Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sender21 9. 9. 2024 18:29

Za měsíc až vyjde Nubia Z70 Ultra, budou všechny Samsungy a Pixely a Iphony zapomenuty v propadlišti dějin. :D :D :D

https://www.nubiamart.com/blog/nubia-z7 ... -gen4.html
sender21
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 9. 9. 2024 18:37

ANO! :D Mistr ve všem. :D
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod gerremi 9. 9. 2024 19:18

Ty pi*u to mi je zase debata tu... Nejde to tu nejak zredukovať? Už mi to tu pripadá jak v teme S24...
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 9. 9. 2024 20:45

Tohle bohužel není debata ale výlevy zaslepenců. Jsem pro, klidně smazat i mé zbytečné příspěvky. NIKDO tady nechce S24U, natož aby to vypadalo jako tam :-D Snad se Samsung ovce zase odchýlí do ohrádky. Prosím moderátory aby mazali zbytečné komenty, útoky a to včetně zbytných reakcích ode mne. Snižuje to kvalitu, přehlednost a devalvuje hodnotu fóra. Nebuďme jako někteří majitelé Samsungu:D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Alpenflair 9. 9. 2024 22:31

Souhlas, jdu se sem podivat co je noveho popripade poradit (nechat si poradit) a ne cist vyplodky fantazie par jedincu a nebo pomerovani kdo ma vetsi p....(Antutu) Tez prosim o dukladnou exekuci vsech nevhodnych komentaru
Alpenflair
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 10. 9. 2024 13:18

Proč řešíte pořád Samsung S24U, já o žádném jiném telefonu nepíšu, já píšu pouze o zvoleném procesoru tohoto nového telefonu, nic více, nic méně a to je prostě holý fakt. Pokud nechcete přijmout ani tento argument, kdo je tu zaslepenec? Takže, nikdo si neodvolte sem vstupovat, nebo cokoliv psát negativního o dokonalém telefonu Pixel. Kdo je horší, zabedněnci/zaslepenci od Samsungu, nebo od Pixelu. Nechci se opakovat. Pokud Vám nevadí tento zvolený procesor, za větší peníze, radujte se a běžte nakupovat. Jste stejně útoční jako jakýkoliv jiný zabedněnec o kterých tu píšete a nejlépe všechno smazat, ať jsou tu jen pochlebující komentáře. Jste to samý, jako ty od Samsungu, iPhone atd... Pokud nelze napsat v tomto tématu regulérní pravdiví argument, tak je mi Vás líto. To je fanatismus.

Vidím tu nad sebou 5 naprosto zbytečných komentářů odbojářů z tohoto tématu, já píšu k věci, Vy jen krotíte slušné argumenty, aby je nikdo neviděl.
Acer Nitro AN17-41-R8FE Gaming Notebook
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB šedá - Spigen Liquid Air Matte Black
Yamaha A-S701 Silver, Denon DCD-1700NE Silver, Quadral Argentum-The Chord
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 10. 9. 2024 13:40

Lež není pravda. Takže pokud tě Pixel nezajímá pápá.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod _baudis_ 10. 9. 2024 14:18

panrt: Nebudeš nikomu říkat, nějaké pápá, tady jsi na diskusním fóru a já mluvil k tématu. Pokud se tu neumíš chovat, neměl by jsi sem chodit vyvolávat flame a spam. Já jsem psal, že o telefon mám zájem, bohužel mě HW limituje, abych si ho koupil a pokud ty nemáš žádné aktivní připomínky, nebo nemáš nic k diskusi, prosím nekometuj, ale ty budeš pravděpodobně jen sběratel příspěvků... 8-)

Koukám na několik reakcí Vás Pixeláků. Bez argumentů, bez nápadů, bez slušného chování, jen napadání, naštěstí mám zdravý rozum a Pixel jsem vynechal, možná až bude za 13 tisíc korun, vezmu si ho jako náhradní telefon. Takže se tu mějte Pixeláci.
Acer Nitro AN17-41-R8FE Gaming Notebook
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB šedá - Spigen Liquid Air Matte Black
Yamaha A-S701 Silver, Denon DCD-1700NE Silver, Quadral Argentum-The Chord
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 10. 9. 2024 14:29

Jaké lži já píšu a mimo téma? Ty tu vyvolavaš flame a lži jak je Pixel šmejd co má mizerný výkon co nesahá Samsungu na paty, já tu píšu pravdu že výkon je ideální a není problém, problém je v lidech co nutně potřebují v tutu 2miliony bodů a přitom se zapotí při běžném testu. Takže bys měl jít jinam a pixelů diskuze se vyhýbat.

bohužel mě HW limituje, abych si ho koupil , říkám že šíříš lži, v čem ti hw nestačí a limituje krom her a benchmark nemá omezení žádné v HW.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Eaazy 10. 9. 2024 14:55

Sorry, ale kolega doslova napsal:

"...vždyť je to povedený telefon, to nikdo nerozporuje, jen se tu upozornilo objektivně, na velmi slabý výkon nového procesoru, za více peněz..."

