Scully : Já právě chci prubnout 7 Pro jde sehnat za 15 tisíc ale bojím se těch zmiňovaných problémů o 5G mi ani moc nejde (mám 02) ale ty ostatní věci. Aktuálně mám starý OP 8 Pro ale běží pořád perfektně žádné škubaní jako u S22 Ultra. Tak snad 7 Pro letí stejně jako OnePlus nebo ještě líp. S23 U je dvakrát tak drahá :D
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 9. 3. 2023 19:46

IMI5 - měl jsem před dvěma lety právě Oneplus 8 Pro a prodal jsem ho, po roce používání byla baterka úplně zoufalá. Byl to vizuálně krásný telefon s čistým Androidem a obstojným foťákem, ale ta baterka to po čase úplně zabila. Pixel je co do spotřeby někde úplně jinde.

Myslím, že mobily s čistým Androidem jsou z hlediska rychlosti systému naprosto srovnatelné.

Které "zmiňované problémy" kromě chybějícího 5G? O žádných nevím. Někde na zahraničním fóru se občas něco objeví (viz údajné praskání čočky) a pak se zjistí, že 99% lidí to nemá, protože byla jen nějaká vadná várka.

Jinak ikonku HD/VoWiFi vidím teda u hovorů stále a zapnuté to mám, ale poslední tři hovory jsem měl v příšerné kvalitě. To by mě zajímalo, jestli se něco nepodělalo...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod spartann 9. 3. 2023 21:25

Taky přemýšlím o Google Pixel 7 Pro, jediné co mě odrazuje je 5G.ale říkám si, ze to je zbytecne, když v pohodě běhá 4G.Vyssi rychlost nepotřebuji. Pokud treba za rok u tohoto začne fungovat 5G, tak to vyřeší aktualizace FW, kdyz budu mit soucasnou verzi?
spartann
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 9. 3. 2023 21:52

Měla by se prohloubit spolupráce Vodafone a Google, pak nám snad spustí i 5G.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod KLUC94 10. 3. 2023 01:24

Jak jste na tom s výdrží baterky (ať už základ, nebo Pro)? Docela mě ten telefon láká, ale dle recenzí to není žádná hitparáda oproti ostatním vlajkám?
T290 -> M65 -> E50 -> Galaxy Fame -> Xiaomi Mi 4c -> Xiaomi Mi 8 -> ???
KLUC94
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 10. 3. 2023 07:55

Ja mam sice jen Pixel 6, ale zkousel jsem prejit na Galaxy S23.

A vydrz mi prisla stejna. Pouzival jsem 3 dny oba telefony zaroven a meril jsem % ubytek na Accubattery. Samozrejme Pixel byl na 4G, Galaxy na 5G. Podle me to je prave ten rozdil, Samsung 5G modem na Pixelu, a zvlast na P6, neni moc optimalizovany. Pixel 7 by uz mel mit lepsi modem, a tak by mozna i vydrz na 5G mela byt lepsi.

Jinak Galaxy S23 jsem nakonec taky vratil, kvuli slabemu fotaku. Mel jsem podobne dojmy jako kolega nahore. Fotky uvnitr preostrene, plne sumu. A obrovsky problem s pohybujicimi se objekty (deti) venku i uvnitr.

Ale bylo mi to lito, Pixel je na me moc velky telefon, S23 se mi strasne libila :).
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 10. 3. 2023 10:24

KLUC94 píše:Jak jste na tom s výdrží baterky (ať už základ, nebo Pro)? Docela mě ten telefon láká, ale dle recenzí to není žádná hitparáda oproti ostatním vlajkám?

7 Pro plné dva dny (6 Pro den a půl). Vše naplno (Always On, QHD, WiFi, bluetooth, NFC atd. atd.). Poslední roky jsem neměl telefon s větší výdrží. Chodím spát o půlnoci s cca 50-55 procenty. Nechce se mi moc věřit, že by ostatní vlajky měly být lepší.
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka