Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 12. 7. 2024 23:24

Teď je na Alze za 18500, hezká cena:-)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Akilim 13. 7. 2024 13:13

No v porovnání s tím, co bude stát "devítka" je to paráda. Nemyslím, že vylepšení (dosud známá) budou stát za nějakých minimálně 10k. Ale kdo ví :-)
Akilim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 7. 2024 13:49

Asi nebude :-) Ani skok z P6P na P8P není žádný extra skok. Lepší čitelnost na slunci (o hodně), lepší (o hodně) šíro, MATNÉ záda, jupíí. Škoda, že jsou ze skla. Jinak jsem mezi tím zkusil i IP15P a teda zlatý Pixel :-D - tím neříkám, že IP15P je šrot, to ne ale má dost nelogičností nebo zbytečné kroky na víc a některé chytré funkce tak chytré nejsou :D A třeba problém s LOCUS maps a občas se odpojil od auta... Tak snad bude P8P dobrá volba :-)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod ziki 19. 7. 2024 11:58

Zdravím, měl bych rychlý dotaz na majitele osmičkových Pixelů. Je už u této řady opravdu plně funkční 5G a hlavně VoLTE bez nějakých aplikací a jiných berliček :?: Jde mi hlavně o operátory Vodafone a virtuál Kaktus.
Na Alze mají nějaké slevy, tak bych upgradoval z Pixelu 4a (baterka vydrží tak půl hodiny používání, ale budu ji měnit) na nějakou osmičku (8a, 8, případně i 8 Pro láká). A jen bych se chtěl ujistit, že výše uvedené věci už opravdu fungují. Hlavně nefunkční VoLTE mě na 4a opravdu stolicuje.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 19. 7. 2024 13:36

Kombinace P8/Vodafone - vše funkční.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod TheBaal 19. 7. 2024 19:15

Dzejn Dočk píše:Asi nebude :-) Ani skok z P6P na P8P není žádný extra skok. Lepší čitelnost na slunci (o hodně), lepší (o hodně) šíro, MATNÉ záda, jupíí. Škoda, že jsou ze skla. Jinak jsem mezi tím zkusil i IP15P a teda zlatý Pixel :-D - tím neříkám, že IP15P je šrot, to ne ale má dost nelogičností nebo zbytečné kroky na víc a některé chytré funkce tak chytré nejsou :D A třeba problém s LOCUS maps a občas se odpojil od auta... Tak snad bude P8P dobrá volba :-)

Pixel 6Pro jsem měl a na tu dobu opravdu pecka mobil, do sedmičky jsem nešel protože jsem se bál, kvůli praskajícím sklíčkům na které se nevztahuje záruka, ale do 8Pro jsem šel.
Po pravdě jsem čekal více, je fakt, že šíro se zlepšilo o hodně, ale ten zbytek, no moc jsem toho nepostřehl až na vylepšený AI.

Teď pár dotazů mimo:
- Někde jsem četl, že pixel umí pomocí AI z fotek vygumovat nežádoucí věci, například sloup, postavu apod., kde to tam najdu? Já tam našel jen vylepšení, zaostření... U samsungu S23U mi dokonce šlo objekt z jedné fotky vyjmout a vkládat do jiné jako samolepky.
- Lze si nějak sám nastavit sestavu batev v motivu než ty předefinované, případně, existuje u pixelu něco podobnoho jako má motivy třeba samsung?
- Můžete doporučit nějakou appku pro malování světlem (focení blesků), která funguje na expozici dokud to nevypnu a nechce to ihned číslo kreditky?
TheBaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ziki 20. 7. 2024 07:47

lada t5: Díky za informace, nerad bych zase koupil ne zrovna nejlevnější telefon bez nějakých základních funkcí.

TheBaal: Nemáte na mysli kouzelnou gumu/zmizík? Toto už mám i u Pixelu 4a. V aplikaci Google Fotky dáte Upravit a na záložce Nástroje je Kouzelná guma. A občas aplikace sama nad nějakou fotkou fotkou zobrazí tlačítko "Kouzelný zmizík" s návrhy objektů na fotce na odstranění. A co se týče focení blesků, tak mně se na to osvědčil přímo astro režim v aplikaci fotoaparát. Telefon musí být buď na stativu nebo jinak nehybně umístěný, aby to astro režim (v Nočním vidění) nabídlo.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod goro44 24. 7. 2024 08:49

Zdravím, teď na o2 stránkách 8/128 za 10500 s kuponem.
Nejsem zákazník, zkoušel jsem dva kolegy a ani jeden kupon na pixel nevidí. Neměl by ho prosím někdo?
Děkuji Vám

//
A také PRO na velmi zajímavé ceny... Kod PIXELCERVENEC funguje bohužel jen na 8a.
goro44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strny88 24. 7. 2024 10:41

Krásná cena nicméně volal jsem na O2. Je potřeba padat do nějaké kategorie unity to znamená mít měsíční vyúčtování nad 600 Kč a vyúčtování platit snad přes Air Bank.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goro44 24. 7. 2024 10:51

Psal jsem na podporu a údajně je to chyba na stránkách, kterou usilovně odstraňují...
goro44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strny88 24. 7. 2024 11:27

Mě borec na infolince tvrdil, že ten kód je v aplikaci pokud platíte vyúčtování 600+ přes Air Bank.
Edit. Už je to opraveno. Cena 20000+.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 24. 7. 2024 11:34

Made in ou tů cé zet. Brilliant excellence.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 7. 2024 12:17

To nebude chyba. Respektive je to chyba jen že to ukázali dřív než chtěli. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod strny88 24. 7. 2024 17:28

Sice čekám na P9Pro, ale jestli bude P8Pro ve výprodeji za 10k tak jí asi vezmu :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 29. 7. 2024 10:02

Včera jsem si pořídil Pixel 8 Pro, jelikož jsem svůj pixel 5 zrušil na kole. Dnes jsem ho vracel.
Skok z 6" a 151g na 6,7" a 213g jsem nezvládl.
Na cestě z číny mám karbonový kryt, kdyby o něj byl zájem + 1x použitý silikonový obal Fixed.
Obrázek
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka