Jistě, pokud nevíš, pak nabít na 100% smysl dává.
Osobně dávám přednost přesnému měření, vědeckým podkladům, než dojmům z osobní zkušenosti. Ty nemusí být přesné. Ta hlavně kolikrát nebývá přenositelná.
Každopádně se neshodneme. Já budu věřit nejen svým číslům a zkušenostem a ty si věř své zkušenosti, obou nám bude hej
Přeji fajný den
-- 25. 11. 2024 12:00 --kultus píše:To je kazdeho vec, jestli se mu chce omezovat a resit to. 12% po 700 cyklech, abych se mel ceho chytnout, by bylo u telefonu uplne prd. Jednak bych si po tech letech tech 12% ani nevsiml a pak uz bych spis menil telefon, ale jak pisi je to muj nazor. Stejne tak bavit se o tom, jak "tezky" mne ceka den. Ja to dopredu nevim, ale vim ze kdyz pujdu fotit na dilnu na 2 hodiny dily do revize a jeste odpoledne, tak mi to sezere dost kapacity a proto mam radeji telefon rano nabity na 100% a nemusim nic resit a omezovat se. Taky jsem na tohke tema cetl nejake testy a uplne mne to nepresvedcilo.
Já se neomezuji, mě telefon vydrží jak potřebuji, jen šetřím baterii. Nedělám žádný úkon navíc, tak proč ho nešetřit?
Jistě, pokud nevíš jestli vyjdeš, pak buď nabíjet do 100% nebo powerbanku nebo dobít během dne, prostě co každému vyhovuje.
Ano nevšimneš si těch 12%, proto jsem psal, že osobní zkušenost nemusí být plně relevantní. Jak jsem psal, mé telefony jdou v rodině dál a po 4 letech už se to nasčítá. Když ho používáš, úbytku si dlouho nevšimneš a pak najednou...
Třeba u té koloběžky je pro mne těch 5km dojezdu dolů dost na houby a už by mi to komplikovalo život, dávám dál v rodině
Tu jednu dojezdím a pak se uvidí