Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tomb87 píše:somedude píše:tomb87 píše:Servisní středisko pro naši oblast je v Polsku. Spadá tam i Německo. Je jedno jestli Datart nebo Alza.
Tak to vypada ze to servisni stredisko je nejen pro "nasi oblast" ale pro celou Evropu (EU+UK) a mozna i dal... Maj nasmlouvanej DHL Express RMA do 10 dnu. Koukal sem na mape ze je to hned vedle WAW (Chopinovo letisko). Tak uvidime prave tisknu postovni stitek tak pak podam raport jaka byla zkusenost.
Zkušenost je taková, že v pátek kolem oběda odešlo do Polska. Kolem oběda v pondělí ho přijali v Polsku a refurbished kus mi poslali z Nizozemí. Odešlo ještě v pondělí a v úterý bylo u mě. Telefon je ve 100% stavu.
lada t5 píše:Myslím že to je jen otázka zvyku, čtečka je spolehlivá a rychlá.
traveller píše:Tak jsem využil těch 5000 zpět a šel do P9pro. Zatím OK, tedy až na skener otisku prstu v displeji. Musím říct, že to mě doslova vytáčí. Kdysi jsem měl SONY - čtečka v zapínacím tlačítku (za mě nejlepší řešení). Jeden dotyk, bylo vyřešeno. Pak přešli na zadní stranu telefonu - to se taky dalo přežít. U Pixelů, co jsem měl, to taky tak bylo - opět jeden dotyk - telefon odemčen. Ovšem teď v displeji - možná to je levnější řešení, ale za mě to nejhorší.
orgáč píše:lada t5 píše:Myslím že to je jen otázka zvyku, čtečka je spolehlivá a rychlá.
Všechny čtečky v displayi jsou k prdu. Nejlépe to má řešený Apple s FaceID a skládačky Samsung s čtečkou v bočním tlačítku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků