vormen píše:To máš kliku, mně P8a za 6900 zrušili druhej den objednávku, pokud by to vyšlo, byl by za 6900-3800 = 3100Škoda no.
Mně taky. Stačilo, když se jim ozval právník a už to frčelo i s omluvou.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
vormen píše:To máš kliku, mně P8a za 6900 zrušili druhej den objednávku, pokud by to vyšlo, byl by za 6900-3800 = 3100Škoda no.
Robert.Hujer píše:vojta66 píše:Nevěřil jsem, ze se to stane, ale stalo se. Včera jsem zakoupil P8 Haze 256 na Datartu za 11.219 Kč. Datart svůj zjevný bug ze začátku prodeje ustál prsama a dodal to.
Jsem na tom stejne, jen jsem trochu zmaten, ze na krabicce (dolni strana) je model GPJ41, coz bych rekl ze je verze 128GB. Nicmene na spodni strane krabicky je prelepen stitek s nazvem modelu a verze 256GB. Zatim jsem nerozbalil (neni cas), tak snad to bude OK.
Muzes zkontrolovat, ze to mas na krabicce stejne a ze mobil je opravdu 256GB? Dik
vormen píše:V obchodních podmínkách je ale jasně napsáno o chybě v ceně, jednak řádově, tak třeba o 50%, což v tomhle případě je, takže bych si nic nevymohl.
Davedroid100 píše:Co te nejvic pozitivne prekvapilo?
Prosim napis jak si v reálném zivote stoji vydrz baterie Pixel 8 Pro vs Xiaomi 14 Ultra. Diky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků