Blackberry - funkčnost

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod linecur 23. 11. 2022 11:11

Zdravím, chci se zeptat, je zde někdo kdo zůstal s telefonem typu Passport etc. tj s původním BB OS - jde mi to jestli vše v úrovni klasického telelefonu funguje - volání, SMS a jen připojení via LTE (tj. že se z něj lze naklonovat hotspot pro tablet), víc "nežádám" :) POkud tam nějaké SW pojedou (word, pdf etc.) je to super

díky za info PK
linecur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petryk 23. 11. 2022 11:17

Ano, dokonce běží i Messenger Lite stažený přímo ze stránky fb (FB lite neběží, ale kdysi ano) a z nějaké APK rep. jsem si stáhnul starší VLC, co podporuje Android 2 a to taky jede bez problémů...
Mobilmania: Philips Fizz>Alcatel 302>Siemens ME45>SE T630>MDA Vario>iPhone 3G>Samsung G. Note II>nic>Samsung Gal. A50
Služební O2: 3310>6310i>6300>E51>E5-00>BB Q5>Len.Vibe Shot>nic>BB Classic>Redmi N.8Pro
petryk
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 23. 11. 2022 12:15

Funguje aj mail, ale len Gmail, doména outlook.com už nie, Takisto fungujú aj Whatsapp a Telegram ale samozrejme androidové. Office aplikácie sú OK.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod linecur 23. 11. 2022 13:12

Super díky, to zní nadějně...
linecur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod linecur 23. 11. 2022 14:49

petryk píše:Ano, dokonce běží i Messenger Lite stažený přímo ze stránky fb (FB lite neběží, ale kdysi ano) a z nějaké APK rep. jsem si stáhnul starší VLC, co podporuje Android 2 a to taky jede bez problémů...

Jo akorát ještě jedna věc prosím, když ten telefon koupím nyní a restartuji (jakože obnova systému) - tj. po vymazání dat, nastaví se čistý OS když ty servery nejedou? Já ho měl před lety a pro nastavení se to tam nějak k nim přihlašovalo ne? jako bez toho to snad nešlo dokonce?
linecur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milans74 23. 11. 2022 15:18

Sa mi zdá, že na Crackberry spomínali, že sú s tým nejaké problémy, ale opäť sa mi zdá, že prišli s nejakým riešením.
milans74
Junior