No uvidime jestli bude mit Pixel 9 nejaky porodni bolesti...myslim nejaky vetsi.
Ze je slabsi nez konkurence "nevadi"...alespon mne ne. Poznate to max na hrach atd.
V rychlosti systemu atd je i ted Pixel 8 Pro top a nezasekne se vlastne vubec.
Problem je ale v topeni...telefon dokaze zatopit celkem dost i pri "obyc" fungovani a kor kdyz je na 5G. Je ale fakt ze se mi jeste nestalo ze by snizoval jas nebo tak...ale teplej je dost.
AI je asi fajn ale mne osobne o to nejde...fakt nechapu tu "uchylarnu" dnesni doby delat z fotek neco co realne neni. Na pobaveni fajn ale je mi jasny ze kazdej druhej s tim bude "lakovat" socky.
Ja od AI ohledne fotek chci presne to co je videoboost...proste to video/fotku realne vylepsit a ne z toho uz regulerne delat neco co neni...ale jasne jina doba a ja na tohle nejsem cilovka.
Za mne se tesim na videoboost u zoomu s tim ze by to prelo melo byt 2x rychlejsi...tak uvidime(ale spis jsem zvedavej kdy a jestli vubec tohle pujde on device)
Doufam ze to nebude tak topit a ze baterka bude o neco lepsi.
Jinak teda Pixel 9 Pro az v zari a dost mozna kolem iPhonu 16 Pro kterej bude urcite nejvetsi konkurence. Jsem na to zvedavej s cim prijde Apple