Náš fanoušek Martin nám napsal vlastní zkušenosti s tímto chytrým telefonem:
„Mám ho týden. Kupován na eu.nubia. Přišel podruhé, první kus cestou ukradl někdo z přepravní společnosti, ale po doložení důkazů mi e-shop poslal druhý kus, zdarma přes DHL expres. Doručení za 5 dní z eu skladu. Velmi seriózní jednání eshopu. Na fonu jsem zatím nenašel chybu. Global verze 12-256GB, Android 14 a nástavba MyOS, ale žádný balast a čínské apky. Čistý android. Přeloženo není všechno, ale to vůbec nevadí. Google ok, platby také, notifikace bez problémů, Andoid auto, krásný displej, nádherné fotky, komunikace z Amazfit hodinkami, notifikace na nich konečně mám. Poněkud vyšší váha. Dosud mi nešla nainstalovat jen jedna apka a to kvůli nekompatibilitě s Snapdragon 8 Gen 3. Prostě po letech užívání Xiaomi fonů a ustavičných laborování s nějakými nedostatky jsem udělal změnu a vůbec ji nelituji. Nelze odemknout bootloader a telefon nelze rootnout. Mám doma ještě Nubia Z50 Ultra, čínskou verzi. Ta nemá Češtinu, ale také výborný telefon a přes apku lze lokalizovat pro SK prostředí. Update systému chodilo ve 2 měsíčních periodách. Za mě vřele doporučuji tuto značku. Reálné fotky doložím ve dne.“