Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KLUC94 10. 3. 2023 11:02

vycházím z testování na NoteBookCheck a PhoneArena

Obrázek
Obrázek

vlastik-habbib píše:Ja mam sice jen Pixel 6, ale zkousel jsem prejit na Galaxy S23.

A vydrz mi prisla stejna. Pouzival jsem 3 dny oba telefony zaroven a meril jsem % ubytek na Accubattery. Samozrejme Pixel byl na 4G, Galaxy na 5G. Podle me to je prave ten rozdil, Samsung 5G modem na Pixelu, a zvlast na P6, neni moc optimalizovany. Pixel 7 by uz mel mit lepsi modem, a tak by mozna i vydrz na 5G mela byt lepsi.

Jinak Galaxy S23 jsem nakonec taky vratil, kvuli slabemu fotaku. Mel jsem podobne dojmy jako kolega nahore. Fotky uvnitr preostrene, plne sumu. A obrovsky problem s pohybujicimi se objekty (deti) venku i uvnitr.

Ale bylo mi to lito, Pixel je na me moc velky telefon, S23 se mi strasne libila :).

Mě se zas líbila S23 Ultra, ale právě kvůli fotkám dětí do ní nejdu.
T290 -> M65 -> E50 -> Galaxy Fame -> Xiaomi Mi 4c -> Xiaomi Mi 8 -> ???
KLUC94
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 10. 3. 2023 15:07

Já šel kvůli shutter lagu do iOS. Nezbývalo mi nic jiného.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KLUC94 10. 3. 2023 16:16

To mi neříkej :-| . Trochu jsem počítal s tím, že minimálně ten Pixel by na tom mohl být srovnatelně s iP (možná i ostatní vlajky, když zmiňujou problém jen u Samsungu)
KLUC94
Junior

Odeslat příspěvekod corsair10 10. 3. 2023 18:44

Zdravím, mám u Pixelu 7 dva problémy, nefunguje zrcadlení obrazovky v TV Samsung(zrcadlení přímo z YouTube ano), a při volání z auta přes bluetooth se ozývá výrazné praskání. Setkal se s tím někdo, nebo můžete někdo prosím poradit. Mockrát dekuji. M.
corsair10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 10. 3. 2023 19:47

Zrcadleni z Pixelu na televizi funguje jen pres Chromecast.
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 10. 3. 2023 19:57

Pokud neproběhla nějaká změna, tak Pixely používají k zrcadlení obrazu Chromecast, kdežto Samsung zařízení Miracast a obojí jsou nekompatibilní technologie. Chromecast vyžaduje připojení k internetu, kdežto přes Miracast se připojujete k TV nepřímo. Zrcadlení YouTube funguje na jiném principu. Jediný způsob, jak na Samsung TV rozjet Chromecast, je pomocí HDMI adaptéru.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod johnface87 10. 3. 2023 22:09

Pixel 7 je naprosto bezproblémový, co se týče 10 měsíční dcery. Nechám automatiku, která občas rozpozná pohyb natočí video a vybere snímek. Funguje dokonale. Žádný shutter lag, žádné mazanice v interiéru. U S22 ultra to vyřešil camera assistant One UI 5.1. Takže rovněž bez problémů. iPhone jsem koupil na rady tady na fóru a do týdne letěl pryč. Nepoužitelný telefon, velmi slabé fotky, neodpovídající cena. Jsem z fotoaparátu Pixelu 7 mile překpaven. V cenové relaci nemá konkurenci a není daleko od iPhonů za dvojnásobek.
johnface87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 11. 3. 2023 00:11

KLUC94 píše:vycházím z testování na NoteBookCheck a PhoneArena

Moc tomu testování nerozumím, to nechávají třeba displej pořád naplno nebo něco? Těžko to může být v nečinném stavu 20 hodin, když mně vydrží při používání 48 hodin...

Ad foťák, neviděl jsem srovnání s iPhonem (nikdy bych do něj nešel kvůli mé osobní averzi k iOS), ale opravdu není u Pixelu problém ani se shutter lagem, ani s expozicí, s ničím. Kdybych chtěl vyloženě něco foťáku trošku vyčíst (a už jsem to tu psal), tak při silném protisvětle dělá zbytečně kontrastní a lehce podexponované fotky, ale to je fakt detail. Udělat v interiéru mázlou fotku se skutečně podaří málokdy. Ta automatika je fakt skvělá. A nějaký ISO 800-1000 je z hlediska šumu úplně na pohodu.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 11. 3. 2023 12:15

KLUC94 píše:To mi neříkej :-| . Trochu jsem počítal s tím, že minimálně ten Pixel by na tom mohl být srovnatelně s iP (možná i ostatní vlajky, když zmiňujou problém jen u Samsungu)

Pixel je v pohodě. Shutter lag nemá. Jen mě nesedl kvůli nepodpoře 5G, procák umí pěkně topit na ten výkon a spotřeba mě moc nepřesvědčila. Ale to je můj soukromý názor. :-)
S fotkama budeš spokojený.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kubo 2507 11. 3. 2023 19:47

Keď odomykam telefón tak sa odomkne tak zasekano,borci robí to aj vám?sem tam proste zaseka domova obrazovka,tie prechody, animácie.
Vieme poradiť?
Kubo 2507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KLUC94 12. 3. 2023 21:26

hurec píše:
KLUC94 píše:To mi neříkej :-| . Trochu jsem počítal s tím, že minimálně ten Pixel by na tom mohl být srovnatelně s iP (možná i ostatní vlajky, když zmiňujou problém jen u Samsungu)

Pixel je v pohodě. Shutter lag nemá. Jen mě nesedl kvůli nepodpoře 5G, procák umí pěkně topit na ten výkon a spotřeba mě moc nepřesvědčila. Ale to je můj soukromý názor. :-)
S fotkama budeš spokojený.

Nakonec jsem ještě nějak stihl pár posledních kusů v předobjednávce na Xiaomi 13 Pro n MP, tak snad nezklame :) Maximálně bych ho pak vyměnil za ten Pixel :)
KLUC94
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 13. 3. 2023 06:15

Když nevadí miui. Tak proč ne. Ten mobil je hodně skvělý.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kubo 2507 13. 3. 2023 11:42

Ináč toto je ale fórum ����,ako klobúk dole, človek sa snaží získať nejaké informácie, poradiť, mám pixel prvý krát a tu že kupujem xiaomi a podobné sračky �����kokos mám dosť.
A odpoveď od skúseného človeka,alebo ľudí čo majú pixel 7 pro aby mi trošku poradili ani jedna ���, šak toto tu je ako matovočov cirkus ���
Kubo 2507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KLUC94 13. 3. 2023 14:40

Hele nechápu proč se tu rozčiluješ.
Já tu nikde zničehonic nenapsal, že kupuju Xiaomi. Měl jsem zájem o Pixel 7 Pro, chtěl jsem vědět nějaký osobní zkušenosti k tomu - ty jsem zde dostal. Že jsem napsal, že nakonec kupuju Xiaomi byla jen informativní zpráva (asi nebyla 100% nutná, jen takovej status update), ve které zmiňuji, že v případě nespokojenosti bych stejně zkusil Pixel.

Že ti nikdo neporadil s tvým problémem - všichni jsou tu dobrovolně, nikdo není povinen komukoliv na něco odepsat. Nevím, co máš s Pixelem za problém (nedohledával jsem ho), ale taky může být možnost, že ostatní třeba jen neví, co s tím.
KLUC94
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 13. 3. 2023 20:52

Běž si pobrečet na slovenské fóru ty cirkusu :-D
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka