Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Blanda Panda 22. 6. 2023 21:13

Mě na 6 PRO nejde jedna stará nabíječka od Samsungu s Adaptive fast charging. Jinak staré od Xiaomi s 30W nebo 33w jedou OK (kabel taky od Xiaomi). Pak mam USB - A + C nabíječky 45W a 65W - OK. PB Lidl - OK, Powerbank WG 24 000mAh - OK, Adata stará tak 7-10let jen s usb A - 10W - Ok, ještě někde mám staré PB od Xiaomi, tam si nejsem jistý...
Blanda Panda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigJerryCZ 23. 6. 2023 00:09

Mám telefon týden, ale stěžovat si na baterii nemůžu. Oproti předchozímu Samsungu je to pecka. Od 7:20 mám teď po skoro 18 hodinách 19%. Z těch 18 hodin byl 4h 45minut zapnutý displej
BigJerryCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 23. 6. 2023 05:41

Zdravím jako nov. majitel Pixel 7A funguje prosím VoLTE (jestli je to ta položka Volání přes síť 4G) a VoWifi u Vodafone - v samoobsluze zapnutý a v telefonu to nějak nemůžu dohledat
Díky
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Karolrok 23. 6. 2023 05:42

Big: a to jako dobrý jo? Mi to třeba nepřijde na Ultre večer o dost víc a to mám sot jako ty.
Karolrok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigJerryCZ 23. 6. 2023 06:35

Jo, ale ultra vydrží o hodně víc, to je v každé recenzí. S20FE jsem musel dobíjet i během dne. Za mě pokud telefon vydrží od rána do noci bez nabíjení, tak mě to stačí. Vecer ho stejně hodím do nabíječky
BigJerryCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpenflair 23. 6. 2023 08:24

J. Kašík: VoLTE ano funguje, je to presne ta položka Volani pres 4G

Vowifi, nefunguje (u zadneho operatora), ale je mozne, ze to Google povoli v nektere z pristich aktualizaci (konkretne bylo polskemu operatorovi Orange, receno, ze se na tom usilovne pracuje - pak by bylo velmi pravdepodobne ze by to zapli i u nas - tak jako 5G)
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 23. 6. 2023 15:54

Jelikož dnešní mobily nemají konektor pro sluchátka a bezdrátový nechci používat, pořídil jsem si redukci na 3,5mm jack. Ale zjistil jsem, že ne každá redukce funguje (po nabíječkách další smůla) a bez většího vyzkoušení jsem vyrazil na cesty. Používáte někdo podobné zpátečnické způsoby poslechu?
Chová se mi to tak, že po náhodné době mobil přestane sluchátka registrovat. Pomůže je znovu zapojit. Ale zjistil jsem, že když je mobil přepnutý na letadlo, ale se zapnutou WiFi, sluchátka fungují normálně. Mobil hodí nějakou hlášku o nabíjení připojeného zařízení....
To vypnutí mobilu přežiju, ale nejde někde něco nastavit aby to fungovalo normálně. Mám takový dojem, že se sluchátka odpojí pokud se mobil připojí na jinou BTS. Ale to zjistím až vystoupím z vlaku �
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 23. 6. 2023 16:25

Mám adaptér na jack od Samsungu. Byl dražší, ale funguje bez problémů.
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 26. 6. 2023 17:05

Kdo ví co s tím mobilem mám. Kopíroval jsem do něj ten původní a čistou instalaci a vracení fotek ručně si nedovedu představit. Není to moc ideální, ale stačí dát na cestování mobil do "letadla" a je klid.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 26. 6. 2023 17:14

Proč vracení fotek ručně? Fotky si překlopíš do PC a pak zase zpět, hromadně najednou.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 26. 6. 2023 21:46

Fotky ideálně třeba přes OneDrive nebo tak něco. Zreplikuje se to z původního zařízení úplně samo v pozadí. Mám takhle replikační trojúhelník mobil => PC (NAS) => případné další zařízení.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 27. 6. 2023 12:21

To jde v pripade, ze se v tom nehrabes ;) Mam v mobilu fotky od roku 2016 a behem toho jsem mel par mobilu a systemu. Navic jsem to rucne prebral, at tam nemam uplne vse (nejak kolem 15000 fotek na onedrive, v mobilu jen 8000). neptrebujutam mit vse. Plus asi 250 aplikaci.
Jsem si jisty, ze kopirovani pres dva mobily a tri verze Androidu nebyl dobry napad, neco mu nesedlo a chova se dost podivne. Pokud se behem poslechu (pomoci dratovych sluchatek s redukci) mobil prepne na jinou BTS, hudba se zastavi, mobil nevidi sluchatka a objevi se hlaska o nabijeni pripojeneho USB zarizeni :-) Je to docela zajimava souvislost.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 29. 6. 2023 00:20

Takze vyzkouseno VoLTE / NR handover stale nefunguje.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod ZdendaRykr 29. 6. 2023 20:07

Poradil by někdo jak nastavit Pixel IMS pro P7? Po poslední aktualizaci tedy "5G" a VoLTE aktivní, ale ocenil bych i VoWiFi u O2. Před aktualizací fungovalo. Po aktualizaci FW a aplikací Pixel IMS se mi nedaří. Děkuji
ZdendaRykr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpenflair 29. 6. 2023 21:28

Obávám se, že to momentálně nefunguje... Alespoň podle vyjádření ostatních uživatelů. Nicméně Google by měl dle neověřených zpráv pracovat na nativním zprovoznění VoWifi v ČR. Těžko ale říci, kdy by se tak mělo stát.
Alpenflair
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka