Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strny88 14. 8. 2024 17:32

Díky za foto! Nakonec to dopadne tak, že je tu u všech Pixel 8. Prosím i ostatní uživatele, aby se pořádně podívali a pomohli dořešit tuto záhadu.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 14. 8. 2024 17:38

Jako já bych chtěl slevu nebo bych to nepřevzal prostě. Ty uši na té přelepce jasně hovoří, že už to jednou nebo víckrát bylo rozbalené, jsou tam proto, aby to zakryly a bylo pořádně se zákazníkem vyj*báno. Něco podobného mi kdysi chtěli udělat v CZC, kupoval jsem monitor Eizo drahý, byl rozlepený, tak říkám naschle. :D

Já si myslím, že je to prodej zboží, které šlo z nějakého důvodu rovnou po prodeji do servisu (možná je to slepenice z více kusů co v servisu nakonec zůstaly). Že má taková velká a bohatá firma jako Google zapotřebí vyj*bávat se zákazníkem se celkem divím. Prostě napíšu po pravdě zboží po opravě ze servisu jako nové - sleva tácek nebo dva a je to. Všechny strany spokojené. Jestli to prodávající uvede jako doprodej, tak to prostě neberu, mají po pravdě uvést, co s tím bylo a ne zákazníka zavádět, já osobně bych se styděl něco takového bez jasného a pravdivého popisu někomu prodávat. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod strny88 15. 8. 2024 12:26

Pixel 8 prodejna mobilpohotovost.
Tak to má vypadat.
13990Kč.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Originál pečeť, bez přelepeného výrobního štítku.
Za oficiální distribucí do ČR stojí česká společnost TCCM.

-- 15. 8. 2024 14:18 --

Čeho jsem si ještě všimnul Datart/ MP tak DATART na krabičce uvádí pouze IMEI1. Na krabičce z MP mám IMEI1/IMEI2. SKU je také rozdílné. Datart: GA05803-GB MP: GA04803 GB.
Měl jsem zato, poklud je telefon na 2 sim, měly by být uvedeny obě IMEI čísla.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gerremi 16. 8. 2024 14:44

Mal som podobny problém, prvy Pixel 8 kupovany v Alze, balenie vyzeralo takto (ine fotky nemam). Pásiky boli prelepene resp ako keby zalepene lepidlom a hrozne blbo sa davali dole,ale neboli prelepene dvakrat ako mate vy. Druhá fotka je ako to vyzeralo po odlepeni... Bateria bola na nule a mal chybu na displeji.

Obrázek

Obrázek

Vratil som ho a kupil z Alzy druhy. Ten uz bol dobrý, jednalo sa o novy kus

Obrázek
Obrázek
Obrázek
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 8. 2024 15:45

strny88 píše:Pixel 8 prodejna mobilpohotovost.
Tak to má vypadat.
13990Kč.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Originál pečeť, bez přelepeného výrobního štítku.
Za oficiální distribucí do ČR stojí česká společnost TCCM.

-- 15. 8. 2024 14:18 --

Čeho jsem si ještě všimnul Datart/ MP tak DATART na krabičce uvádí pouze IMEI1. Na krabičce z MP mám IMEI1/IMEI2. SKU je také rozdílné. Datart: GA05803-GB MP: GA04803 GB.
Měl jsem zato, poklud je telefon na 2 sim, měly by být uvedeny obě IMEI čísla.

Takže se mé tušení s Datartem potvrdilo, tohle je na už na ČOI. Sv*ně. Každopádně gratulace a uznání, že ses nedal a jezdil a jezdil :-D Bych jim snad na truc udělal objednávku na 5-10 telefonu, rozbalil a vrátil :-\ :-D :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 16. 8. 2024 21:04

strny88 píše:Nedodával se do balení například český manuál? Při oficiálním vstupu do ČR?

Jako manuál ve smyslu "strčte nabíječku do mobilu a pak ho zapněte"? :-) To mám pocit, že už se hodně let k mobilům nedává, nemělo by to smysl...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 22. 8. 2024 08:32

Kupoval jsem Pixel 8a v Datartu a přelepen pouze jednou, vše vypadalo originálně a nepoškrábaně. Baterie měla asi 60 procent při prvním zapnutí. Alza měla ještě donedavna filtr na nové a rozbalené zboží, nešlo vybrat jen nové. Po stížnostech to vrátili zpět.

Pixel 8 a 8 Pro mají známé vadné série displeje, Google kvůli tomu dokonce poskytuje rozšířenou záruku 3 roky: https://support.google.com/pixelphone/t ... or-pixel-8
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Liptoncesky 23. 8. 2024 18:33

Ahoj a zdravím , vlastním cca 1 měsíc Pixel 8 pro. Telefon celkem dobrý , měnil jsem za S23 která na mě působila strašně pomalým dojmem až jsem z toho byl znechucený, hard reset nepomohl a tak jsem s klesající cenou šáhl po Pixelu 8pro. Ano v ruce máte pocit plasťáku za 5000kč oproti S23 o tom žádná. Mám jeden dotaz na majitele Pixelu 8pro a to jestli se taky potýkají s problémy s GPS ? . Všechno mám povolené, šetřič baterie vypnutý,mapy.cz mají přístup k poloze, google mapy taktéž. Testoval jsem GPS v aplikaci GPS test a družice okamžitě naběhnou cca 42 družic a přesnost velice dobrá ale při používání v mapy.cz to hledá GPS. Tak jen jestli někdo nemá stejné starosti. Díky za reakce.
Liptoncesky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 23. 8. 2024 19:50

Ahoj, měl jsem S23 a taky mi přišla pomalá, občas se i sekla ale byl jsem v jiném vlákně označený za lháře :-D :-D

Mám P8P a mapy.cz / Google / Waze i další app s GPS jedou 100%. Poloha nalezena okamžitě. Bez výpadku. Zkus aktualizovat mapy.cz popř, vymazat data nebo je rovnou smaž a nainstaluj znova...trošku vařím z vody na P6P i na P8P mi jede vše jak má, takže jsem problémy nemusel řešit hoodně dlouho
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod lada t5 23. 8. 2024 20:50

Liptoncesky píše:Ahoj a zdravím , vlastním cca 1 měsíc Pixel 8 pro. Telefon celkem dobrý , měnil jsem za S23 která na mě působila strašně pomalým dojmem až jsem z toho byl znechucený, hard reset nepomohl a tak jsem s klesající cenou šáhl po Pixelu 8pro. Ano v ruce máte pocit plasťáku za 5000kč oproti S23 o tom žádná. Mám jeden dotaz na majitele Pixelu 8pro a to jestli se taky potýkají s problémy s GPS ? . Všechno mám povolené, šetřič baterie vypnutý,mapy.cz mají přístup k poloze, google mapy taktéž. Testoval jsem GPS v aplikaci GPS test a družice okamžitě naběhnou cca 42 družic a přesnost velice dobrá ale při používání v mapy.cz to hledá GPS. Tak jen jestli někdo nemá stejné starosti. Díky za reakce.

Zkus Mapy.cz odinstalovat, resetovat mobil a zase Mapy nainstalovat. Jinak tento problém jsem nezaznamenal na žádném z Pixelů, a to mám hned 3.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 23. 8. 2024 22:32

GPS vždy bezchybná. S GPS jsem měl naposledy problémy někdy v nějakém LG, který měl anténu umístěnou někde na blbém místě a chytal signál fakt špatně. Pixely naprosto v pohodě.

Nejste jediní, kdo přešel z S23, žena ji prakticky zahodila, jak to byl špatný telefon.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 24. 8. 2024 06:49

Pravděpodobně máš u map.cz zakázané oprávnění pro polohu. Je potřeba toto oprávnění povolit.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 26. 8. 2024 10:13

Poradite nejaky levnejsi tenke nepruhledne pouzdro na P8Pro? Koukam na Spigen Liquid Air za 300kc, stoji to za neco nebo uz muzu koupit rovnou lepsi cinu (Nilkin treba)? Dik predem.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 26. 8. 2024 10:40

Na P6P jsem jako dočasné objednal od alzaguard a sedlo mi tak, že jsem ho rovnou vzal i na P8P neb na PžP už zůstalo.(vyzoušeno nělolik) Jsou i tenčí i tlustější :-D Na zkoušku jsem vzal i U P8P pár dalších a od Alza patřilo k těm tenčím a lepším.
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod strny88 26. 8. 2024 12:08

Ahoj. Mám na prodej aramid carbon case pro Pixel 8 Pro. Nepoužito, zcela nové.
Objednáno z aliexpress. Pixel 8 Pro jsem vracel a koupil klasickou p8. Objednávka již nešla stornovat. Odkaz na Aliexpress. + fotografie z recenze ( mohu vyfotit odpoledne.) , je to verze která má výřezy na objektivy, jak je na foto. Nechám za 500 zásilkovna půjde na mě. Platba předem, mohu zaslat ještě dnes odpoledne.
Je to nejlepší pouzdro na telefon. Na pixel 5 jsem ho měl 4 roky a nic jiného na telefon nechci.

Obrázek

https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... pt=glo2vnm
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka