@Libb: a jak vlastne cca po mesici hodnotis Pixel 8 Pro oproti S24U? Ja mam doma taky oba(pouzivam od vydani S24U) a sam bych obcas chtelo neco z Pixelu a zase naopak.
V rychlosti. Baterka/vydrz je jednoznacne lepsi na S24U...te je docela tank. Vykon atd taky i kdyz to zase tak moc nevyuziju. Spis je to poznat v tom ze S24U se tolik nezahriva nebo skoro vubec.
System atd mi prijde rychlej na obou dvou stejne. Pixel to ma vychytany a Samsung se konecne dotahnul.
Libi se mi asi vic nadstavba Samsungu ale to je preferencni vec.
Repracky jsou 100% lepsi na Samsungu. Pixel uz neni takova tragedie co byl u 7 Pro...hrajou dobre ale ten stereo efekt je tam porad spatnej...je znat ze ten horni je porad nic moc.
Fotaky jsou kde se to za mne lame na jednu a druhou stranu podle toho co se pouziva.
Video je urcite lepsi na Samsungu(jen vecer pri Videoboostu bude lepsi Pixel - ale zrovna tuhle jsem natocil dve videa v hospode s Videoboostem a obe videa se vubec neprevedla a mam jen "raw" video coz zamrzi)
Zase pri zapnuti vetsiho biratu a 4k@60FPS je u S24U 1min cca 1GB coz je hodne.
Fotky jsou jak kdy co. Za mne Samsung realnejsi barvy(nemam zapnuty zadny srandy navic atd). Pixel je ma nekdy az moc studeny.
Samsung tradicne nekdy strasne ujede a ten sum je potvora. V den kdy by sum nemel byt vubec tam obcas je a nekdy kde by ho clovek cekal tam zase neni.
Siro je o neco lepsi na Pixelu.
Zoom je za mne zvlastni a prijde mi ze ho Samsung extra podelal. Na Pixelu je mekkci ale obcas zanecha vic "realnych" detailu. Problem u Samsung je kdyz chcete vic nez 5x. I pri dobrem svetle si telefon respektive jeho AI zacne docela rychle vymyslet a domyslet coz bych necekal a nektere fotky pri i jen 15x zoomu jsou hodne umele. Za dne je v tomhle rozhodne lepsi Pixel.
Karta se ale obrati vecer kde je lepsi Samsung. Zvlastni kdyz ma f3.5 a Pixel f2.8
Pixel je strasne preostreny a umely...coz je zvlastni pac nez si s tim pohraje jeho AI je fotka kolikrat lepsi.
Jestli je ale v necem Pixel za mne kral snad vsude tak je to ta konzistence fotek. Je to takovy drivejsi iPhone kdy s fotkou ujede malokdy nebo spis vubec.