Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Dzejn Dočk píše:Eaazy píše:Problém je v tom, že to vše popisujete v obecné rovině - a co je špatné nekritizujete, omlouváte. Neříkám "procesor by mohl být lepší", měl bych říct "procesor měl být lepší" (už třeba kvůli podpoře do budoucna, ať už telefon budu mít já, nebo někdo jiný).
Já osobně nevydržím u jednoho telefonu déle jak půl roku, většinou méně - takže podpora je důležitá z hlediska toho, že jej bude používat někdo další, třeba delší dobu. Ony tomu pak také odpovídají výkupní ceny na trhu. Jediný telefon, který nedám z ruky, je Flip3 z olympijské edice - a překvapivě šlape stejně, jako primární S24U, nebo Fold6 (ale tady je jedna věc, která není jen "číslíčko" - typ úložiště - UFS4.0 je prostě 2x rychlejší ve všem, proto je ostuda dát do vlajky 3.1, prostě je - a kritizuju to tvrdě i u základní S24).
A foťáky nekritizuji z prostého důvodu - jsou mi u zadku. Je to telefon, nikoliv fotoaparát. Takže pro mně fotí vše nad 20k víceméně stejně - a tak to má drtivá většina lidí, která si fotky maximálně prohlédne na displeji telefonu a nikdy je neuvidí na velkém monitoru se všemi vadami.
Klidně si používejte co chcete - nicméně já jsem čekal, že s příchodem Googlu do ČR dojde k tlaku na Samsung, který našemu trhu naprosto dominuje. A když nedokáže čína kontrovat svými super duper HW parametry, tak že to udělá Google - top HW, top SW a nejlepší cenou na trhu. Namísto toho jde Googlu o jedno - být konkurencí pro Apple v USA. A proto jsou v ČR daleko více vidět nedostatky a kompromisy - pokud by to byl nabušený SW stroj s AI, pak ok. Ale to je v USA, nikoliv u nás. Takže u nás bude Pixel okrajovou záležitostí pro nekritické fandy - normální člověk zvolí buď jistotu v podobě Samsungu/Applu, nebo cenu v podobě číny. Google není ani jistota, ani lákavá cena...
To je citát, nikoliv invektivum...
Takže tomu rozumíte úplně špatně - asi proto tolik infantilních smajlíků...
Dzejn Dočk píše:Ach jo, chybí. Podívejte se jak citovat citáty![]()
Eaazy píše:Dzejn Dočk píše:Eaazy píše:Problém je v tom, že to vše popisujete v obecné rovině - a co je špatné nekritizujete, omlouváte. Neříkám "procesor by mohl být lepší", měl bych říct "procesor měl být lepší" (už třeba kvůli podpoře do budoucna, ať už telefon budu mít já, nebo někdo jiný).
Já osobně nevydržím u jednoho telefonu déle jak půl roku, většinou méně - takže podpora je důležitá z hlediska toho, že jej bude používat někdo další, třeba delší dobu. Ony tomu pak také odpovídají výkupní ceny na trhu. Jediný telefon, který nedám z ruky, je Flip3 z olympijské edice - a překvapivě šlape stejně, jako primární S24U, nebo Fold6 (ale tady je jedna věc, která není jen "číslíčko" - typ úložiště - UFS4.0 je prostě 2x rychlejší ve všem, proto je ostuda dát do vlajky 3.1, prostě je - a kritizuju to tvrdě i u základní S24).
A foťáky nekritizuji z prostého důvodu - jsou mi u zadku. Je to telefon, nikoliv fotoaparát. Takže pro mně fotí vše nad 20k víceméně stejně - a tak to má drtivá většina lidí, která si fotky maximálně prohlédne na displeji telefonu a nikdy je neuvidí na velkém monitoru se všemi vadami.
