Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 3. 1. 2024 20:26

Počasí se odebrat dá, čas a datum myslím že ne.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 3. 1. 2024 20:58

Bohuzel neda, teda me to nevadi, ale chapu, ze by mela byt moznost si domovskou obrazovku prizpusobit k obrazu svemu.

Stejne tak nejde odebrat spodni lista vyhledavani
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 3. 1. 2024 21:52

Dá, klikni na to počasí a tam máš možnost přizpůsobit, dále si najdi přehled událostí a dej si ozubené kolečko a tam si vypni co chceš.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 3. 1. 2024 23:07

Vyhledávání vypnout nešlo, ne? Kvůli tomu jsem si instaloval Microsoft Launcher. Je to sice krok navíc, ale nelituju, jde tam nastavit mnohem víc věcí.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pavkadlec 4. 1. 2024 07:59

No v tomto ohledu jsem čekal trochu více. A co třeba nastavení vzhledu ikon na čtvercové? Taky nejde že?
pavkadlec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vormen 4. 1. 2024 08:43

Taky ne, ale zase máš už dnes záplaty na leden :)
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 8. 1. 2024 06:35

Zdravím máte někdo nějaký vyzkoušený adaptér Usb Type C na 3.5mm - ten co jsem používal na min. telefonu na Pixelu nefunuje ( asi je stejně jako u nabíjecích kablíků nějaký vybíravý )
Díky
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 8. 1. 2024 07:35

Mám zkušenosti s origem z Google store a prekvapive funguje :-D

https://store.google.com/de/product/usb ... pter?hl=de
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 8. 1. 2024 19:51

Jan Kašík píše:Zdravím máte někdo nějaký vyzkoušený adaptér Usb Type C na 3.5mm - ten co jsem používal na min. telefonu na Pixelu nefunuje ( asi je stejně jako u nabíjecích kablíků nějaký vybíravý )
Díky

Moc nepomuzu, uz to nedam dohromady. Prvni co jsem koupil, odpojoval sluchatka pri zmene BTS, druhy neodpojoval, ale dost sumel. Funguje az treti, ale bohuzel uz nepoznam ktery to je. Co ale funguje a dokazu ho identifikovat, je redukce co jsem od nekoho dostal a je to ta k iPhonu. Ma ale tizsi zvuk.. Protoze mam v mobilu magneticky nabijeci konektor a nechtelo se mi ho porad vytahovat, zacal jsem pouzivat bezdratove spunty, co jsem k mobilu dostal.
---------------
Tak jsem na sluchatkach nasel tohle https://www.aliexpress.com/item/1005005729875163.html, takze je pravdepodobne, ze jsem to pouzival a je to funkcni. Alespon tedy na mem mobilu 7a.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 8. 1. 2024 20:10

Mám na P7 nastaveno probuzení poklepáním i zvednutím telefonu, AOD vypnuto. Občas chytnu telefon, nebo nějak ťuknu na displej a místo obrazovky vidím AOD náhled. Je to nějaká funkce, nebo mně to tam skáče podle nálady?
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pavkadlec 11. 1. 2024 22:52

Ještě dotaz co je vpravo nahoře podlouhlý senzor nebo co to je? Objednal jsem si nové pouzdro a má to na to výřez,origo pouzdro výřez nemá.
pavkadlec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod somedude 15. 1. 2024 09:34

Alpenflair píše:Bohuzel neda, teda me to nevadi, ale chapu, ze by mela byt moznost si domovskou obrazovku prizpusobit k obrazu svemu.

Stejne tak nejde odebrat spodni lista vyhledavani

Odebrat to jde ale ne jak vy si myslite. V nakym droidu 10 a starsim to slo i posunout. Dolu, na druhou stranku atp.

Ted je tohle misto soucasti konceptu 'At a Glance'. Ukazujou se tam relavantni informace (napr. gate nebo zpozdeni letu, ukoly z kalendare atd.) Kdyz se nic nedeje, tak tam sviti datum a pocasi.

Takze pokud se toho chcete zbavit hledejte v settings\pixel launcher\at a glance a 'off' ;)
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 25. 1. 2024 14:54

Obrázek

Chybová aktualizace se naštěstí šíří pomalu, takže je velká šance, že se do vašeho Pixelu ještě nedostala. Pokud máte v telefonu verzi z listopadu, rozhodně u ní zůstaňte co nejdéle. Samotná chyba postihuje několik posledních generací Pixelů, jmenovitě řady Pixel 5, Pixel 6, Pixel 7 i Pixel 8. Zástupce Googlu se k celé situaci vyjádřil takto: „O problému víme, a řešíme jej“. Kdy se však do Pixelů dostane patřičná oprava, zatím není jasné.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod vormen 27. 1. 2024 18:06

Od rána 4 hodiny SoT a zbývá 53%, jak to ten mobil s tak malou kapacitou batery dělá? � Co mám další mašiny s 5 a 6 Ah, tak ty se na P7 vůbec nechytají. Od Vánoc jsem fakt nenašel vůbec žádnou slabinu Pixelu. I čtečka funguje skvěle i s nalepeným sklem, tenhle telefon by měli všichni zkusit povinně, aby poznali, jak má správně fungovat android OS.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pavkadlec 31. 1. 2024 18:19

Jaké krycí sklo máš?
pavkadlec
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka