Google Pixel 7 / 7 Pro

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vormen 31. 1. 2024 20:46

Spigen Glass AlignMaster
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 8. 2. 2024 10:47

Dnes jsem zjistil, že ve zprávách nemám možnost reagovat na zprávu, občas jsem to používal a dnes nic. Nejde to ani po odinastalování aktualizace Zprávy, chjo, proč?
Na dalších telefonech co mám ve stejné verzi aplikace reakce fungují, WTF? Navíc z Pixelu šly posílat jen SMS, ale na něj RCS, několik restartů a 2x vymazání paměti Zprávám a už vše jede, trochu zklamání.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 9. 2. 2024 09:48

Takže jsem se v tom trochu a povrtal a věc se má tak, že po únorové záplatě FW a následné aktualizaci aplikace Zprávy, se mně po nějaké době přepne odesílání pouze na SMS, ale v nastavení je aktivní RCS. Zajímavé je, že na pixel ale jdou RCS normálně poslat i přijmout, ale odpověď pouze SMS, dost divné toto :) Po vymazání paměti zprávám se zase chytne RCS, ale po chvilce se opět vrátí na SMS. Funkční řešení je odinstalovat aktualizaci zprávám a následně jim vymazat paměť, potom všechno funguje jak má. Má někdo stejný problém, nebo si to nesedlo jen u mě?
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pavkadlec 29. 2. 2024 08:25

U adaptivního nabíjení se mi ráno vždy rozsvící displey v pravidelných intervalech. Asi info ze telefon je nabit. Je to dost otravné. Jde to nějak omezit?
pavkadlec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lada t5 29. 2. 2024 10:46

To bude budík, ne? :-)
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 5. 3. 2024 16:46

Dnes větší aktualizace 745MB.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 5. 3. 2024 21:49

Circle to search yea
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 6. 3. 2024 09:01

mně teda circle nefunguje, nebo dělám něco špatně
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas28 7. 3. 2024 21:37

Ahoj všem, dnes jsem objednal z Alzy slevněný Pixel 7 jako náhradu za 2,5 letý Samsung S20 FE, který dám do výkupu. Nyní se poohlížím po pouzdru a ochraně displeje. Doporučíte, co vám seděllo a máte doré zkušenosti, nemám moc rád ty peněženky s otevíráním, takže asi plasgtový ale spíše gelový obal zezadu a ochranné sklo nebo fólii. Prý je lepší ta ultra HD fólie než sklo? Díky za reakce

https://www.alza.cz/fixed-pro-googel-pi ... 477609.htm

https://www.alza.cz/alzaguard-crystal-c ... 632142.htm

https://www.alza.cz/hd-ultra-folie-goog ... 963430.htm
Tomas28
Junior

Odeslat příspěvekod Redswift 7. 3. 2024 21:47

Já mám na displeji hydrogel za 50 z Ali a super. Obaly jsem měl vždy jen průhledný a ty vždy časem zežloutly, tak jsem objednal z origo Google storu nějaký Case Mate přímo na Pixel a ten je super. Sedí úplně tip ťop a nežloutne mi.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 8. 3. 2024 09:33

Měl jsem hydrogel a vrátil jsem rád ke sklům.Dle mého lépe chrání před pádem a lépe po něm klouže prst. Hydrogel jsem si nechal na záda telefonu, tam je super.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 8. 3. 2024 13:56

Obal mám ten alzáckej čirej a je nečekaně parádní, jestli časem zežloutne, koupím novej. A sklo mám Spigen Align Master, jednak naprosto dokonalá instalace pomocí rámečku, tak funkce čtečky otisků zůstala 100% zachovaná, sklo má dobrou oleofobní vrstvu, nepoznáš, že tam je :)
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 8. 3. 2024 16:27

Jakým způsobem mám získat Circle search, prostě to tam nemám a všude čtu, že po poslední aktualizaci už to má fungovat.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 8. 3. 2024 20:14

vormen píše:Obal mám ten alzáckej čirej a je nečekaně parádní, jestli časem zežloutne, koupím novej. A sklo mám Spigen Align Master, jednak naprosto dokonalá instalace pomocí rámečku, tak funkce čtečky otisků zůstala 100% zachovaná, sklo má dobrou oleofobní vrstvu, nepoznáš, že tam je :)

Mám několik obalů a potvrzuji, že ten z Alzy byl (na P6PRO) TOP, jen brzo zežloutl.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 9. 3. 2024 09:28

vormen píše:Jakým způsobem mám získat Circle search, prostě to tam nemám a všude čtu, že po poslední aktualizaci už to má fungovat.

Viz youtube návod, přidržíš home button a pak už zakroužkuješ, je to jednoduchý.
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka