Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod somedude 17. 12. 2024 17:14

No bylo to kratce po prosincovym feature drop, ale ja mam 'adaptive battery' vypnutou.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 31. 12. 2024 11:09

Ahoj, potreboval bych poradit. Nastavim na telefonu status nerusit, vetsina prichozich cisel nezvoni, ale nektere cisla ano. Neumim zjistit podle jakeho klice, ale potreboval bych pravo zvonit i pri zakazanem zvoneni odebrat a nevim jak na to. Poradite mi nekdo? Pixel 8 pro.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 31. 12. 2024 15:13

DND ma fci blokovani hovoru. Defaultne je myslim vypnuta. Pri jeji aktivaci se dovolaj pouze 'starred contacts' - tj. ty co v appce kontatky oznacis hvezdickou.

Ale bacha ty pak budou zvonit. Pokud nechces aby zvonili musis jeste (napr. pres tlacitko hlasitosti) aktivovat tichy rezim. Pak se na display nebo v notifikacnim menu ukaze ze nekdo vola ale nebude to zvonit.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 31. 12. 2024 16:37

Tak jsem to zkontroloval a u zadneho kontaktu ktere zvoni hvezdicka nebo oblibeny aktivni neni.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 31. 12. 2024 17:13

Asi hloupá rada... Co ten kontakt smazat a zase vytvořit? Někdy pomáhají i naprosto nepochopitelný způsoby
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 7. 1. 2025 20:40

Potreboval bych poradit se spunty Sony. Na S21+ jsem je dlouhodobe taky pouzival, i tu jejich apku a kdyz jsem chtel napr.zapnout Ambientni rezim, stacilo apku otevrit a ten rezim zapnout a to okamzite. Na P8P s tim dost bojuji. Sluchatka stejna, apka stejna, ale pri kazde zmene nastaveni nebo rezimu treba po par hodinach apku zapnu, tak 10-15s cekam a pak jeste musim potvrdit, aby se apka propojila se sluchatky a ja mohl neco nastavit. Nechapu, kde je najednou rozdil a proc neni apka se sluchatky porad propojena? Neresil to nahodou nekdo, kdo ma sluchatka Sony?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 8. 1. 2025 07:23

Zabezpečení leden 2025 venku + bugfix viz odkaz

https://support.google.com/pixelphone/t ... 7521589-EU
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 21. 1. 2025 16:52

Udělal jsem drobnou chybu, spoléhal jsem na voděodolnost 8 Pro a otřel jsem telefon mokrým hadříkem. Předtím nebyl x-krát problém, teď jsem byl cca po hodině odměněn trvalým vodorovným zeleným proužkem nahoře nad pruhem s notifikacemi. Nijak to nezasahuje do obsahu zobrazení, je to naštěstí až úplně nahoře, ale irituje mě to stejně. Nikam jsem telefon neponořil, jen jsem ho prostě kolem dokola otřel mokrým hadříkem. Dvacetkrát to sneslo třeba liják nebo vlhkou koupelnu naprosto bez problémů a teď se pár tahů hadříkem podepsalo navždy. No nic, poučení do budoucna.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 18:51

Zkus reklamaci, tohle běžně vydrží mobil i bez IP68, třeba shoda náhod a problém je jinde....
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 21. 1. 2025 21:08

Kdy máš P8P koupen, respektive vyroben? Jen pro zajímavost. Toto je shoda náhod, s tím hadříkem a vodou. Vodou to není. Určita série P8 a P8P má defektní displej již z výroby. Google o tom ví a bezplatně displej mění. Poznávacím znamením je právě zelená čára či další jiné neduhy. Je to známý problém a Google o něm ví.

"Google has determined that a limited number of Pixel 8 devices may experience display related vertical line and flickering issues. Google is offering an Extended Repair Program to provide support coverage for affected Pixel 8 devices for 3 years after the date of original retail purchase."
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 22. 1. 2025 13:53

Přišlo to třeba hodinu po omytí, takže i kdybych reklamoval, tak to načasování je divné. To tam podle mě stopa vlhkosti někde bude, ty mobily mívají ta různá čidla, která se vodou obarví, ne?? Kupoval jsem ho v říjnu 2023, takže už je to docela dlouho... je divný, že by to rok a čtvrt fungovalo bezchybně a pak se to najednou projevilo.

Mám mobil už tak vyladěný, že se mi vůbec nechce do továrního resetu, poslání na měsíc do servisu a mezitím koupě jiného atd. atd. Nástupec bude stejně zase Pixel, ty mobily nemají chybu. Ale devítka mě nezaujala, to je skoro to samé co osmička. Počkám na desítku a až ji koupím, tak tu reklamaci zkusím, pokud to Pixel umožňuje fakt až tři roky po koupi. (Kupoval jsem na Amazon.de).
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 29. 1. 2025 16:39

Souhra náhod, to se stává. Já položil před lety telefon na stůl a šel spát. Ráno tam byl lehce růžový pruh. (z vrchu až dolů) Tak jsem z Xiaomi přešel na Pixel :-D. Tel pak dlooouho sloužil jako navigace atd a pak z ničeho nic se z lehce růžového stal zelený, brutálně svíticí. BTW: mám prodlouženou záruku od ČSOB pojišťovny (přes kreditní kartu). Dostal jsem 4.5k na ruku za tu závadu :-) (objevila se po 2 roce)
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 29. 1. 2025 21:01

Ty vertikální čáry se ve výjimečných případech u Pixelů objevují a jsou kryté zárukou, jen musí IMEI vyhovovat nějaké množině. Já mám bohužel horizontální čáru, to je skutečně vlhkostí nebo nějakým porušením kabelu k displeji. To mě docela mrzí, předchozí Pixely jsem mohl klidně vykoupat a nestalo se nikdy nic, tohle je první problém a to fakt nebyl pod vodou, jen prostě otíraní vlhkým hadrem... no nic, zkušenost do budoucna. U Pixelů stejně zůstanu, nic lepšího neznám.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 29. 1. 2025 21:03

A už jsi to reklamoval?
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 30. 1. 2025 20:26

Ne, nechci si teď kupovat náhradní mobil, nehodlám znova řešit 100+ aplikací, nastavovat všechny ty internetbankingy (mám mnoho účtů a přístupů) a další všemožné více či méně chráněné aplikace. Kdybych chtěl upgrade na 9 Pro (XL), tak to udělám, ale ten telefon mi z hlediska upgrade nedává smysl, počkám na podzim na Pixel desítku, koupím ji a osmičku pošlu zkušebně do reklamace (podle mě bez šance na úspěch, vlhkost v mobilu není důvodem reklamace ani u IP68 mobilů, řekl bych).
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka