foto1977 píše:Díky za informaci.
Chci se ještě zeptat, myslíte že má cenu na Pixel 8 kupovat u skřeta tohle sklo? Nebo jsou to vyhozené peníze?
https://www.alza.cz/alzaguard-2-5d-case-friendly-glass-protector-pro-google-pixel-8-d7844762.htm
za mne nějaké kup a pak objednej z Číny. Na rovné displeje nevím ale na zahnuté jsou 100% nejlepší UV skla, bez bublinm až k okrajům a za pár kaček (kolem 100kč). Vydrží toho hodně. Zkoušel jsem snad vše od levných až po sklo za 500-700 taky třeba fólie z Datartu - na místě přímo ořežou na telefon. UV zatím TOP.
-- 18. 2. 2024 20:15 --
Mr.Scully píše:Nikdy jsem sklo neměl a nikdy jsem v tom neviděl smysl. Klíče nosím ve druhý kapse a z těch asi 1500 případů, co mi mobily z kapsy poslední roky vypadly (jako že třeba na dlažbu na WC se mi to stane tak obden), se díky gorilla glass nestalo absolutně nic. Mikroškrábanečky viditelné pouze při vypnutém mobilu neřešímNosím jen tenoučké silikonové zadní pouzdro, které maličko přesahuje přes rohy, takže i při pádu mobilu přímo na displej to celkem absorbuje.
Jeto hodně o životním stylu a o tom jak se hlídáš. Pár příhod z letošního roku: Na horách ho položím na velký kámen a sjede po něm a spadne na štěrk, nedávno mi spadl na hranu lyží jak jsem byl na skialpech. Dal jsem si jeden klíč do kapsy a zapomněl na něj a pak tam dal mobil, v černé hoře mi vypadl přímo na kamenitou pláž a ještě bych pár příhod měl