Jirkash píše:A do 6 mesicu je vec ve veci prevzeti, takze to do zadneho strediska nemusi a necham si vratit penize a zakoupim znovu, nez stridat pochybne kusy od Google.
Jj, v Datartu hodně štěstí.
![:-) :-)](./images/smilies/01.gif)
Přesně toto je přesně dvakrát nezajímalo. Nemáš absolutně páru. Pochybné kus od výrobce, jsou lepší než pochybný překupník.
-- 6. 12. 2024 19:23 --somedude píše:tomb87 píše:Servisní středisko pro naši oblast je v Polsku. Spadá tam i Německo. Je jedno jestli Datart nebo Alza.
Tak to vypada ze to servisni stredisko je nejen pro "nasi oblast" ale pro celou Evropu (EU+UK) a mozna i dal... Maj nasmlouvanej DHL Express RMA do 10 dnu. Koukal sem na mape ze je to hned vedle WAW (Chopinovo letisko). Tak uvidime prave tisknu postovni stitek tak pak podam raport jaka byla zkusenost.
Zkušenost je taková, že v pátek kolem oběda odešlo do Polska. Kolem oběda v pondělí ho přijali v Polsku a refurbished kus mi poslali z Nizozemí. Odešlo ještě v pondělí a v úterý bylo u mě. Telefon je ve 100% stavu.
-- 6. 12. 2024 19:29 --Burák1 píše:Zdravím. Mám Pixel 9 pro a přešel jsem z iphone 11pro. Se vším jsem spokojen až na rychlost načítání fotek v google Fotky aplikaci. Dokonce jsem provedl kroky, že jsem odinstaloval aktualizace, restartoval tel. a nainstaloval nové, pak vymazal cache aplikace a v poslední řadě nahrál fotky přímo do telefonu. No a problém stále přetrvává. Máte s tím někdo obdobné zkušenosti? Přemýšlel jsem i nad reklamací, jen si nejsem jist, zda to zkrátka není aplikací, nebo telefonem? Při skrolování se dostanu do místa, kde jsou vidět pouze šedivé rámečky a čekám, než se začnou načítat náhledy fotek a to nejdříve v malém rozlišení a za chvilku se načtou do plného. Ty fotky, které mám uložené na cloudu se paradoxně načítají o něco rychleji. Díky za každou radu.
Pokud se nepletu, je potřeba fotky nejprve načíst do cashe. Pak je aplikace v pohodě. A ty fotky máš pretahle z iPhone v jakém formátu?