Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 17. 6. 2024 08:17

O víkendu jsem byl v Alze a konečně měl chvilku čas a vzpomněl si na Pixely. Mají tam vystavený 8 Pro v té modré a byl jsem překvapený jak levně v ruce působí. Ještě ten chromový fotomodul.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 17. 6. 2024 12:11

Tenhle mobil si kupuji lidi kvuli systemu, fotaku a ne kvuli vzhledu :-D Tak by asi nebyl pro tebe. Existuji mnohem hezci kusy. S nima bys udelal mnohem lepsi dojem na okoli.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 17. 6. 2024 13:34

Nepotřebuji dělat dojem, kupuji si věci, co se mi líbí, ale byl jsem překvapen laciným vzhledem.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 17. 6. 2024 16:11

Mám klasický P8 v černé a působí bytelně a i relativně elegantně,ale stejně ho mám v pouzdru.
Ohledně zasekávání s Nova Launcher -nemám problém, mám klasický A14 momentálně červnový update...
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod rad3g2020 17. 6. 2024 17:36

Libb píše:Tak to nerad slyším, ten používám. Jak jsi to vyřešil, pokud jsi to vyřešil? Jinak zajímavé, že to dělá častěji na Pixel 8 Pro s Android 14, než na Pixel 8a s betou Androidu 15.

Nechtělo se mi s tím laborovat, tak jsem se vrátil k výchozímu Pixel Launcher. Od té doby vše funguje jak má.
rad3g2020
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hardy. 17. 6. 2024 20:57

Nova Launcher (a Sesame) se dva roky nazpět prodal firmě Branch, která má na starosti analytiku a vytěžování dat. Je tak otázkou, kolik balastu a špehovátek běží na pozadí. Od té doby jsem na Androidu používal pouze Niagara Launcher, který si nemohu vynachválit. Ale zcela chápu, že díky své jednoduchosti nemusí vyhovovat každému.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 18. 6. 2024 06:57

Já už mnoho let používám Microsoft Launcher k plné spokojenosti. Má mimochodem zřetelně lepší hodnocení (4.7 z 5) než Nova Launcher, který jsem míval taky.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 18. 6. 2024 07:41

Ten MS Launcher by snad i šel, jenže je tu jeden důvod pro Pixel Launcher, a to soukromý prostor. Zdá se, že je to provázané natolik, že bez Pixel Launcheru se tam nebude dát dostat. Jenže on skoro nic neumí a strašně plýtvá místem :/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 18. 6. 2024 21:36

Ahojte,viem ze vas tu nebude vela,ale lepil niekto Whitestone Dome Glass na Pixel 8 ? Mam taky zaujimavy problem,ale kym budem za vola tak sa chcem opytat ci je normalne ze ani na jednom kuse v baleni som nemal na skle tu foliu ktora sa lepí dole pred aplikaciou ? :D :-[

a naozaj pod tou lepkou ziadna folia nieje :-D Uz som toto sklo lepil na 3 telefony...
Přílohy
PXL_20240618_201049845.jpg
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 25. 6. 2024 18:43

Nečekejte na nic a stahujte! Exkluzivita iOS skončila, Blackmagic Camera je nyní dostupná i na Android!

Blackmagic Camera je profesionální aplikace pro záznam videa
Dlouho byla ke stažení pouze pro iOS
Nyní je konečně k dispozici i pro Android

Kompatibilita
V této chvíli si můžete Blackmagic Camera vyzkoušet, pokud vlastníte jeden z následujících přístrojů

Samsung Galaxy S23, S23FE, S23+, S23 Ultra (SM-S918BZKHEUE)
Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra (SM-S928BZKHEUE)
Google Pixel 7, 7a, 7 Pro, 8, 8 Pro (GA04921-GB)

https://www.svetandroida.cz/blackmagic-camera-aplikace-android-google-play/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Libb 25. 6. 2024 19:31

čistě náhodou jsem zjistil (ok, někdo mně to poradil), že když z url odebereš to www na začátku, stane se klikatelnou
https://svetandroida.cz/blackmagic-camera-aplikace-android-google-play/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod milans74 26. 6. 2024 18:58

Ahojte, blíži sa čas uvedenia nových pixel 9. Pixel 8 je už skoro rok na trhu.Tí z Vás, ktorí používajú P8, odporúčate počkať a kúpiť P9 alebo ste spokojní s P8 ? Bude mať P9 nejaké podstatné vylepšenie oproti P8 ? Resp. má P8 nejaké zásadné nedostatky, pre ktoré sa oplatí ísť radšej do P9 ?
milans74
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 26. 6. 2024 19:11

no já bych raději počkal na P74 to bude ta největší jistota �
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 26. 6. 2024 20:57

Osobně bych si počkal leda na menší P9 Pro. Jinak je stávající nabídka plně dostačující.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 26. 6. 2024 21:16

Pixel 9 Pro, bude velikostně cca jako Pixel 8, ale bude mít HW jako Pixel 9 Pro XL. Tj. TELE objektiv v malém těle! To je zásadní rozdíl a důvod proč čekám na 9.
Dále bude nový procesor, který bude pravděpodobně lepší než ten současný, kde snad optimalizují teploty a výdrž.
Pixel 9 vypadá fakt hezky a líbí se mi mnohem více než současná 8.
Dále by měly podporovat QI2 bezdrátový protokol. Magnetické nabíjení a příslušenství ala iPhone. Vzhledem k tomu, že bude představen za necelé 2 měsíce bych počkal :-)
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka