Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 29. 4. 2024 20:34

NFC vypneš - nastavení - Připojená zařízení - Předvolby připojení - NFC - a tam si to můžeš vypnout.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 3. 5. 2024 11:05

Už skoro dva měsíce používám Google Pixel 7 Pro, tedy předchůdce aktuálního vlajkového modelu, a nemůžu si vynachválit zejména jeho uživatelské prostředí. Čistý Android s širokými možnostmi personalizace a skvělými funkcemi je zkrátka úžasný. Jednou z vychytávek, kterou považuji prostě a jednoduše za geniální, je „Co to hraje“ (v anglickém originále Now Playing).

https://www.svetandroida.cz/muj-google-pixel-serial-co-to-hraje/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 5. 2024 17:16

V ideálním světě by můj příští Pixel disponoval čipsetem od Qualcommu, nabízel by alespoň 67W drátové nabíjení a v balení by mně nabídnul adaptér a alespoň základní průhledné silikonové pouzdro. Pokud by se Googlu povedlo tyto neduhy postupem času odstranit, osobně jsem přesvědčen, že by si Pixely mohly získat řadu nových fanoušků, kteří by byli značce věřní, a pokud by konkurence nepřišla s nějakou extra zajímavou inovací, jiný telefon už by si nepořídili.

https://www.svetandroida.cz/muj-google-pixel-nedostatky/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Tomas28 16. 5. 2024 07:44

Ahoj všem, opravdu nemá nikdo problém jako já a nepotkávají ho výpadky datového připojení u Pixelu 7? Mně se to tedy stává ve spojení s android rádiem v autě, kde jedu přes hotspot z Pixelu. A štve mně to hlavně kvůli navigaci a Spotify. Už jsme si i na mapy.cz v minulosti stáhl offline mapy ČR, ale v létě mně čeká cesta do Chorvatska. Nevím, jestli by to mohla být i chyba android rádia?
Tomas28
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 5. 2024 13:49

Ahoj, je to neoriginální rádio, že? Tam ten software bývá dost o náhodě. Možná zkusit aktualizovat a znova spárovat popř. Připojit. U nás ve firmě na origo rádiu zlobí i Samsung nebo Apple.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas28 17. 5. 2024 08:09

Jo bohužel Čína Aliexpress, od té doby už z Číny nic neberu ani drobnosti. Nechtělo se mi dávat za 15 tisíc origoš do 15 leté Toyoty Prius, tak to vyšlo na 7 něco ale s montáží a dalšími to stejně vyšlo nakonec skoro na 10. Ale snám montážník říkal, že na to že to je čína, že to celkem šlape....Je fakt, že při běžném používání telefonu jsme si výpadků Pixelu nevšiml...Doma a v okolí práce v pohodě jedu a vyjeli jsme trochu dál na okrese a už to vypadlo....
Tomas28
Junior

Předchozí stránka