Nic o Samsungu v žádném příspěvku nepadlo. Stejně tak váš vymyšlený výraz "šmejd". Opakuji to, co jsem psal již dříve - výrobce potřebuje takové ovečky - stejný typ lidí, kterým se normálně všichni smějí při adorování Applu. Nepotřebuje pravé fanoušky, kteří by si dovolili říct:

"Milý Google, proč používáš 2 roky starý SoC a v základu 2 roky starý typ pamětí UFS3.1? Jsme pro tebe jen banda blbců, co to bude bezmyšlenkovitě obhajovat? Nejsme!"

Ale pár jedinců tady se chová úplně opačně a možná to pro vás bude překvapení, ale Google vás má úplně u zadní části těla...
Galaxy ZFold6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 10. 9. 2024 15:00

Pár stránek a najdeš že S23 Je výkonem lepší a že Pixel je faul jak prase. :D tak zkus to znovu.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod gerremi 10. 9. 2024 17:15

Par "peknych slov" z Alzy... (objednávka vytvorená 13.8., 3 minuty po tom co nabehli na stránke)

"Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o mobilní telefon Google Pixel 9 Pro. Poptávka po telefonech Google Pixel 9 Pro výrazně převýšila nabídku a nejsme v tuto chvíli schopni splnit všem zákazníkům slíbený termín dodání.

Ujišťujeme Vás, že děláme maximum pro urychlení dodávek od dodavatele. Aktuálně jsou naplánované závozy na každý týden a předobjednávky Pixel 9 Pro uskutečněné do 5.9. by měly být s největší pravděpodobností vykryty do konce září.

Objednávky budou vykrývány postupně, podle data vytvoření objednávky. Stornováním své objednávky tak vypadnete z pořadníku.

Očekávané datum dostupnosti bude posunuto na 1.11., ovšem toto datum se bude týkat pouze nově vytvořených
objednávek.

Jako kompenzaci za posunutí termínu dodání Vám rovnou do Vaší objednávky bylo přidáno oficiální pouzdro k Vašemu telefonu zdarma.

Děkujeme za pochopení"
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 10. 9. 2024 17:48

_baudis_ píše:Proč řešíte pořád Samsung S24U, já o žádném jiném telefonu nepíšu, já píšu pouze o zvoleném procesoru tohoto nového telefonu, nic více, nic méně a to je prostě holý fakt. Pokud nechcete přijmout ani tento argument, kdo je tu zaslepenec? Takže, nikdo si neodvolte sem vstupovat, nebo cokoliv psát negativního o dokonalém telefonu Pixel. Kdo je horší, zabedněnci/zaslepenci od Samsungu, nebo od Pixelu. Nechci se opakovat. Pokud Vám nevadí tento zvolený procesor, za větší peníze, radujte se a běžte nakupovat. Jste stejně útoční jako jakýkoliv jiný zabedněnec o kterých tu píšete a nejlépe všechno smazat, ať jsou tu jen pochlebující komentáře. Jste to samý, jako ty od Samsungu, iPhone atd... Pokud nelze napsat v tomto tématu regulérní pravdiví argument, tak je mi Vás líto. To je fanatismus.

Vidím tu nad sebou 5 naprosto zbytečných komentářů odbojářů z tohoto tématu, já píšu k věci, Vy jen krotíte slušné argumenty, aby je nikdo neviděl.

1. Je legrační, že tě nikdo nejmenoval ale hned se ozveš. Potrefená husa?

2.Už několikrát tu padlo, že výkon je nižší, než by za ty peníze mohl popř. měl být. To je na každém jak to vnímá, chápeme? ale ty jsi tak zaslepený, že to ignoruješ a pořád jedeš to svou. Jsi jak polámaná deska

3. Na nízký výkon ti tu lidé reagují, že P9 je tak doladěný, že jede lépe než výkonnější telefony ale to zase nevidíš a jedeš svou písničku. Dokonce ti tu dali i odkazy. Sebereflexe? NULA. Nízšá výkon potvrdí ale stejně pořád o něm mluvíš. Proč? :-D

4. Nikdo tu nic nekrotí, ale když tu někdo pořád mele prakticky jen o nízkém výkonu, jen to a prakticky nic jiného, fórum to plevelí. Majitelé Pixelu jsou jistě dost chytří aby informace našli a pochopili i po prvním přečtení. Ví, že papírově výkonem je slabší ale nikdy jsem neslyšel, že by to jim vadilo. Vadí to tobě? Je to ok, mobil pro tebe není. Proč to tady pořád opakuješ? Zkus dát do google: "obsedantně kompulzivní porucha a jak s ní naložit?" :-D

5. Neočekávám, sebereflexi a pochopení ale třeba mě příjemně překvapíš.

Zdar MAX
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod somedude 10. 9. 2024 18:59

Obrázek
somedude
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 10. 9. 2024 19:39

Chci vidět zda bude stejný brekot u iPhone 16/+ kde výkon je +- stejný jako má 15 Pro/Max :D nebo že S24FE bude mít ořezaný CPU a vyšší cenu než S23FE.
panrt
MobilManiak

Předchozí stránkaDalší stránka