Klidně si používejte co chcete - nicméně já jsem čekal, že s příchodem Googlu do ČR dojde k tlaku na Samsung, který našemu trhu naprosto dominuje. A když nedokáže čína kontrovat svými super duper HW parametry, tak že to udělá Google - top HW, top SW a nejlepší cenou na trhu. Namísto toho jde Googlu o jedno - být konkurencí pro Apple v USA. A proto jsou v ČR daleko více vidět nedostatky a kompromisy - pokud by to byl nabušený SW stroj s AI, pak ok. Ale to je v USA, nikoliv u nás. Takže u nás bude Pixel okrajovou záležitostí pro nekritické fandy - normální člověk zvolí buď jistotu v podobě Samsungu/Applu, nebo cenu v podobě číny. Google není ani jistota, ani lákavá cena...
To je citát, nikoliv invektivum...
Takže tomu rozumíte úplně špatně - asi proto tolik infantilních smajlíků...
Bohužel se mýlíte, chybí tam důležité náležitosti. Takže je to urážka. Příště lépe, prosím.
Nekritizuji? Opravdu?
Když jsem dnes několikrát kritizoval, třeba JAS u P6P, opravdu je to tak složité?
Nekritizuji ze sportu, kritizuji když to má smysl. Cítíte ten rozdíl?
Proč mám přebírat odpovědnost za druhé? Případný kupující se musí SÁM rozhodnout jestli mu ten telefon vyhovuje včetně výkonu, to nepřísluší mě. Proč by mělo? Prodej neřeším, je mi to buřt, takže prostě nevidím problém. Vy máte problém, že nechápete, že jsou i jiné pohledy na svět a nemusí být o nic horší než Váš, jen jiný. Tu je problém. Já chápu a respektuji váš názor ale mám jiný. Zkuste to taky
Podpora to stejné jako výkon, kupující musí vědět a cenu neřeším. Když je 3 roky vydrží mě popř. manželce či dětem a pak jde do šuplíku. Spíš ho někdo rozbije.
Takže vy kritizujete jen části které jsou pro vás osobně důležité. Ale již nechápete, že je nekritizuje někdo komu jsou jedno asi jako vám foťák? Ach jo...
S Vaši logikou je mobil na volání, teoreticky na SMS, proč pak řešit výkon?:D Vem tlačítkáč a bude hej:D
Doba se změnila, dnes je mobil pro VĚTŠINU i hlavní foťák a je to pro lidi důležitější než papírový výkon a podpora. Troufám si říci, že VĚRŠINA lidi mimo MM neřeší délku podpory a výkon. Chce hezký mobil, co funguje a dobře fotí. Krom pár nadšenců neznám nikoho kdo řeší antutu ale naopak znám hodně lidí, kteří mi řeknou u Pixelu jééé to fotí krásně, co je to za mobil.. a bum z A5x jdou třeba na P7a hýkají blahem
Tak se zkuste zamyslet, že nemáte potřebu kritizovat foťák a já výkon, když ho mám až až![]()
Opakuji se, chci ať funguje tel skvěle a neřeším papírové parametry. Chci super users experience a mám ho.
PS: sry za rozbité citace, neřeším, snad pochopíte
Dzejn Dočk píše:Ach jo, chybí. Podívejte se jak citovat citáty![]()
Dzejn Dočk píše:Mé možnosti vysvětlovat jsou vyčerpané a přijde mi zbytečné plevelit diskuzi. Takže tohle ukončuji a reagovat budu až to bude mít smysl. Tady ho už nevidím.
Kdo chce porozumět, porozumí. Kdo nechce, neporozumí.
Zkuste pochopit, že i jiný názor může být stejně validní jako Váš, respektujte ho. Ideálně ho i pochopit. Souhlasit s ním nemusíte. Někdo chce čísla a neřeší průměrný foťák, někdo chce super foťák a odladěný systém a neřeší papírový výkon. Vždyť oboje je OK.
Krásný večer všem.
Kapr99 píše:Je to takova blbost...asi si to kvuli tomu vylozene nikdo nekoupi ale je fajn ze kdyz to tam je tak uz to konecne bude umet merit i lidskou teplotu (snad ne uplne mimo)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků