Liptoncesky píše:Dzejn Dočk píše:Ahoj, měl jsem S23 a taky mi přišla pomalá, občas se i sekla ale byl jsem v jiném vlákně označený za lháře
Mám P8P a mapy.cz / Google / Waze i další app s GPS jedou 100%. Poloha nalezena okamžitě. Bez výpadku. Zkus aktualizovat mapy.cz popř, vymazat data nebo je rovnou smaž a nainstaluj znova...trošku vařím z vody na P6P i na P8P mi jede vše jak má, takže jsem problémy nemusel řešit hoodně dlouho
Ano byl to otřes.Když jsem to někomu řikal tak mi řekl že kecám. Při používání S23 jsem si připadal jak nějaký neurotik . Ale byla to záhada proč ten telefon takhle fungoval, měl vše nej ale mám pocit že za tím stála zásadní věc a to že byl vyroben v Indii a to mě nikdo nevymluví . Jinak situace je stále stejná, Google mapy jedou bezchybně, poloha okamžitě ale Mapy.cz si dělají co chtějí.Jednou navigace najede hned , přeruším navigování , chci navogovat opět znova a zase ta pos..á hláška čekám na signál z GPS. 3x přeinstalováno , podpora mapy.cz píše že to není jejich věc , že je to věc |Google play servis , prý povolit přístup k poloze . Vše povoleno . Mapy.cz vše povoleno . Nevím asi ten Pixel 8 pro je taky z indie . Pak jedině reklamace ale když jedou Google mapy na jedničku...mě pošlou do háje .
No četl jsem nedávno forum od S23 a S24, teda někteří jsou těžce zaslepení obhájci Samsungu NIKDY to není chyba Samsungu a nemůže být pomalý bo má výkon ale přímé srovnání nemaj, není důležité A to nemluvím o několika generací A5x, které se sekaj a nejsou odladění, včetně aktuální...
Není nastavena nějaká optimalizace baterie? Popř. neděje se to v kombinaci nějakých aplikací? Plácnu. Vypneš app od hodinek a pak už to bude OK... Jako extrémní varianta může pomoci kompletní reinstal founu ale do toho by se mi nechtělo Seš asi smolař Nebo objednat druhý kus a zkusit jak na tom bude...
na mapy.cz bych napsal, že s jiným Pixelem je vše OK a že i jiné app nemají problém s GPS...