Google Pixel 9/Pro - rumors před vydáním

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod panrt 26. 7. 2024 13:32

panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 26. 7. 2024 20:23

Pixely 9 to budou mít u nás SAKRA těžké! Víme už nyní vše

https://www.youtube.com/watch?v=ARZc9Z5nVCQ

:D

No hlavně když tam bude furt UFS 3.1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 7. 2024 12:29

Google představí telefon, který bude pokročilejší než nejlepší iPhone. Informace mu proklouzly mezi prsty.

https://www.fonetech.cz/google-predstav ... ezi-prsty/

Úložiště od Samsungu. :D Že by UFS 4.0 ?
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod panrt 27. 7. 2024 14:09

Jo UFS 3.1 bude ale jen u 128GB, vyšší už 4ka.
Google okopíruje Apple a nabídne volání přes satelit :D Prý Apple, hlavně že byl s tím Huawei dřív. Ale musí ho tam za každou cenu vecpat.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 7. 2024 18:59

Ale u 8 a nižších jsou i víc jak 128 GB verze jen UFS 3.1 že ?

Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod panrt 28. 7. 2024 17:30

Jo 8čky mají UFS 3.1
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 7. 2024 18:21

Domin7 píše:Ty ploché boky jsou hezké, ale foto modul se mi tedy vůbec nelíbí! To už je hezčí u současné osmičky.

Fotomodul zapadne do silikonoveho pouzdra. Me se tvarove libi.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 31. 7. 2024 08:22

Samozrejme vec vkusu, nejlepe vypadal ten z P6 Pro, tyhle upravy uz nic moc. Porad ale davam kredit tomu, ze s krytem ci bez, ten telefon se na stole nebude kolibat! Na rozdil od vetsiny ostatnich telefonu na trhu...

Co ale neodpustim, tak ty hranaty boky. Ze se zase musi vsichni opicit po Applu OMG. Sice to vypada hezky, ale to drzeni hruza jak iphone tak S24+ co jsem mel v ruce...jsem zvedavy jak to bude u P9tky.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 31. 7. 2024 10:08

Tak to mně osobně se hranaté telefony drží daleko lépe. A na rozdíl od oblých telefonů se mi nestalo, že by mi někdy vypadnul z ruky.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 31. 7. 2024 18:40

https://www.androidheadlines.com/exclus ... o-8k-video
Pixel 9 Pro Fold bude sice tenčí než Pixel 1 ale bude těžší než Z Fold6 a to 257g

https://9to5google.com/2024/07/31/googl ... ery-leaks/ Baterie 4650mAh.

-- 31. 7. 2024 19:54 --

Tak to vypadá že Pixel 9 série nebude uveden spolu s Android 15, ale budou mít 14ku:

https://www.gsmarena.com/google_pixel_9 ... -63933.php Takže je možné že Android 15 bude ale až když se začne prodávat v Září.

Uložiště:
The Pixel 9, Pixel 9 Pro, and Pixel 9 Pro XL will all start at 128GB of storage. The Pixel 9 will have 12GB of RAM, the Pros will get 16GB. The Pixel 9 will also be offered with 256GB, the Pros with 256GB/512GB/1TB

Info ohledně rychlonabíjení:

The charging speeds for the upcoming phones seem to have been improved somewhat compared to their predecessors'. The Pixel 9 and Pixel 9 Pro will be advertised to charge to 55% in 30 minutes, while the Pixel 9 Pro XL will go up to 70% in the same time period.

Takže 45W a Pixel 9 Pro XL +10mAh navíc :D ale může být lepší než 5050mAh na 8 PRO.

All of these numbers will be achieved with a Google 45W USB-C charger, which will be made available when they launch. Currently, Google only sells a 30W USB-C charger. The Pixel 9 Pro XL will have a 5,060 mAh battery, 10 mAh larger than the Pixel 8 Pro which it will replace. For reference, the Pixel 8 Pro reached 50% in 30 minutes with the 30W USB-C charger.

Google will also promise "24 hours of battery life" for all models, with up to 100 hours reachable in Extreme Battery Saver mode.

Tak uvídíme, zatím se i tak těším.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod pikropikro 1. 8. 2024 19:33

https://www.instagram.com/reel/C-IXTcmM ... FjZGswYg==

-- 1. 8. 2024 20:34 --

DirtyKing píše:Proč obyč verze matná a Pro verze lesklá? Tohle asbolutně nechápu. Uvažuju, že bych vzal 9 XL na zkoušku jako primární zařízení, ale tuhle politiku teda nechápu. Telefon nosím bez krytu a lesklá je magnet na otisky, to je něco hroznýho.

Má to mít Qi2?

Takže změna z iPhonu na Pixel?
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 1. 8. 2024 20:17

Zkouška. Nepředpokládám přestup, jen chci zkusit změnu. iPhone mi funguje se vším naprosto perfektně a nic mi na něm nechybí. Ale už mě prostě trošku nudí a taky je to proto, že jim nehodlám přistoupit na skutečnost, že tu zatím nebude fungovat Apple Inteligence. Takže než jim cpát prachy, tak je letos dám jinam.

Koncepčně se mi ale líbí Foldy. Ale ta rýha, to je za mě furt těžká beta. A pak horší foto atd …, to zatím fakt ne. A ještě je pro mě podmínka Magsafe. Až se těchto neduhů zbaví, tak rád vyzkouším.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 2. 8. 2024 08:20

Rýha je menší a fakt to není nic, co by rušilo. Při práci s telefonem není vůbec vidět a při přejetí prstem to nevnímáš.

Přešel jsem z 15PM a řekl bych, že denní fotky jsou minimálně na stejné úrovni, v noci musím ještě vyzkoušet pořádně, ale rozhodně to není zatím rozdíl jako jet v Dacii a Audi A6...spíše jako jet v Audi A6 a BMW 5.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 2. 8. 2024 08:35

Na rýhu jsem si rychle zvykl a to jsem ho ani nevlastnil :-D U Samsungu - FOLD se mi nelíbil ten poměr stran ale funguje to dobře, fotky na špičku ztrácí....
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 2. 8. 2024 09:49

orgáč píše:Rýha je menší a fakt to není nic, co by rušilo. Při práci s telefonem není vůbec vidět a při přejetí prstem to nevnímáš.

Přešel jsem z 15PM a řekl bych, že denní fotky jsou minimálně na stejné úrovni, v noci musím ještě vyzkoušet pořádně, ale rozhodně to není zatím rozdíl jako jet v Dacii a Audi A6...spíše jako jet v Audi A6 a BMW 5.

Jde mi o makro a zoom. A shutterlag? Protože většina mých foto za poslední dobu je pes v pohybu a třeba S24U je na to hrozná, to jsem viděl. Hlavní na statické snímky neřeším, tam v dané cenovce fotí všechno slušně a bez přímého srovnání neznatelné rozdíly.
DirtyKing
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka