Google Pixel 9/Pro - rumors před vydáním

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Alpenflair 21. 2. 2024 00:02

Mel jsem 6pro, 7pro a ted 8pro

Co se tyce vykonu tak 6pro se nekdy znacne zahrival a pak se dost vybijel. 7pro byl vykonostne o trosku lepsi a hlavne se zahrival mene.

Nicmene pri hrani jedne konkretni hry(velice narocne na grafiku) se oba tyto modely celkem dost sekaly a nektere levely byly absolutne nehratelne (i na Low detail mod)

U 8pro stoupl vykon dost razantne, nejen ze se temer nezahriva ale zatim sem nenarazil na level, kde by dochazelo k zasekum na max detaily !

Takze i kdyz 9pro bude mit procesor jen o kousek lepsi nez 8pro tak je to pro me absolutne dostacujici
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 27. 2. 2024 17:06

No jestli bude vypadat takhle tak to je teda hnus :-!
Kód: Vybrat vše
https://mobilenet.cz/clanky/jak-bude-vypadat-pixel-9-google-lehce-zmeni-vzhled-a-prida-fotoaparat-49700

Nevím proč chtějí všichni vypadat jak iPhony :-!
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Luk Skywalker 27. 2. 2024 18:51

Snad to změní. Proč se řídit dle nejlínějších a průměrných designéru? :-! Ach jo..
Luk Skywalker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpenflair 27. 2. 2024 19:23

No kazdej ma jiny nazor. Za me je to naopak super a vzhledove ten telefon vypada o tridu lépe a dráž nez 8pro.

Chápu, ze podpobnost s iphonem tu je, nicmene predni stranu maji temer vsechny telefony stejnou (a island u 9pro nevidim), zadni stranu ma Pixel uplne jinou a podobnost spociva pouze v rameccich a tvaru...

Kazdopadne me by spise zajimali velikosti displeje, nekde se proslichalo, ze bude displej pouze neco kolem 6.5 se stejnymi rozmery jako 8pro - cemuz moc neverim. Spise se priklanim k variante 2 velikosti displeje u 9pro.

Nekdo nejake blizsi info?
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 27. 2. 2024 19:30

No za mě je nejlépe vypadající 6 Pro pak 7 a 8 mám raději hranatější telefony než kulaté vajíčka.
Jinak na posled jsem měl myslím od Googlu + LG Nexus 4 v té době pěkný telefon ;-) pak to byl hnus za hnusem :D Pak jsem měl LG G2 místo Nexusu 5 a potom Samsungy Nouty.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Luk Skywalker 27. 2. 2024 20:18

Alpenflair píše:No kazdej ma jiny nazor. Za me je to naopak super a vzhledove ten telefon vypada o tridu lépe a dráž nez 8pro.

Chápu, ze podpobnost s iphonem tu je, nicmene predni stranu maji temer vsechny telefony stejnou (a island u 9pro nevidim), zadni stranu ma Pixel uplne jinou a podobnost spociva pouze v rameccich a tvaru...

Kazdopadne me by spise zajimali velikosti displeje, nekde se proslichalo, ze bude displej pouze neco kolem 6.5 se stejnymi rozmery jako 8pro - cemuz moc neverim. Spise se priklanim k variante 2 velikosti displeje u 9pro.

Nekdo nejake blizsi info?

Jasné, každý z nás je jiný a má jiný vkus tobě se do něj zrovna trefí a mě z toho trefí :-D
Mě se strašně nelíbí ty velké poloměry zaoblení rohů displeje. P6PRO je za mne nádherný telefon nebo tvarově třeba S22Ua S23U.

a ty ploché boky se mi blbě drží :-(
Luk Skywalker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod somedude 28. 2. 2024 00:33

Coz voto jak to vypada ale do ruky to bude pekne neprijemny.

Sef Nothing Phone to o okomentoval slovy ze do krabice se toho proste vejde vic nez do misky...

On to Google zkusi v 9, v 10 to "vylepsi" a kdyz budou lidi dost drzkovat i pak, tak to v 11 zase vrati.
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 14. 3. 2024 07:08

Budoucí Pixely obdrží schopnost adaptivního dotyku. O co se jedná?

Adaptivní dotyk by mohl pomoci v situacích, kdy je displej telefonu mokrý nebo má uživatel nasazené rukavice
Vylepšit by mohl i reakce dotykové vrstvy při nasazeném ochranném sklu

https://mobilenet.cz/clanky/budouci-pixely-obdrzi-schopnost-adaptivniho-dotyku-o-co-se-jedna-50006

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Alpenflair 19. 3. 2024 23:33

Trošku offtopic - jedná se o Pixel 8a. Nicmene dle tohoto clanku * se chysta prodej Pixelu 8a i v ČR a na Slovensku. To znamená, že Google store by tu mohl být drive nez jsme cekali a 9ka bude dostupna take ofiko

https://9to5google.com/2024/03/19/googl ... tensor-g3/
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod taylor729 21. 3. 2024 23:07

strny88 píše:Taky čekám. Stále používám pixel 5.

Jak je na tom baterka?
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 23. 3. 2024 15:51

Také mám ještě Pixel 5, poslední rok a něco jako druhý, náhradní telefon. Momentálně jsem v Asii, kde ho používám jako mobilní hotspot pro dva mobily. A baterka šlape jak zamlada.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 23. 3. 2024 22:20

Taky si na baterku při mém užívání nemohu stěžovat. Stále nepociťuji nějaký úbytek kapacity. Telefon mi vyhovuje a ve všem dostačuje. Bohužel již nemá podporu bezpečnostních aktualizací. Z toho důvodu uvažuji o pixelu 9.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 3. 2024 18:27

Takto bude vypadat Pixel 9. Letos dostane rovnou dva sourozence

Řadu Pixel 9 mají tvořit 3 modely
Podle nejnovějších informací bychom se letos na podzim měli od Googlu dočkat tří telefonů klasické konstrukce. Mají jimi být modely:

Pixel 9
Pixel 9 Pro
Pixel 9 Pro XL

https://smartmania.cz/takto-bude-vypadat-pixel-9-letos-dostane-rovnou-dva-sourozence/

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Domin7 29. 3. 2024 16:02

Ty ploché boky jsou hezké, ale foto modul se mi tedy vůbec nelíbí! To už je hezčí u současné osmičky.
Domin7
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka