Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod George_76 16. 6. 2023 07:48

Tak mi to taky funguje, jen jsem spatne asi koukal a nevsiml jsem si , ze se ted uz zobrazuje pripojeni hlasove a datove zvlast, diky tomu ze je rozdilne :) Takze vse ok :)
George_76
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 16. 6. 2023 07:55

Tak mám 5G také ale u Pixelu 6 Pro mám stejnou rychlost jako u 4G, přítelkyně má Galaxy A52S stejnou SIM jako já O2 datamanie a má vyšší rychlost než u Pixelu takže si myslím že ještě bude nějaká úprava..
Dokonce na Speedtestu byl report ohledně hlášení že mají nižší rychlost s 5G než je běžné.. Ale ten už se mi po druhé neobjevil..
Tak nyní download 255Mbps včera 180Mbps na stejném místě, a upload ale stále 53.8Mbps.. Přítelkyně má 470-78 teď změřeno.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod spartann 16. 6. 2023 09:48

mám raději koupit tvrzené sklo nebo ochrannou folii? pokud máte zkušenost, díky
spartann
Junior

Odeslat příspěvekod Radajs 456 16. 6. 2023 10:50

Zdravím vás přátelé,chtěl bych vědět váš názor. Zvažuju pořízení pixelu. Rozhoduji se mezi 6pro a 7. Jsou na Amazonu cenově na podobné úrovni. Primárně mi jde o kvalitu fotek a videa. Hry nehraju. Pouze standartní užívání. Ke kterému modelu byste se přiklonili vy? Díky za názory.
Radajs 456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 16. 6. 2023 15:39

Tak určitě Pixel 6 Pro který má i zoom.. A celkové fotí parádně, i 7ka neříkám ale když chceš zoom tak 6 Pro..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Alpenflair 16. 6. 2023 17:17

No je to tezke rozhodnuti. Kolega Panrt ma urcite pravdu v tom, ze řada Pro nabízí teleobjektiv. A tudiz budou jakekoliv fotky se zoomem mnohem lepsi.

Nicmene, Google u svych telefonu k vysledne kvalite fotek vyuziva v OBROVSKE mire umelou inteligenci (proto jsou jejich fotky jedny z nejlepsich na trhu i kdyz nemaji nejlepsi hardware)

Procesor Tensor G2 (pritomny u Pixelu 7) dokaze fotky (bez zoomu) zpracovat o dost lepe.

Tudiz je rozhodnuti (samozrejme) ciste na Vas.

Kdybych byl na Vašem místě a chtel super fotk, tak bych ješTe 6k nasetril a koupil 7pro �
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 16. 6. 2023 19:34

Opravdu je procesor lepsi nez opticky zoom? Mam tedy jen 7a, ale ten zoom kvalitni urcite neni. Samozrejme pokud si nekdo prohlizi ty procesorem vytvorene obrazky na displeji mobilu, bude spokojen.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Blanda Panda 16. 6. 2023 20:20

Nedávno jsem řešil, rozbil jsem si telefon a chtěl jsem zase něco, co umí dobře fotit. Uvažoval jsem o S23, S23U, S22U a P6, P6 PRO, 7 a 7 PRO. Vyhrál P6 PRO. Kvalita fotek mezi P6PRO a P7PRO mi nepřišla moc velká. Zoom používám a P7 a P6 se v něm nechytá. S22U a S23U celkové velké zklamání. Takže jsem ho vzal za cca 14400 a ušetřil kopu peněž. Teď je na Alze po 14k, pohoda :-) Největší mínus je pro mě 128GB paměti a slabší jas displeje, jinak spoko :-)
Blanda Panda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigJerryCZ 17. 6. 2023 09:55

Já teď chytil v akci na Amazonu P7 pro za 695 euro, takže bych zkusil třeba sledovat i tam, jestli neudělají zase nějakou akci
BigJerryCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 17. 6. 2023 10:53

Blanda Panda: Noooo Pixel 7 Pro má mnohém víc změn než se zdá u foťácích
Hlavní snímač má Multi-directional PDAF,
120mm (telephoto), 1/2.55", 0.7µm, multi-directional PDAF, OIS, 5x optical zoom..
A Ultra-wide nabízí 126° a má Autofokus takže výsledná kvalita je lepší..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Alpenflair 17. 6. 2023 18:27

Jinak bych rád poděkoval všem uživatelům telefonů Google Pixel, kteří i přes komplikace s nefunkčním 5g popripade VoLTE (O2) koupili a pouzivali tyto telefony.

Dle diskuze nejmenovaneho uzivatele se spolecnosti Orange PL (ktera o podpore 5g jednala s Googlem) byla velmi zasadni vec - pocet aktivnich uzivatelu telefonu Pixel v dane zemi.

Dale je v teto diskuzi zminena ,,brzka podpora VoWifi,, na ktere pry Google usilovne pracuje (upozornuji ze se bavime o Polsku - ale je velmi pravdepodobne, ze se to tyka i naseho trhu)

Takze kupujte a doporucujte telefony Pixel dal, cim vetsi prodeje, tim vetsi podpora ze strany Google

A jinak, dobra prace
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 17. 6. 2023 18:41

Google by pro podporu prodeje svých telefonů v ČR měl udělat daleko víc. Tedy vůbec něco.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 17. 6. 2023 19:25

Jinak bych rád poděkoval všem uživatelům telefonů Google Pixel, kteří i přes komplikace s nefunkčním 5g popripade VoLTE (O2) koupili a pouzivali tyto telefony.

Dle diskuze nejmenovaneho uzivatele se spolecnosti Orange PL (ktera o podpore 5g jednala s Googlem) byla velmi zasadni vec - pocet aktivnich uzivatelu telefonu Pixel v dane zemi.

Dale je v teto diskuzi zminena ,,brzka podpora VoWifi,, na ktere pry Google usilovne pracuje (upozornuji ze se bavime o Polsku - ale je velmi pravdepodobne, ze se to tyka i naseho trhu)

Takze kupujte a doporucujte telefony Pixel dal, cim vetsi prodeje, tim vetsi podpora ze strany Google

A jinak, dobra prace
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod Blanda Panda 17. 6. 2023 19:49

panrt píše:Blanda Panda: Noooo Pixel 7 Pro má mnohém víc změn než se zdá u foťácích
Hlavní snímač má Multi-directional PDAF,
120mm (telephoto), 1/2.55", 0.7µm, multi-directional PDAF, OIS, 5x optical zoom..
A Ultra-wide nabízí 126° a má Autofokus takže výsledná kvalita je lepší..

Ano vím, jen ta kvalita fotek u širokáče a zoomu není zásadně lepší, ne abych si připlácel nějak moc. Ultrašíro je lepší viditelně, to joo ale co si budeme, na P6/PRO byl průměrný. Mě na P7 PRO lákal hlavně lepší displej....
Blanda Panda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P3p3k 18. 6. 2023 18:24

Uz 2x se mi po zapnuti mobilu (z rezimu letadlo) stalo, ze se mi obe simky pripojili k siti IWLAN a tim padem byl mobil nefunkcni. Asi se mobil snazil o neco, co si myslel ze funguje ;)

Sice jsme pro Google jedno mensi mesto, ale i tak by tu mohl mit alespon ten eshop a nebo s nekym domluvenou spolupraci. Ale zrejme mu to za ty starosti nestoji. Stejne jako Asistent....
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka