od Mufinmufi 15. 10. 2022 12:27
Na mne navíc z druhé strany tlačí prodloužení smlouvy u Vodafone, kde mám 6 tis. slevu na HW a absolutně nevím na co ji ať už si vezmu, či nevezmu Pixel 7 využít. Prozatím takticky do konce 11/2022 vyčkávám jestli se něco zajímavého neobjeví.
Myslíte jinak ,že ta akce (sluchátka/hodinky zdarma) na Amazonu bude fungovat když nejde o přeposílací adresu, ale pak adresa pro doručení toho "benefitu" nebude v Německu? Dle toho, co jsem pochopil ztratíme nárok a Amazon to zajímat nebude.
Cituji automatický překlad z podmínek:
"Této akce se mohou zúčastnit pouze osoby, které poskytnou doručovací adresu v Německu a jsou starší 18 let"
"Doručovací adresa uvedená v přihlášce musí být adresa bydliště nebo sídlo společnosti (pokud účastník nemá bydliště v Německu, např. rodinných příslušníků, přátel nebo známých)."
Dříve jsem Chromebook dostal, protože jsem to bral přes kamaráda v UK, tak bych to musel tentokrát udělat obdobně. Jenže to zkomplikuje clo, protože UK už od té doby není v EU. Ah jo. Člověk ty zařízení musí vážně milovat.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).