Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Endyn 30. 4. 2024 08:47

Bohužel česká Alza už pixel 8 nenabízí.
Endyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milans74 3. 5. 2024 09:05

Čo sa deje, že ponúka Pixel 8 na trhu je tak obmedzená? Mal som v pláne kúpiť použitý Pixel 8 pri uvedení Pixel 9 do predaja.
milans74
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš S. 3. 5. 2024 18:51

Těch důvodů může být více...Není to Apple/Samsung, takže ho nekupuje každý druhý, nebo klidně prostě spokojenost s tímhle modelem. Podle mě krom fakt ultrahrubého výkonu na ty nejnáročnější hry tenhle kousek moc slabin nemá a +/- 6" telefon si vyloženě na hry stejně skoro nikdo nekupuje, takže vlastně i tohle mínus je docela irelevantní. Ale neboj, počítám že stejně jako u jiných značek se použité telefony objeví právě při uvedení Pixelu 9.
Tomáš S.
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 3. 5. 2024 20:47

Za mě po cca 3 měsících s Pixel 8 maximální spokojenost. Vše běží jak má a naprosto plynule. Nevidím jediný důvod proč bych se měl rozhodnout pro jiný model...
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 3. 5. 2024 22:07

Je to zvlastni, v minulosti obcas chybela nejaka barevna varianta, ted tam maji posledni kus Foldu jinak vubec nic.

Rikam si jestli to nema neco spolecneho s planovanym spustenim ofiko Google store v ČR a tim padem dostupnosti modelu primo urcene (a testovane) pro nas trh.

Pixel 8a uz by mel byt oficialne dostupny, to znamena, ze by melo byt spusteni Storu za rohem
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 4. 5. 2024 21:47

Teď mi nezafungovalo to vylepšení videa, což mě docela mrzí a hlavně vůbec nevím příčinu... zaškrtnul jsem to, nahrál video, ale když jsem se třeba druhý den díval, jestli už je to vylepšení hotovo, tak v mobilu byly jen ty dvě základní (COVER ve FHD a MAIN v raw podobě) a hlavně se to netvářilo jako jedno video (jako vždycky předtím), ale jako dvě separátní videa, tedy to třetí se z toho už prostě neudělá. A já zbytečně prakticky přišel o video, protože ho mám jen FHD místo 4K. To mě docela mrzí a nevím, čím se ten proces mohl překazit, že nedošlo k uploadu na cloud a stažení toho vylepšeného videa...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gerremi 7. 5. 2024 18:56

Nove Pixeli oficialne v Česku (SK asi neskor) Na CZ Alze uz nabehli. To bude dôvod prečo pred pár dňami zmyzli u "škriatka" z predaja

https://m.alza.cz/google-pixel-8-8-pro-8a-sz33216.htm
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 7. 5. 2024 19:20

Tak ty ceny i s tím kódem nic extra, kupoval jsem před 3 měsíci na Smarty a ještě o litr levněji...
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 7. 5. 2024 20:04

No to áno, pisal som to už v teme Pixel 8a ze som chytil pred par dňami v Alze Pixel 8 za 549€ (13700kc) a potom zmyzli z predaja. Asi je to príplatok za SK/CZ distribúciu :D
Přílohy
Screenshot_20240429_192734_Chrome.jpg
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 8. 5. 2024 09:08

Alza cz mela taky dlouho za normalni ceny pak zmizely a najednou 28K a 7K sleva na Pro verzi...saskarna.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 5. 2024 16:30

Vyzkoušeli jsme Google Pixel 8: malý telefon, který skrývá mnoho překvapení

Google v Česku začal oficiálně prodávat vlastní hardware
V Google Store od této chvíle nabízí telefony Pixel 8, 8 Pro a odlehčený Pixel 8a
My se dnes podíváme zblízka na Pixel 8, který láká na výborný fotoaparát a kompaktní velikost

https://smartmania.cz/vyzkouseli-jsme-google-pixel-8-maly-telefon-ktery-skryva-mnoho-prekvapeni/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Novacek05 8. 5. 2024 19:11

Na Alze je teď pro členy Alza Benefit ještě sleva 22-24 % na Pixel 8 (128 Gb Obsidian nebo Hazel), v černé tak vyšel pod 12 000. Dost možná to je chyba, chtěl jsem kupovat později, ale za tuhle cenu jsem to tam nemohl nechat.
Novacek05
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 5. 2024 19:29

Já to taky v programu Gold vidím pod 12 :D takže chyba to asi není. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Redswift 8. 5. 2024 19:35

Chyba to není, už ho mám k vyzvednutí na pobočce.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 9. 5. 2024 05:25

Také mě to láká, ale trochu sem vychladl a počkám na pixel 9 Pro.
Pokud tu je tolik nových majitelů pixel telefonů, tak se prosím podělte o zkušenost s tolik diskutovaným a mnohým nenáviděným procesorem od Samsungu. Jak to topí při běžném používání, a jaká je spotřeba na LTE datech. Z toho mám osobně vrásky na čele. Prozatím mám pixel 5, který má snapdragon, který netopí a s telefonem nám i po 4 letech SOT 7h. Čekat se mi na pixel 10, který by měl mít procesor od tsmc se mi nechce :-D
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka