od Mr.Scully 25. 12. 2023 18:13
Včera jsem se konečně dostal k vyzkoušení té "video boost" funkce. Napoprvé jsem před pár týdny neměl dostatečnou trpělivost a nedošlo mi, že na výsledek je nutné čekat několik hodin (takže jsem asi po hodině video smazal a k vylepšení tedy logicky nedošlo). Včera jsem v tomto režimu natočil tři zhruba minutová videa. V podstatě u všech jsem pozoroval, jak se kromě videa "01-COVER" (v nižším rozlišení) vytvoří ještě video 02-MAIN, což je nějaký dočasný RAW mezikrok a teprve na závěr dojde ke generování videa 03-MAIN, což je to vylepšené. Respektive u dvou ze tří videí jsem se dočkal, u jednoho ne. To video, kde k boostu nakonec vůbec nedošlo, mi celou dobu ukazovalo, že "vyčkejte, pracujeme na vylepšení" atd. a pak... ticho po pěšině. Sice se mi ještě v jedné fázi podařilo v rámci synchronizace stáhnout ten raw mezikrok (který pak google po nějaké době automaticky smaže), ale tím to skončilo. Teď už mi došla trpělivost, prohledávám mobil i normálně v rámci adresářové struktury, ale je tam jen ten COVER, tedy FHD verze s nízkým bitratem, bohužel. Meziverze mezitím sama zmizela a finální verze se nevygenerovala vůbec. Docela mě to mrzí, zrovna to video bylo pro mě důležité. A vůbec nic jsem nepřesouval, neměnil. Video má v mobilu stále ikonku toho vylepšovaného, ale místo dvou verzí (origo a boost) je tam bohužel jen ten origo FHD a nic k tomu... tedy místo 4K vylepšeného mám jen FHD originál.