Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 16. 3. 2025 00:47

Jojo, přesně tak. Na webu jsem se dočetl něco v tom smyslu, že "vady displeje uznáváme jako záruční vadu, vlhkost uvnitř přístroje ne", tak je to tak 50/50. Nicméně mobil normálně plně funguje (a už je to měsíc a půl), takže bych vyloučil nějakou vodu uvnitř, natož korozi. Uvidíme. Jestli najdou někde mikroskopické stopy vlhkosti, tak pak je otázka, k čemu je IP68, když se bijou v prsa, jak mobil údajně vydrží ponoření do vody a tady se displej rozbije lehkým čištěním vodou od špíny... (příště holt čistím destilovanou).

Mezitím jsem si holt koupil 9 Pro XL, ta čára na displeji mě štvala :-D Nejradši bych počkal na desítku. Rozdíl mezi 8 Pro a 9 Pro XL nevidím v praxi absolutně žádný.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 17. 3. 2025 09:13

Ale na kvalite fotek snad jo?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 17. 3. 2025 21:18

Nevím, jestli je možná selfie kamera o něco lepší. U hlavního snímače rozdíl nevidím. Stejně tak jsem čekal lepší čtečku a nepoznám rozdíl. Ale uvidím, mám devítku dva týdny, časem budu chytřejší. Za mě ale přestup z osmičky zbytečný (u mě holt vynucený).
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 17. 3. 2025 21:28

U Pixelu se bohuzel z uzivatelskeho pohledu meni hlavne cislo modelu... Alespon tedy v Evrope.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 18. 3. 2025 07:45

Mr.Scully píše:Nevím, jestli je možná selfie kamera o něco lepší. U hlavního snímače rozdíl nevidím. Stejně tak jsem čekal lepší čtečku a nepoznám rozdíl. Ale uvidím, mám devítku dva týdny, časem budu chytřejší. Za mě ale přestup z osmičky zbytečný (u mě holt vynucený).

V recenzich jsem si vsiml ostrejsi kresby a lepsiho detailu u hlavniho fotaku a hlavne telemodulu. To by ale chtelo prime srovnani.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 19. 3. 2025 21:01

Dzejn Dočk píše:Dej pak vědět jak to dopadlo. A reklamuješ tu čáru vzniklou po utření mokrým hadrem nebo jak to bylo?

Tak včera odpoledne jsem mobil hodil na místní UPS point (zverimex) s předvyplněným štítkem (náklady hradí Google), už dneska ráno to dorazilo do servisu v Polsku a odpoledne už mi psali, že vada displeje se považuje za závadu krytou zárukou a zahájili opravu. Snad to tedy klapne, takhle nějak si představuju záruční servis.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 3. 2025 21:55

Tak to zní krásně :-) Snad ti přijde rychle a dobře opravené. Jestli ho budeš mít třeba v pondělí či úteryý pak by to byla fakt pecka
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod P3p3k 19. 3. 2025 22:16

Proste cizina :) Ja takhle 2x vracel Kindla. Poslou dokumenty, vytisknes, nalepis na balik, domluvis odvoz a druhy den jsem mel doma dodavku od UPS a balik si odvezl :) Myslim, ze mi rovnou privezli novy.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 3. 2025 22:35

Pixel 8P byl pod 14k na Alze a ještě kousek levněji na Mironetu. Černý už je pryč.

https://www.mironet.cz/google-pixel-8-p ... SAQAvD_BwE
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jirkash 20. 3. 2025 09:51

Pěkná cena. To rozhodně za to stojí.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 20. 3. 2025 11:15

Za mě to je jasná volba, když chce někdo tel do 15k.
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 3. 2025 19:11

Tak reklamace podle všeho pěkná. Úterý jsem to poslal, ve středu to obdrželi a potvrdili chybu, ve čtvrtek to opravili a poslali zpátky, v pátek to přijde. Tak snad bude vše OK. Takový průběh reklamace se mi moc líbí. Čtyři dny včetně zaslání do zahraničí a zpět...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 20. 3. 2025 21:38

Vždyť jsem ti to říkal, pořád jsi se bál.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 23. 3. 2025 20:52

Mám dotaz, jak vypnout "chytrou" funkci, která automaticky přepne dlouhou sms (více jak 3 sms) do MMS?
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Nick Cave 24. 3. 2025 11:17

Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka