od tomoto 12. 5. 2024 08:52
Ahoj, mám pár otázek na zkušené borce.
Koupil jsem pixel 8 pro a manželka má malou S24 od samsungu, takže trošku srovnávám a po prvním wou efektu při vybalení pixelu začínám malinko střízlivět a potřeboval bych poradit co a jak.
První zapnutí, displej krásný, moc hezky udělané menu, přetáhnutí dat z minulého telefonu, vše na jedničku, super!
Telefon trochu velký, ale to se vědělo. Pár dalších kliků a při datlování do telefonu mi hlavně v prostřed displej přijde dutý, rozhodně není tak pevný a bitelný jako samsung, spíš mi telefon přijde víc takový plastový?? Potvrdí někdo?
Jsem zvyknutý telefon vypínat dvojtým poklepem, to jsem se dočetl, že tu nelze, ale v menu je položka nabídku usnadnění přístupu(panáček) a po rozbalení je tam ikona obrazovka uzamčení, ta asi nejde vytáhnout na domovskou obrazovku??
Boční pomocná lišta se zkratkami, co se vytahuje z prava(měla i motorola s čistým androidem), tam jsem měl třeba kalkulačku, galerii atd, taky nelze nastavit??
Zkusil jsem i v rychlosti porovnat fotky, videa a je to tak šul nul. jednou je lepší pixel(ten má věrné barvy), jindy samsung. Ale u videa mi přijde že samsung vede, hlavně co se týče záznamu zvuku!
Umělá inteligence je fajn u fotek, ale u videa se mi nezobrazuje, ani jsem nenašel tu funkci pro vyčištění zvuku? Asi blbě hledám, nevím....
Díky za rady, zkušenosti, nasměrování co a jak.
Tom