Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod szantus 24. 3. 2025 13:35

To Dzejn Dočk: toto nelze "vypnout", maximálně tomu můžeš pomoct, že se to tak brzo nepřepne, když nebudeš používat diakritiku (nebo v Nastavení zpráv - Rozšířená nastavení - Používat jednoduché znaky.
Každý výrobce telefonů má počet zpráv/znaků, po kterých se to přepíná na MMS jiné.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 24. 3. 2025 17:24

https://www.notebookcheck.net/All-Pixel ... 94.0.htmlp
Všechny telefony Pixel lze nyní odemknout otiskem prstu, i když je obrazovka vypnutá.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 25. 3. 2025 19:09

szantus píše:To Dzejn Dočk: toto nelze "vypnout", maximálně tomu můžeš pomoct, že se to tak brzo nepřepne, když nebudeš používat diakritiku (nebo v Nastavení zpráv - Rozšířená nastavení - Používat jednoduché znaky.
Každý výrobce telefonů má počet zpráv/znaků, po kterých se to přepíná na MMS jiné.

Dík za reakci.
To přepnutí jsem našel ale problém to neřeší, tak holt jsem poslal 10MMS zbytečně :-D Kdysi jsem to někde našel ale už ani nevím jestli to byl Pixel 6P nebo třeba staré Xioami :D

ale tohle nastavení by tam mělo být. Pokud si pamatuji tak na S23 to taky nešlo a jinou aplikaci stahovat nebudu. Zas tak často auto do zahraničí neprodávám :-D
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 31. 3. 2025 16:07

Tak to vypadá, že omezení nabití do 80% bude co nějaký časový úsek ignorován. Možná kvůli ověření stavu baterie / kalibraci?
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 8. 4. 2025 19:00

Tak mě napadá, neměla dorazit minulý čtvrtek aktualizace? :-D
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod strny88 8. 4. 2025 23:07

Google pravidelnou aktualizaci k 5 dnu v měsíci již zrušil. Minulý měsíc byla aktualizace dokonce 4.3, či dříve.
No nicméně by potěšila :-) manuálně kontroluji každý den �
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod somedude 9. 4. 2025 13:46

Aktualizace vychazi, rsp. by meli vychazet, k prvnimu pondeli v mesici. Narozdil ale od M$, ktery svoje aktualizacni utery dodrzuje jak svycarsky hodinky uz 15 let, Google to datum bere orientacne...

Loni jedna aktualizace vysla snad az v pulce mesice, idkyz tam se pak ukazala ze na vine byl T-Mobile nebo Verizon spis nez Google.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 9. 4. 2025 14:07

hh, myslel jsem, že to je pevní čtvrtek v měsíci.
strny88 že to bývalo k 5
a ty že první pondělí v měsíci :D

Ať si každý vybere...ono to je vlastně jedno, jen mě tak napadlo, že jsme ještě neviděl duben..maj na to ještě cca 3 týdny, než začnu brblat :D
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod strny88 9. 4. 2025 18:38

Bejvávalo, informace ohledně datumu aktualizaci již na stránkách není.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 10. 4. 2025 21:19

Stahujete. Aktualizace 53,3 MB.
Co je zahrnuto

Aktualizace z dubna 2025 obsahuje opravy chyb a vylepšení pro uživatele Pixel –, podrobnosti viz níže

Biometrie
Oprava problémů s rozpoznáním otisků prstů a reakcí za určitých podmínek.*[1]

Fotoaparát
Oprava pro zlepšení stability kamery při přibližování/oddalování za určitých podmínek.*[2]

Displej a grafika
Oprava problému s blikáním jasu obrazovky při používání aplikací pro streamování videa za určitých podmínek.*[1]

Uživatelské rozhraní
Oprava problému s překrývajícími se pohledy na hodiny počasí na zámkové obrazovce za určitých podmínek.*[1]
Oprava problému s Pixel Launcher při vytváření nového uživatele nebo přepínání uživatelů za určitých podmínek.*[1]
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 10. 4. 2025 21:32

Už nainstalováno asi před hodinkou.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 11. 4. 2025 11:05

jdu na to! :-)
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 11. 4. 2025 18:43

Funguje vám po aktualizaci nabíjení do 80%?
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 11. 4. 2025 18:49

Opet a znovu, po flashi nemusi prvni fungovat, očuchá si baterii a druhe nabiti uz ok.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 11. 4. 2025 20:43

Znova bych zmínil, že nejen první nabíjení po předchozí aktualizaci ale i mezi minulou a touhle se mobil nabil na 100%. Tj 1 po aktualizaci, 1 mezi a po téhle aktualizaci ještě nevím, mám ještě 44% :-D
Dzejn Dočk
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka