Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DirtyKing 17. 5. 2024 08:24

vormen píše:To máš kliku, mně P8a za 6900 zrušili druhej den objednávku, pokud by to vyšlo, byl by za 6900-3800 = 3100 :) Škoda no.

Mně taky. Stačilo, když se jim ozval právník a už to frčelo i s omluvou.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 17. 5. 2024 08:31

V obchodních podmínkách je ale jasně napsáno o chybě v ceně, jednak řádově, tak třeba o 50%, což v tomhle případě je, takže bych si nic nevymohl.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 17. 5. 2024 09:12

Robert.Hujer píše:
vojta66 píše:Nevěřil jsem, ze se to stane, ale stalo se. Včera jsem zakoupil P8 Haze 256 na Datartu za 11.219 Kč. Datart svůj zjevný bug ze začátku prodeje ustál prsama a dodal to.

Jsem na tom stejne, jen jsem trochu zmaten, ze na krabicce (dolni strana) je model GPJ41, coz bych rekl ze je verze 128GB. Nicmene na spodni strane krabicky je prelepen stitek s nazvem modelu a verze 256GB. Zatim jsem nerozbalil (neni cas), tak snad to bude OK.
Muzes zkontrolovat, ze to mas na krabicce stejne a ze mobil je opravdu 256GB? Dik

Tak na krabičce, dolní strana mám taky model GPJ41, spodní strna krabičky je takžéž přelepen stítek s nazvem modelu a verze 256. Jinak v info o telefonu je volné místo 248 GB, po přenesení dat z minulého telefonu, takže to asi 256tka bude. Telefon jsem pečlivě zkoumal, jediný co mě lehce zarazilo je to, že když otevíráš nový pixel, tak ty dvě "pečetní" pásky na obou stranách, co drží to balení dohromady byly jakoby nalepeny dvakrát, respektive, jednou jako by je někdo roztrhl, poté tam dal přes ně znova....u balení pixelu 7 byly ty "pečetě" v jedný vrstvě...Jinak ten telefon je vzhledově jako z fabriky.....radši v tom nebudu vrtat...
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 18. 5. 2024 09:40

vormen píše:V obchodních podmínkách je ale jasně napsáno o chybě v ceně, jednak řádově, tak třeba o 50%, což v tomhle případě je, takže bych si nic nevymohl.

Stačilo slušně napsat a dostal jsem hned dva - druhý jsem objednal potom, co mně první objednávku zrušili, dostal ho příbuzný. Nebylo třeba ani právníky.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 18. 5. 2024 11:09

Díky za reakci, napsal jsem tam teď taky, ale moc tomu nedávám. I v komentářích na YT je několik lidí, kterým to zpětně poslali, takže pokud mně to zamítnou, tak to bude diskriminace :)
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 18. 5. 2024 12:00

Držím palce, je natolik skvělý, že už čekám na Pro 512 :)
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 18. 5. 2024 12:18

Takže místo Xiaomi bude hlavní telefon Pixel?
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 18. 5. 2024 12:49

Už je, akorát zatím 8a. Myslel jsem, že ten jinak pojatý systém rozdýchám a jako jo, šlo by to, ale Pixel fakt překvapil
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Davedroid100 20. 5. 2024 10:47

Co te nejvic pozitivne prekvapilo?

Prosim napis jak si v reálném zivote stoji vydrz baterie Pixel 8 Pro vs Xiaomi 14 Ultra. Diky.
Davedroid100
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gerremi 20. 5. 2024 23:13

Z podozrivo vyzerajucou krabickou z Pixel 8 som mal aj ja problem, ale tentokrat z Alzy. Uz pri rozbalení som si vsimol ze tie pásiky sú nejak extra prilepené, ako keby lepidlom. Potom som zistil ze mobil ma úplne dokriva nalepenu tu bielu foliu. Dalsia vec bol totalne vybitý a aby toho nebolo malo, na priamom slnku som si vsimol presvitajuci displej až do vnútra telefonu (v oblasti foťáku...). 13 dni od kúpy putoval späť do Alzy. Evidentne nejaky repasovany / prebaleny kus. 8/128gb
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 24. 5. 2024 09:47

Tak mi dorazil nový kus, tento krat všetko ukážkovo zabalene, jednalo sa o uplne nový telefón. Ale ten presvitajuci displej v oblasti foťáku tam stale je. Cize asi sa nejedná o vadu ale o vlastnosť.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 27. 5. 2024 10:14

Davedroid100 píše:Co te nejvic pozitivne prekvapilo?

Prosim napis jak si v reálném zivote stoji vydrz baterie Pixel 8 Pro vs Xiaomi 14 Ultra. Diky.

Používám ten telefon jinak, hlavně mám teď vlastně dva Pixely, malý 8a a velký 8 Pro. Používám je tedy střídavě, což prodlouží životnost baterie. Ale jinak se mně zdá, že je na tom líp, než Xiaomi 14 Ultra.

A pozitovně mě překvapil vzhled, oni ho fakt neumí vyfotit. Dále prostě ten "Pixel experience", kdy nemám potřebu nic moc měnit. Ale o to horší je, když něco změnit chci. Třeba ukládání záznamů obrazovky, kdo vymyslel, že to jde do /Movies??
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 27. 5. 2024 10:45

Mně se třeba u Pixelů 8 (včetně 8a) líbí, že jejich odemykání obličejem je považováno za bezpečné a tím pádem se dá použít pro přihlášení do banky a ověření karty v google peněžence, což je teď po změnách podmínek jejího užívání více než žádoucí.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 27. 5. 2024 12:21

Vidíš, na to jsem zapomněl. To je super věc.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 28. 5. 2024 07:11

A ktorá banka, resp banková apka ma možnosť použiť tvárovú detekciu?? Lebo na v SR najväčšia banka Slovenská Sporiteľňa to teda nemá...
gerremi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka