Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vormen 28. 5. 2024 08:11

Je jedno, jaká je to aplikace, všude, kde se používá otisk, se dá u osmičkové řady pixelů použít obličej. V nastavení telefonu se navíc dá zvolit, zda po rozpoznání obličeje hned skočit do apky, nebo je potřeba ještě ťuknout na displej. U většiny aplikací co mám je potřeba ještě ťuknout, ale u některých se po rozpoznání hned otevírají a to mně přijde spíše ke zlu.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 28. 5. 2024 08:14

Mně připadá, že se to děje automaticky. Všechny aplikace, včetně bankovních, které na Samsungu chtěly otisk, najednou reagují na xicht. Neznám přesně postup biometrické autentizace, ale asi tam bude univerzální volání "autentizuj" a systém sám udělá, co uzná za vhodné. Navíc, když autentizace xichtem selže, řekne si o otisk. Ale není to tak, že by ji vynechal- Nejdřív se o ni pokusí a až pokud selže, chce otisk (nebo PIN atd.)
Jinak používám Komerčku, Unicredit a Airbank a všude to funguje.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 28. 5. 2024 10:54

No mne u Georga (apka SLSP) nemam žiadnu inu možnosť len otvoriť odtlačkom prsta. Mozno robim niečo zle ale ja tuto možnosť nastavenia nemam. A pritom tvar mam v telefone registrovanu
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 28. 5. 2024 13:39

Tak se zeptej přímo v bance. Lepší odpověď nezískáš.
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod EfineSS 31. 5. 2024 07:17

Bohužel pozoruju, že Pixel 8 se při používání Android auto a puštěné navigaci Waze tak zahřívá, že je nefunkční bezdrátové nabíjení. Navigaci přes AA tak můžu používat jen když mám nabitou baterku :hm
EfineSS
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 31. 5. 2024 08:02

Jak Tensor G2, tak G3 nehorázně topí. Mám Pixel v kapse kalhot a po půl hodině bezdrátového AA a k tomu Spotify, to fakt pálí i přes látku, že je potřeba mobil vytáhnout. Volně ložený je horký i tak a potom samozřejmě nefunguje ani maximální jas, takže po vystoupení je venku ten telefon několik minut k ničemu :)
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 31. 5. 2024 08:05

Bohužel, převlečený exynos dělá své. Je to největší fail super mobilu.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 31. 5. 2024 09:01

Mam 7a a bezdratove nabijeni funguje asi 10 minut. Pak se baterie zahreje na 40 stupnu a s nabijenim je konec. I starou Lumii jsem bezdatove nabijel v pohode. A nebo je potreba nejaka specialni nabijecka. Ja zkousel asi tri ruzne a ani jednou jsem mobil nenabil o vic nez par procent.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 31. 5. 2024 09:34

Bezdrátové nabíječky mám asi dvě (náhodné, jedna z Alzy, jedna z Amazonu) a nikdy nebyl problém, není to megarychlé, ale mám to u postele, tak je mi fuk, že to trvá třeba tři hodiny místo hoďky a půl. Nepoužívám nic originálního od googlu.

Zahřívání taky nepozoruju, ale jako chápu, že když je x hodin puštěná Waze, tak se to asi projeví.

Buďme rádi za Google, manželčin S23 vezu už podruhé během měsíce na reklamaci (výměna základní desky) a už jsem vzteklý.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EfineSS 31. 5. 2024 09:46

Ten mobil je při puštěném Android Auto a WAZE rozpálený během 10ti minut. A bezdrátové nabíjení tím pádem není možné při navigaci použít. Jedině snad připojit i v autě přes kabel. Ale horká baterka asi do sebe moc velký nabíjecí výkon ani přes kabel nepustí.
EfineSS
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 31. 5. 2024 10:33

Mně se zdá, že zlobí bezdrátové nabíječky od Samsungu. Co mám duální, tak přes noc telefon nenabije. Přitom Qi nabíječka AlzaPower nebo Xiaomi (80 W) jsou naprosto v pohodě. Ta Alza ani nemá aktivní chlazení.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 31. 5. 2024 11:56

Já mám od Samsungu EP-P1300 a ta funguje dobře,
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EfineSS 31. 5. 2024 11:57

Používám nabíječku, která je integrovaná v autě. Ale o to stejně vůbec nejde.
Když je telefon jen připojený přes BT kvůli HF volání, tak to nabíjení samozřejmě funguje, protože telefon není nijak zvlášť výpočetně zatížený. Jakmile ale použiju AA a Waze, tak je po chvíli tak horký, že se nabíjení ukončí.
Tohle je problém telefonu, že se při výpočetní zátěži nadměrně zahřívá.
EfineSS
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 31. 5. 2024 12:02

Prostě ty procáky jsou ***** a je jedno jestli G2 nebo G3, topí extrémně oba.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 31. 5. 2024 12:22

Tvl, to slyším fakt nerad. Jako uživatel Pixelu 5 vyhlížím pixel 9 a ten exynos ve mne vzbuzuje čím dál více nechutí. Nechci výkonný telefon. Chci telefon s dlouhou výdrží. Snapdragon 765G v pixelu 5 byl průměrný procesor už před 4 lety. Ale telefon se nezahřívá a baterie drží. Stále dám s telefonem starým 4 roky SOT 8+ hodin.
Jak telefony fungují při navigaci s mapy.cz, kdy zároveň posloucháte online hudbu a brouzdáte na netu, a do toho fotíte? Topí to?
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka