Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strny88 9. 10. 2023 07:21

Pixel 5 mám 3 roky, nejspíš mi skončila s A14 podpora. Nicméně si ho ještě rok nechám. Telefon se neseká, jede svižně jako za novoty. Teď po aktualizaci jsem měl SOT 10hodin zapnutého displeje, co se mi nikdy nepodařilo a je to tak o 2-3 hodiny více než na předchozích verzí androidů. Stále tomu nemůžu věřit, a musím to ještě potvrdit :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kapr99 9. 10. 2023 07:51

Mr.Scully píše:Zahnutej displej je vizuálně cool, ale jinak k vzteku... mám několik aplikací, kde potřebuju ťuknout úplně do rohu na malou ikonku a jak je tam to zahnutí, tak to kolikrát dám až třeba na desátý pokus. Těším se na normální displej :-) A foto vypadá skutečně na lepší kontrast a ostrost u širokáče a zoomu a vlastně i videa. Za mě super. Základní objektiv vylepšení nepotřeboval, tam jsem si jen občas postěžoval na trošku moc kontrastu a podexpozice u protisvětla/HDR, ale to byly detaily.

No mne hlavni prijde ze Pixel nema tak dobry nechteny dotyky u toho kraje a dost casto se mi stava ze telefon dotyk registruje...to se mi napr u S21U-S23U nestavalo a tam jsem byl prave prekvapenej jak dobre to fungovalo.
Ikony v rohu jsou jasny to je proste blby.
Ten sirokac rozhodne vylepsili coz je fajn...ja ho na telefon skoro vubec nepozivam protoze az na par vyjimek je proste o poznani horsi nez hlavni kor par k veceru.
Zoom mi tolik nevadi kdyz ma clovek moznost takovyho dalekohledu ale i tady je videt ze se hodne posunul na to ze je vlastne "porad jen" 5x...hlavne to video z nej fajn.

Ja uz vyzkousel fakt tunu telefonu za X let a chci hlavne hezky a realny fotky a to mi za poslednich X let dal az Pixel...opravdu co vyfotim tak to v realu tak vypada a nic neni preostrenyho a prebarvenyho a hlavne nema skoro vubec shatter lag takze se s nim daj uplne krasne fotit pohybujici se objekty i za horsich podminek...to jejich AI na fotky je jinde no.
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod Damián 9. 10. 2023 10:58

Ahoj :-) povedlo se už někomu úspěšně objednat Pixel 8 ze store.google.de? Nasdílěli byste postup jak na to?
Už podruhé mi bohužel zamítly objednávku.

1. pokud jsem zkusil normálně přes můj google účet a nechat si to poslat na DE adresu přes službu znemecka.eu,platbu jsem uhradil virtuální Revolut debetní VISA kartou přes google pay (založil jsem tam nový platební profil na adresu přeposílací služby) - nákup druhý den zamítnut googlem a peníze vráceny na kartu

2. pokus - stejný google účet, tentokrát na poštovní adresu balicky.eu, při nákupu jsem použil VPN s něměckou IP, placeno opět google pay s novou virutální kartou z Revolutu - tentokrát ale na google pay nový platební profil s kartou něměckou adresou a platba uhrazena přímo v EURech. Ještě jsem předtím danou kartu použil pro nákup apky v google play, tam vše ok, ale Pixel ze store opět zamítnut :-|

Byl někdo úspěšnější? :hm

Díky
Damián
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ladisg 9. 10. 2023 12:38

Jsou to kreténi, tak rád bych si poridil telefon jiné značky, bohužel nevím jaký, jde mi focení a rozumnou cenu do 15 tisíc(což by Pixel 8 se sluchátky splnoval). Stačil by mi i Pixel 7, od toho mě odrazuje špatná čtečka.
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod arindius 9. 10. 2023 14:16

Damián píše:Ahoj :-) povedlo se už někomu úspěšně objednat Pixel 8 ze store.google.de? Nasdílěli byste postup jak na to?

Díky

Ahoj! Nevím, co mám považovat za úspěšnou objednávku, pokud mi zařízení nepřijde alespoň na sklad. Udělal jsem objednávku přes Mailboxde v pátek a ještě nebyla zrušena.
arindius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 9. 10. 2023 15:48

Nějak se nám zapomnělo na to zda bude nebo už umí něco jako režim DEX to byla první informace že by měl Pixel 8 nebo Pro umět nahradit "PC".
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Damián 9. 10. 2023 21:54

arindius píše:
Damián píše:Ahoj :-) povedlo se už někomu úspěšně objednat Pixel 8 ze store.google.de? Nasdílěli byste postup jak na to?

Díky

Ahoj! Nevím, co mám považovat za úspěšnou objednávku, pokud mi zařízení nepřijde alespoň na sklad. Udělal jsem objednávku přes Mailboxde v pátek a ještě nebyla zrušena.

No zamítnutí v mém případě bylo v obou případech do druhého dne, tak snad jsi asi na dobré cestě! :) Můžeš prozdradit detaily čím si to platil apod.?
Damián
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arindius 9. 10. 2023 22:03

Použil jsem kartu Curve, platba proběhla úplně fajn a ukázal jsem adresu, kterou nabízí mailboxde. Byl to pátek večer, takže první pracovní den byl dnes a ještě máme úterý zítra, kdy technické muže dojit ke zrušeni.

Když nebude zítra zrušena, tak budu považovat že všechno jde dobře. Jinak začnu hledat nějakou další cestu například nakup na Saturn nebo MediaMarkt a vyzvednuti v nějakých Drážďanech :-))
arindius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 10. 10. 2023 12:48

Úplně se mi nechce dávat 35k za 512 verzi... pamatujete si někdo z historie Pixelu 7 Pro, jestli ty ceny postupně klesaly nebo si ty mobily drží cenu klidně i několik měsíců? Nemusím mít nový mobil hned první týden, ale do Vánoc si ho chci koupit.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Flor.cz 10. 10. 2023 20:00

historie cen je na Heurece, po pul roce Pixel 7 spadl dost výrazně
✔️ Galerie pro fotografy zdarma:.. http://_Story_Show_Gallery_.flor.cz
Flor.cz
Junior

Odeslat příspěvekod BigJerryCZ 11. 10. 2023 09:51

Já kupoval letos 14.6. Na Amazon.de za 698€ 128gb verzi P7Pro. Takže ten pokles tam byl znatelný
BigJerryCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 12. 10. 2023 00:26

https://www.phonearena.com/reviews/goog ... iew_id5980
První recenze, kde jasně je vidět posun ve foťáků, displej má vyšší jas a o něco lepší výdrž.

-- 12. 10. 2023 01:38 --

Srovnání:
https://www.phonearena.com/reviews/ipho ... pro_id5861
A za mě rozhodně PIXEL 8 Pro lepší na focení jak zoom tak i v noci tak i v ultra-wide a nemluvě o kvalitě natáčení videa tam je vidět že Pixel ušel velký kus cesty a Apple zaostal.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Kapr99 12. 10. 2023 07:38

https://www.youtube.com/watch?v=KlSIqCj2f50

Pekny detailni porovnani.
Je videt jak az necekane hodne se Pixel 8 Pro posunul co se ty obecne kvality.
Za mne je to jeden z nejvetsich skoku v kvalite fotek a hlavne videi co jsem videl.

Kdo by to byl cekal :-)
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 12. 10. 2023 13:10

panrt
MobilManiak

Předchozí stránkaDalší stránka