Mr.Scully píše:Ten boost je super, ale musíš na něj čekat půl dne a s tím origo videem nesmíš manipulovat, třeba ho přesunout nebo něco. Nicméně pořád je video z Pixelu 8 Pro velmi velmi nadstandardní. Není to špička na trhu, ale je velmi nadprůměrné.
Samsung má sice odlesky minimální, ale to přeostření fotek a další věci jsou hrozné, zrovna teď v tuhle chvíli se probírám fotkami z manželčina S22 a kroutím hlavou, jak to mohli takhle zprasit. Kvalitní HW a tak zoufalý SW, to se jen tak nevidí...
Hele ja mam ted S24 Ultra a "obyc" video bez boostu je lepsi a kolikrat o dost. Nevim jak ty ale ja mel v horsich podminkach skoro porad problem s tim presvetlenim obliceju a kolikrat i celejch lidi(jak kdyby jsi v tmavy mistnosti na nekoho posvitil svickou)
Zase je fakt ze oproti Pixelu 7 Pro to video udelalo obri skok.
Ale jak i sam pises kdyz zapnes video boost tak hlavne vecer momentalne nikdo nema lepsi video a to mi urcite chybi

Hele ja mam fotky jeste z S22U a je tam videt velkej skok v kvalite u S24U.
S24U uz konecne nepreostruje tak moc a skoro vubec.
Jasne je tam porad obcas vic sumu ale zase zanecha vic detailu.
Ja mam porad P8P doma takze mam prime porovnani a za mne ten Pixel hlavne mistnostech foti az moc chladne a barvy ma moc chladne.
Hodne presvetluje az nerealne ze jsem musel stahnout jas aby ta fotka vypadala cca jak ja ji vidim.
Sum sice nema vubec ale drti a sleva tim detaily.
Trochu mi prijde ze kvalitou ostrosti detaily je lepsi jak Pixel 7 Pro ale ten mel za mne opravdu realnejsi barvy i teplotu a fakt vyfotil co ja sem videl. Nevim proc tohle Pixel 8 zmenil.
Ja bych bral neco +- mezi.
Zase ten zoom u S24U je jinde a kor za horsich podminek.
Co je "zvlastni" ze napr u 5x zoom Samsung skoro vubec nedava nocni rezim i kdyz ma horsi svetelnost a i tak ty fotky jsou lepsi. Je videt ze Samsung s tim zoomem ma vetsi zkusenosti.
Plus obecne Samsung nesaha k nocnimu rezimu a ty fotky bez nej jsou fakt pekny...navic kdyz uz ho zapne tak mu trva prumerne 1 sekundu...pixelu spis 2-3.
Ale je fakt ze ten nocni rezim je takovej...no nevim az moc "prekrasnej" a trochu nerealnej.