Nemyslím to nijak zle ani rýpavě, ale je tu vlákno přímo na Pixel 8a, asi bylo lepší dát to tam, kdyby třeba někdo hledal cíleně jen tento telefon................
8a je totalni provar, nebrat! Rsp. nebylo by to tak zly kdyby ho dali za polovicni cenu, ale za 450 kdyz P8 se da sehnat za 500... To je cenove silenstvi marketingoveho oddeleni a silenstvi lidi co to za tu cenu koupjej.
strny88: Podivej se na str. 38, stejny problem zminoval vojta66. Ja mam pixel 8 z Datartu taky, ale krabicka je prelepena jenom jednim papirovym paskem na kazde strane (jeste jsem nerozbalil...)
To je specialita Datartu. Už se mi to stalo tolikrát, že jsem si koupil nový produkt a byl to jen zabalený výstavní kousek. Bohužel dost často i s nějakým škrábancem nebo jinou vadou. Když jsem se ozval, že OK, ale chci slevu, tak mi nikdy nebylo vyhověno, že je to prostě nový produkt. Naposled takhle u TV, kterou prodejce zabalil a já si ji přišel vyzvednout jako novou. Po vybalení televize zamatlaná jako hovado. Dle servisního menu měla nasvícena tisíce hodin. Na Datart pozor, tam objednávat pouze v případě, že mají na dané pobočce více kusů skladem. Jinak často i když objednáváš nový kus a nejedná se o “rozbalený produkt”, tak se právě jedná o nějakou předváděčku.
Tak do třetice u Datartu všeho špatného. Opět přelepeny kus. 2x Ostrava , 1x Přerov. Objednávám u Alzy a jsem teda dost zvědavý co přijde . Fakt se mi to zdá zvláštní, jednalo se o poslední kusy pixel 8 128, obsidian. Btw. To co jsem projezdil v naftě, by mi zaplatilo verzi 256gb. Navíc Datart nevrací na kartu:D pouze na účet do tří dnů nebo hotovost.