ZTE Nubia Z60 ULTRA

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sender21 27. 5. 2024 10:28

Náš fanoušek Martin nám napsal vlastní zkušenosti s tímto chytrým telefonem:

„Mám ho týden. Kupován na eu.nubia. Přišel podruhé, první kus cestou ukradl někdo z přepravní společnosti, ale po doložení důkazů mi e-shop poslal druhý kus, zdarma přes DHL expres. Doručení za 5 dní z eu skladu. Velmi seriózní jednání eshopu. Na fonu jsem zatím nenašel chybu. Global verze 12-256GB, Android 14 a nástavba MyOS, ale žádný balast a čínské apky. Čistý android. Přeloženo není všechno, ale to vůbec nevadí. Google ok, platby také, notifikace bez problémů, Andoid auto, krásný displej, nádherné fotky, komunikace z Amazfit hodinkami, notifikace na nich konečně mám. Poněkud vyšší váha. Dosud mi nešla nainstalovat jen jedna apka a to kvůli nekompatibilitě s Snapdragon 8 Gen 3. Prostě po letech užívání Xiaomi fonů a ustavičných laborování s nějakými nedostatky jsem udělal změnu a vůbec ji nelituji. Nelze odemknout bootloader a telefon nelze rootnout. Mám doma ještě Nubia Z50 Ultra, čínskou verzi. Ta nemá Češtinu, ale také výborný telefon a přes apku lze lokalizovat pro SK prostředí. Update systému chodilo ve 2 měsíčních periodách. Za mě vřele doporučuji tuto značku. Reálné fotky doložím ve dne.“
sender21
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 27. 5. 2024 17:37

To je jak napsaný od bota či čínského studenta :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 6. 7. 2024 10:18

Nubia Z60 Ultra 16/512 Gb zlevnila v některých obchodech na cca 17.000,- Kč.

Oproti Samsung S24 Ultra, který stojí stále okolo 33.000,- Kč se jedná o výhodnou nabídku.

Asi už výprodeje a čeká se na ohlášení Nubia Z70 Ultra. ;-)
sender21
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 6. 7. 2024 17:22

No to se vyplatí kupovat Číňana, který ztratí na ceně a nástupce se ještě neprodává :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 1. 8. 2024 15:39

Nubia Z60 Ultra Photografers Edition 16+512 zlevnila na 15.979,- Kč.

Odesíláno z EU skladu, dostanete do 3 dnů a bez obtěžování Českou poštou.... :D :D

Nový model Z60 Ultra Leading Edition je pak v předprodeji výrazně dražší...
sender21
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 2. 8. 2024 09:17

Kam se na tebe v obtěžování hrabe česká pošta.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 2. 8. 2024 14:16

Mne pripada ako keby bol boot.
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 9. 9. 2024 18:09

Nubia Z70 Ultra - to bude telefonek.... . :D :D :D

Nubia se chystá uvést na trh svůj nejnovější vlajkový telefon – Nubia Z70 Ultra. Očekává se, že tento model bude debutovat ve čtvrtém čtvrtletí a bude prvním, který bude vybaven platformou Qualcomm Snapdragon 8 Gen4. Je pozoruhodné, že Nubia Z70 Ultra se stane prvním smartphonem vybaveným technologií fotoaparátu pod displejem s rozlišením 1,5K, což znamená významný průlom v technologii celé obrazovky.

https://www.nubiamart.com/blog/nubia-z7 ... -gen4.html
sender21
Junior

Předchozí stránka