Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
majkom píše:A cim omluvis u samsungu prehrivani, neschopnost vyfotit pohyb? Taky spickovy stroj jak rikas:)
panrt píše:Majkom: Radši ničím nebude přece hanit Samsung , přitom Samsung má co dělat aby byl špičkový stroj, hraje si na Ultra ale celkově je slabý.
rajs píše:No dnes jsem si byl vyzkoušet pixel 9 pro xl,popravdě mě vůbec ničím nezaujal,ani mi nepřipadal nějak za ten peníz něčím zvláštní určitě bych ho nevyměnil za žádnou letošní vlajku,a básnění o softwaru mě nijak nebere vyzkoušel jsem v podstatě vše s androidem,ale musím uznat že jablko je ve všem dál,a ano záleží na obou faktorech hardwaru i softwaru ale zatím si pixel 9 nezasloží pozornost je to střední předražená třída na vlajky to rozhodně nemá,můj názor.
majkom píše:Az na to ze to neni shutter lag
rajs píše:dnes jsem si byl vyzkoušet pixel 9 pro xl,popravdě mě vůbec ničím nezaujal,ani mi nepřipadal nějak za ten peníz něčím zvláštní určitě bych ho nevyměnil za žádnou letošní vlajku,a básnění o softwaru mě nijak nebere vyzkoušel jsem v podstatě vše s androidem
Redswift píše:rajs píše:dnes jsem si byl vyzkoušet pixel 9 pro xl,popravdě mě vůbec ničím nezaujal,ani mi nepřipadal nějak za ten peníz něčím zvláštní určitě bych ho nevyměnil za žádnou letošní vlajku,a básnění o softwaru mě nijak nebere vyzkoušel jsem v podstatě vše s androidem
Mě docela zaujme, jak to někdo takto dokáže zhodnotit během krátkého vyzkoušení (předpokládám někde v prodejně). Když hlavní deviza Pixelů je právě v dennodenním používání telefonu. Jestli jste takto obdobně zkoušel vše anebo porovnáváte vše s krátkým vyzkoušením někde...tak to klobouček k vašim závěrům.
K ostatnímu...také nedokážu pochopit, že Google není schopný implementovat některé HW prvky, když už si řekne o takovou cenovku i když sníženou určitými bonusy. K velikosti 128 GB...nevím, proč ale o někdo vůbec řeší, když je to jen prostě varianta navíc. Chci víc, tak se dívám na 256 GB a více. Za mě tam určitá vylepšení jsou, ale také si počkám s čím přijdou v 10, jelikož zas takový skok k výměně (a to vlastním Pixel 7) nevidím. Dále výkon procesoru...ano k poměru prodejní ceny by bylo vhodné přijít s něčím "silnějším", ale krom her (na které ten telefon stejně není primárně dělaný) ty 2-3 roky, kdy to většina lidí mění, tak vydrží. To že má telefon někdo 5 a více let a brečí, že mu to nedají skoro zadarmo. Nevím no.
Já jsem po mnoha různých telefonech s Pixelem spokojen a přes určitě mouchy. A v okolí mám pár lidí, kteří to mají po přechodu stejně. Prostě jako celek to funguje i když to na papíře vypadá slabě, aj.
Za mě by mohli mít lepší cenovou politiku a to také z důvodu, že v našich končinách plno SW funkcí (na kterých je to postaveno) nefunguje. Ale taky rozumím tomu, že to Googlu v rámci tak malého trhu může být u prdu.
PS: někteří z vás by mohli trochu lépe citovat...lépe se to pak čte, díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků