Nicmene tohle je jen takove hnidopistvi. Kdybych mel udelal seznam veci kery mi na Pixelu vadi, tohle by se do Top10 urcite nedostalo

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
foto1977 píše:- nejdou mi posílat notifikace z aplikací v pracovním profilu do hodinek (Huawei Watch GT3 PRO). To mě pěkně štve, u S10e fungovalo perfektně. Ale to asi opět není Pixelem, ale androidem 14
Funguje to někomu třeba u jiných hodinek (Pixel watch, S watch atd)???
foto1977 píše:Mám P8 teprve týden, ale určitě drží v paměti víc apek než předchozí Samsung S10e.
Nějak jsem se na to speciálně nezaměřoval, ale vím, že u S10e mě to štvalo, ta už měla 6GB RAM + jsem si jí rozšířil o 2GB z ROM, takže také celkem 8GB a schazovalo to dost. Ale může to být i systémem, tam jsem končil na A12.
Jinak mé negativní postřehy k P8:
- Pixel launcher neumí vypínat obrazovku dvojitým poklepem. Na tom jsem závislej a musel jsem nahodit Nova launcher
- AOD displej se nedá nijak nastavit, na S10e jsem měl nastaveno, že svítí jen když mám nějakou notifikaci. Tady buď svítí pořád nebo nikdy
- nejdou mi posílat notifikace z aplikací v pracovním profilu do hodinek (Huawei Watch GT3 PRO). To mě pěkně štve, u S10e fungovalo perfektně. Ale to asi opět není Pixelem, ale androidem 14
Jinak jsem spokojen, hlavně foťák je úplně jiná liga, ač jsem používal všelijaké Gcam módy tak tady je výstup o parník jinde.
Mr.Scully píše:foto1977 píše:- nejdou mi posílat notifikace z aplikací v pracovním profilu do hodinek (Huawei Watch GT3 PRO). To mě pěkně štve, u S10e fungovalo perfektně. Ale to asi opět není Pixelem, ale androidem 14
Mám nějaké Galaxy Watch od Samsungu (asi tu minulou generaci) a Pixel 8 Pro tam normálně notifikace posílá - SMS, Whatsapp, volání atd. Spárovalo se to snadno, žádný problém.
kultus píše:S21+ v tomto nepouzitelny, a Gcam jen o neco lepsi. Osobne nechapu proc kdyz uz maji zmakle nocni rezimy neudelaji sportovni rezim. Kdysi to bylo bezne ze se dal sport rezim a byly kratsi casy zaverky. Ted jsou ty aplikace krome Pro rezimu tak pro opice a pubertaky. Problem je ze v Pro rezimu clovek prijde o spesl postproces, multiexpozice,HDR atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků