Za měsíc až vyjde Nubia Z70 Ultra, budou všechny Samsungy a Pixely a Iphony zapomenuty v propadlišti dějin.
https://www.nubiamart.com/blog/nubia-z7 ... -gen4.html
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
_baudis_ píše:Proč řešíte pořád Samsung S24U, já o žádném jiném telefonu nepíšu, já píšu pouze o zvoleném procesoru tohoto nového telefonu, nic více, nic méně a to je prostě holý fakt. Pokud nechcete přijmout ani tento argument, kdo je tu zaslepenec? Takže, nikdo si neodvolte sem vstupovat, nebo cokoliv psát negativního o dokonalém telefonu Pixel. Kdo je horší, zabedněnci/zaslepenci od Samsungu, nebo od Pixelu. Nechci se opakovat. Pokud Vám nevadí tento zvolený procesor, za větší peníze, radujte se a běžte nakupovat. Jste stejně útoční jako jakýkoliv jiný zabedněnec o kterých tu píšete a nejlépe všechno smazat, ať jsou tu jen pochlebující komentáře. Jste to samý, jako ty od Samsungu, iPhone atd... Pokud nelze napsat v tomto tématu regulérní pravdiví argument, tak je mi Vás líto. To je fanatismus.
Vidím tu nad sebou 5 naprosto zbytečných komentářů odbojářů z tohoto tématu, já píšu k věci, Vy jen krotíte slušné argumenty, aby je nikdo neviděl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků