Google Pixel 7a - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 8. 8. 2023 08:20

nejlepší foťák za ty koruny
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 8. 8. 2023 10:13

Ředitel ČTÚ píše:Pixel 7a v Česku citelně zlevnil. Má kompaktní rozměry a skvělé fotoaparáty

Google Pixel 7a nyní v Česku pořídíte za historicky nejnižší cenu
Za 11 000 korun dostanete slušný výkon, skvělé fotoaparáty a kompaktní tělo
Třešničkou na dortu je dlouhá podpora a bezdrátové nabíjení

https://www.svetandroida.cz/google-pixel-7a-sleva-cesko/

No to je super tedy. Hlavně poté, co zde Bobr.b napíše, že se mu mobil restartne 10x za hodinu.

Hledal jsem nový mobil. Chci hlavně kompaktní. Mám i vlákno v sekci poradny k nákupu. Koupil jsem asi před 14 dny Galaxy S23 s tím, že bych šel prvně v životě do Pixelu, až vyjde "osmička". Když jsem si ale přečetl příspěvky o neustálých samovolných restartech u Bobr.b, tak jsem z toho velmi rozladěn. Jako tolik restartů za den?! Jako cože?! A to mi chce pak někdo tvrdit, že je to fajn mobil?
Co si o tom má myslet člověk, co nikdy neměl Pixel a měl prakticky jen Samsung nebo iPhone?! Tohle pak od koupě strašně odrazuje a i když by stál 10.000 Kč, tak ho prostě člověk nekoupí. Nechce být nonstop z restartlým mobilem, kdy pak jste i mimo síť, než se přihlásíte. A když o tom restartu člověk ani neví... Tohle mě tedy velmi zklamalo.
pikropikro
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 8. 8. 2023 10:21

Myslím si ale, že jde o ojedinělý problém. Rozhodně to není vlastnost těchto telefonů.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 8. 8. 2023 11:26

Sakra �
Asi příprava na osmičku.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod powerball 8. 8. 2023 12:18

Asi vadnej kus.Mam 7a a zatim 0 restartu.
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 8. 8. 2023 12:45

Asi Bobr má pech telefon mám asi 2 měsíce betu android 14 a 0 samovolně restartů a jestli mu to telefon doopravdy dělá a nehrabal se v něm tak doporučuji reklamaci.
Jinak vadný kus dokáže vyrobit každý výrobce
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Janota brum 8. 8. 2023 19:01

Mám teda starší model P 6PRO a 0 restartu
Janota brum
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpenflair 8. 8. 2023 21:24

Taky se pridavam, zkusenosti se 7pro, 6pro, 6a, 7a...
Ani jeden restart za necele 2 roky pouzivani telefonu Pixel
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 9. 8. 2023 07:01

Tak díky všem za info a uklidnění
pikropikro
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Bobr.b 9. 8. 2023 12:29

Telefon to opravdu dělal. Tovární restart bez natažení dat ze zálohy zpět taky nepohomh (restarty se objevili za pár hodit). První cca týden byl telefon OK pak přišel update přidávající 5G a problém se objevil (dávám to do souvisoti, ale jistý si nejsem)
Reklamace proběhla, peníze vráceny. Teď jsem ve fázi, že zvažuju jestli to mám risknout znovu (když se na webu často píše o přehřívání. O restartech nic) nebo jít do původne druhé aleternativy a to Samsung A54

-- 9. 8. 2023 13:35 --

powerball píše:Asi vadnej kus.Mam 7a a zatim 0 restartu.

jak moc se ti hřeje při používání? a je rozdíl v době kdy je venku vedro?
Bobr.b
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lada t5 9. 8. 2023 13:14

To přehřívání mohlo souviset s těmi restarty.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr.b 9. 8. 2023 13:34

To jasně, ale když jsem tenkrát hledal jak to řeší ostatní tak jsem narazil na několik příspěvků typu "ten telefon se hřeje tak, že nelze udržet v ruce"
Bobr.b
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 9. 8. 2023 14:42

prosim nečti kde komu co dělá telefon a jestliže ho máš porouchanej což evidentně máš tak ho reklamuj
1000 lidem funguje dobře a tobě ne to se stává u všech značek
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod BukCZ 9. 8. 2023 15:12

Bobr.b píše:To jasně, ale když jsem tenkrát hledal jak to řeší ostatní tak jsem narazil na několik příspěvků typu "ten telefon se hřeje tak, že nelze udržet v ruce"

.... v takovém případě je ten telefon opravdu vadný a je potřeba jej reklamovat. Že to někteří "specifičtí" uživatelé nereklamují je jejich "hloupost". To si radši budou stěžovat na nějakém fóru.
BukCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr.b 9. 8. 2023 15:55

Jan Kašík píše:prosim nečti kde komu co dělá telefon a jestliže ho máš porouchanej což evidentně máš tak ho reklamuj
1000 lidem funguje dobře a tobě ne to se stává u všech značek

Nemám ho porouchaný, jak víš že čtení příspěvků před tímto, mám ho vyreklamovaný (vrácené peníze). A rozhodně i příště až budu mít s nějakým zařízením problém, s kterým si nebudu vědět rady, tak nejdřív budu hledat zda dokážu vyřešit snadno sama až poté reklamovat... V tomto případě byla vada "zvláštní" jinde se nevyskytující a proto šel po resetu pryč...
Ale ano, nový telefon potřebuji a tak mě logicky zajímají reference zda to byla chyba kusu nebo modelu
Bobr.b
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka