Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 29. 4. 2024 19:34

NFC vypneš - nastavení - Připojená zařízení - Předvolby připojení - NFC - a tam si to můžeš vypnout.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 3. 5. 2024 10:05

Už skoro dva měsíce používám Google Pixel 7 Pro, tedy předchůdce aktuálního vlajkového modelu, a nemůžu si vynachválit zejména jeho uživatelské prostředí. Čistý Android s širokými možnostmi personalizace a skvělými funkcemi je zkrátka úžasný. Jednou z vychytávek, kterou považuji prostě a jednoduše za geniální, je „Co to hraje“ (v anglickém originále Now Playing).

https://www.svetandroida.cz/muj-google-pixel-serial-co-to-hraje/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 5. 2024 16:16

V ideálním světě by můj příští Pixel disponoval čipsetem od Qualcommu, nabízel by alespoň 67W drátové nabíjení a v balení by mně nabídnul adaptér a alespoň základní průhledné silikonové pouzdro. Pokud by se Googlu povedlo tyto neduhy postupem času odstranit, osobně jsem přesvědčen, že by si Pixely mohly získat řadu nových fanoušků, kteří by byli značce věřní, a pokud by konkurence nepřišla s nějakou extra zajímavou inovací, jiný telefon už by si nepořídili.

https://www.svetandroida.cz/muj-google-pixel-nedostatky/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Tomas28 16. 5. 2024 06:44

Ahoj všem, opravdu nemá nikdo problém jako já a nepotkávají ho výpadky datového připojení u Pixelu 7? Mně se to tedy stává ve spojení s android rádiem v autě, kde jedu přes hotspot z Pixelu. A štve mně to hlavně kvůli navigaci a Spotify. Už jsme si i na mapy.cz v minulosti stáhl offline mapy ČR, ale v létě mně čeká cesta do Chorvatska. Nevím, jestli by to mohla být i chyba android rádia?
Tomas28
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 5. 2024 12:49

Ahoj, je to neoriginální rádio, že? Tam ten software bývá dost o náhodě. Možná zkusit aktualizovat a znova spárovat popř. Připojit. U nás ve firmě na origo rádiu zlobí i Samsung nebo Apple.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas28 17. 5. 2024 07:09

Jo bohužel Čína Aliexpress, od té doby už z Číny nic neberu ani drobnosti. Nechtělo se mi dávat za 15 tisíc origoš do 15 leté Toyoty Prius, tak to vyšlo na 7 něco ale s montáží a dalšími to stejně vyšlo nakonec skoro na 10. Ale snám montážník říkal, že na to že to je čína, že to celkem šlape....Je fakt, že při běžném používání telefonu jsme si výpadků Pixelu nevšiml...Doma a v okolí práce v pohodě jedu a vyjeli jsme trochu dál na okrese a už to vypadlo....
Tomas28
Junior

Odeslat příspěvekod tomvalla 30. 11. 2024 14:22

Stále používám Pixel 7 Pro, jsem s ním spokojen, avšak dnes se mi stala jedna věc...

Z ničeho nic mi vypadlo tlačítko na ovládání hlasitosti. Nic jsem s telefonem nedělal, ani mi nespadl ani nic podobného. Prostě se tlačítko samo rozhodlo vypadnout a při pokusu jej opětovně nasadit tam už nedrží a vypadává.

Sleduju na redditu, že s tím dost uživatelů má problém, ale nevím jak jej vyřešit. Jestli jít do servisu a nechat si to za 1500 Kč opravit ?
tomvalla
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 30. 11. 2024 17:35

ahoj. Přečti si https://support.google.com/pixelphone/thread/190978264/pixel-7-pro-volume-button-fell-off?hl=en ten příspěvek níže s tou fotkou. Opravil si to sám. Jsou tam takové malé gumičky které se odlepují. Nebo si kup nové tlačítko. Dá se koupit kolem 200-400,- v sadě s tlačítkem power .
Spoustě majitelům to tlačítko začalo vypadávat už týden po zakoupení.
A co záruka, jak ho máš dlouho ?
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomvalla 1. 12. 2024 07:22

Ahoj, jo díky. Co se tak dívám, tak mě na tom upadnutém tlačítku na jedné straně ta gumička chybí. MUsel se asi někde zakutálet, když mi tlačítko vypadlo, to už ale nemám šanci najít, bylo to někde v moment, když jsem včera měl mobil v autě a vystupoval jsem na nákup.

Já dokonce našel někde příspěvek kutila, co měl ten samej problém, že mu na jedné straně chyběla gumička a tak splašil náhradu od někud a nandal si ji a lehce přilepil a tlačítko zasunul zpět a drží mu to (zatím :D ). To já budu muset asi sáhnout po koupi nového tlačítka.

CO jsem koukal, tak mobil jsem kupoval 14.11.2022, ideální načasování :(
tomvalla
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 1. 12. 2024 09:46

Set nových tlačítek stojí od 100 do 300kč, takže žádné drama se nekoná.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod tomvalla 3. 12. 2024 16:00

Dobře, díky :) jen se ještě zeptám, musím si ten set tlačítek koupit ze zahraničí, nebo je i tuzemský obchod, který je nabízí ? Jsem asi slepej.
tomvalla
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 5. 12. 2024 22:32

Google prodlužuje softwarovou podporu na 5 let.
https://dotekomanie.cz/2024/12/google-prodluzuje-softwarovou-podporu-u-nekterych-modelu/
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 6. 12. 2024 01:06

Výborná zpráva!
xls
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 6. 12. 2024 06:54

Naprostá pecka, Pixel 7 je nejlepší telefon co jsem měl a nedám na něho dopustit!
vormen
Pokročilý

Předchozí stránka