Dzejn Dočk píše:Asi nebude

Ani skok z P6P na P8P není žádný extra skok. Lepší čitelnost na slunci (o hodně), lepší (o hodně) šíro, MATNÉ záda, jupíí. Škoda, že jsou ze skla. Jinak jsem mezi tím zkusil i IP15P a teda zlatý Pixel

- tím neříkám, že IP15P je šrot, to ne ale má dost nelogičností nebo zbytečné kroky na víc a některé chytré funkce tak chytré nejsou

A třeba problém s LOCUS maps a občas se odpojil od auta... Tak snad bude P8P dobrá volba

Pixel 6Pro jsem měl a na tu dobu opravdu pecka mobil, do sedmičky jsem nešel protože jsem se bál, kvůli praskajícím sklíčkům na které se nevztahuje záruka, ale do 8Pro jsem šel.
Po pravdě jsem čekal více, je fakt, že šíro se zlepšilo o hodně, ale ten zbytek, no moc jsem toho nepostřehl až na vylepšený AI.
Teď pár dotazů mimo:
- Někde jsem četl, že pixel umí pomocí AI z fotek vygumovat nežádoucí věci, například sloup, postavu apod., kde to tam najdu? Já tam našel jen vylepšení, zaostření... U samsungu S23U mi dokonce šlo objekt z jedné fotky vyjmout a vkládat do jiné jako samolepky.
- Lze si nějak sám nastavit sestavu batev v motivu než ty předefinované, případně, existuje u pixelu něco podobnoho jako má motivy třeba samsung?
- Můžete doporučit nějakou appku pro malování světlem (focení blesků), která funguje na expozici dokud to nevypnu a nechce to ihned číslo kreditky?