Vivo X100 Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zumzumzum 29. 9. 2024 20:23

AKTUALIZACE Androidu 15 na Vivo X100 Pro.

Včera se uvolnila aktualizace systému a nyní jako první získává Vivo Android 15 (zamáváme Samsungu a Xiaomi )
Zatím porozoruji změny v nastavení, jsou k mání další styly, customizace systému (např velké složky na ploše apod) výčet změn pošlu v obrázcích.
Co ale hlavně přibylo tak "Humanity mode" což je režim profi focení portrétů. Velmi příjemný režim se vším co ohledně focení portrétů potřebujete.
Dále se o trochu zlepšila kvalita teleobjektivu v zoom fotkách (10x až 20x)

https://www.facebook.com/groups/5898517 ... 531560497/
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod Nuttella 29. 9. 2024 20:37

Tak nejdřív aktualizace na Android 15, po odmítnutí aktualizace přišel návrh na aktualizaci zabezpečení u Androidu 14, na bezpečnostní verzi 1.září 2024. Provedl jsem aktualizaci cca 200 MB. Všechno funguje plynule, pouze se aktualizovalo zabezpečení současné verze Androidu (14). Aktualizaci na Android 15 to dále zatím nenabízí.
Nuttella
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zajda993 29. 9. 2024 21:36

Zase příspěvek na úrovni a úplně o h**ně... udejte jediný podložený příklad o děravém systému Viva a neděravém systému Samsungu... rád si přečtu. Přešel jsem z S23 Ultra na Vivo X100 Pro... a nějak mě žádná systémová díra nepostihla...
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 9. 2024 06:45

Ten Android 15 od Google budou mit vsichni vyrobci beztak stejny, at je deravy nebo ne, i Samsung na nej casem prejde.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 1. 10. 2024 18:21

Zajda993 píše:Zase příspěvek na úrovni a úplně o h**ně... udejte jediný podložený příklad o děravém systému Viva a neděravém systému Samsungu... rád si přečtu. Přešel jsem z S23 Ultra na Vivo X100 Pro... a nějak mě žádná systémová díra nepostihla...

Přesně tak..."(zamáváme Samsungu a Xiaomi )" mava se zde ve stylu mateřske školky nějakou činskou jebkou nevyznamnou zaležitosti.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 11. 2024 07:15

Asi se to moc neprodava.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 8. 11. 2024 07:50

Proste klasicka podpora prodeje...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 8. 11. 2024 11:06

Stejně jak 90% android mobilů teď.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pikropikro 3. 12. 2024 19:16

Vivo x100 Pro by nyní mohla být super koupě, co říkáte?
X200 Pro nebude oproti svému předchůdci takový rozdíl a boom. Akorát by se mi líbil v bílé barvě, ale v té jsem ho nenašel. Jen v černé. I když to stejně člověk vrazí do krytu.
Nicméně bych se ještě zeptal, jak vám sedí prostředí Viva, protože to se zdá asi největší slabinou... Občas prý překlepy v překladech v telefonu, v nastavení, nebo se překrývají texty, občas vcelku záškuby systému... Máte podobné zkušenosti nebo co by jste mi řekli o prostředí a stabilitě?
Druhá věc... Foto špička, ale co video?
A zatřetí... Kde nyní koupit nejlevněji, jestli je někde ještě nějaká výrazná akce? Díky.
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 3. 12. 2024 22:09

zumzumzum píše:AKTUALIZACE Androidu 15 na Vivo X100 Pro.

Včera se uvolnila aktualizace systému a nyní jako první získává Vivo Android 15 (zamáváme Samsungu a Xiaomi )
Zatím porozoruji změny v nastavení, jsou k mání další styly, customizace systému (např velké složky na ploše apod) výčet změn pošlu v obrázcích.
Co ale hlavně přibylo tak "Humanity mode" což je režim profi focení portrétů. Velmi příjemný režim se vším co ohledně focení portrétů potřebujete.
Dále se o trochu zlepšila kvalita teleobjektivu v zoom fotkách (10x až 20x)

https://www.facebook.com/groups/5898517 ... 531560497/

Co to je "zamáváme"? Vivo překopalo s nástupem A15 komplet celou nadstavbu, jako to teď dělá Samsung? Nebo je to jen A15, který vypadá stejně, jako A14 s pár kosmetickými změnami?

Že jsem podobné příspěvky nečetl rok-dva dozadu, když čína začínala s aktualizacemi na nový systém a Samsung měl aktualizováno vše, včetně těch nejlevnějších křápů...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 7. 12. 2024 14:18

pikropikro píše:Vivo x100 Pro by nyní mohla být super koupě, co říkáte?
X200 Pro nebude oproti svému předchůdci takový rozdíl a boom. Akorát by se mi líbil v bílé barvě, ale v té jsem ho nenašel. Jen v černé. I když to stejně člověk vrazí do krytu.
Nicméně bych se ještě zeptal, jak vám sedí prostředí Viva, protože to se zdá asi největší slabinou... Občas prý překlepy v překladech v telefonu, v nastavení, nebo se překrývají texty, občas vcelku záškuby systému... Máte podobné zkušenosti nebo co by jste mi řekli o prostředí a stabilitě?
Druhá věc... Foto špička, ale co video?
A zatřetí... Kde nyní koupit nejlevněji, jestli je někde ještě nějaká výrazná akce? Díky.

Nikdo mi neodpovis!?
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod Nuttella 7. 12. 2024 20:36

pikropikro: to se nediv, že ti nikdo neodpoví - píšeš nesmysly. X100 Pro mám, nově aktualizace na Android 15 (už ne beta verze, ale normální aktualizace 2,6 GB), prodloužila se výdrž na baterii, bleskové menu, žádné záškuby, žádné překlepy ani nic jiného v prostředí není... foto je perfektní, video jsem nezkoušel, fotky s nastavením módu ZEISS jsou porovnatelné s kvalitní kamerou (mám digitální zrcadlovku s objektivy), samozřejmě produktové fotky bych s tím nefotil, ale na to že je to telefon a máš ho pořád s sebou jsou fotky naprosto skvělé. Hry nehraju, k tomu ti nic neřeknu. Kde koupit? Nevím. Hledej.
Nuttella
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka