Naopak, ty si nepochopil. Ten telefon by byl zabitý procesorem kdyby nefungoval dobře. To se nestalo. Chápeme? Takhle dostaneš slabší výkon ale vše funguje skvěle a to je důležitější než papírové hodnoty nebo nejvýkonnější čipset. Pro mě. To je co tvrdím. Jestli jsi četl tohle vlákno pozorně, píšu, že by větší výkon určitě nikomu nevadil a mohl být (kor za ty prachy) ale jelikož vše jede a i u x let starého P6P je vše OK pak to není nic, co bych řešil. Není k tomu důvod. (zase pro mě!) Výkon neomlouvám, papírově je nižší než by mohl/měl být ale v praxi to NIČEMU nevadí a to považuji za důležité. I kdyby byl poslední na světě ve výkonu, je mi to jedno pokud by to jelo perfektně

Radši tohle, než vše HW top ale celkově nepoužitelný tel. Je mi jedno jestli foťák má 12Mpx nebo 1000, jestli foun má 0 nebo 50 objektivů. Zajímá mě výsledek, ne s čím a jak je ho dosaženo, už chápeš? Já neplatím za čísla, platím za skvěle fungující celek. Co je zabité po HW stránce? Nic, ne? Vše jede lépe než na výkonnějším stroji. Zabitý byl HW, kdyby něco nejelo kvůli němu dobře. Tohle je můj názor. Tvůj ti neberu, jen s ním nesouhlasím. Ty ke své spoko potřebuješ vysoké čísla a zase jsi schopný odpustit jiné nedostatky, já to mám jinak. Oboje je v pořádku a máme jen jiný přístup k telefonům. Proto máš S23 a seš s ní asi spoko, já se z těchto důvodu S23 s radostí zbavil.
Analogie:
I aut to mám jinak. Radši mám 191kW se super průběhem a zvukem z 3,6l v H6 od Suba než 220kW v 4 válci od Škodovky. I když papírově je horší. Ve všem. Menší výkon na litr, menší celkový výkon, spotřeba atd ale za mne to je lepší motor...ty bys vzal tu Škodu a já když jsem ji měl v práci, vzal bych klidně starou Magdu 6 s polovičním výkonem

Ani jedna volba není špatná, jen je určena pro jiné lidi.
Jak jsem psal, pokud z nějakého důvodu potřebuješ TOP výkon a nestačí ti papírově slabší tel ale který jede perfektně, je to v pořádku a řada P9 není pro tebe. Tak jednoduché to je.
Pro mě zase není Samsung, protože i přes dobrý HW (čipset) má nedoladěný SW. A je to v pořádku.
Je mi jedno, že S24 má zastaralý HW co do focení, šíro + ostudné tele, kdyby to dělalo super fotky.
Je mi jedno, že S24U má 2/4 foto čipů zastaralých (šíro a 3x ZOOM) a do teď jsem na to nikdy neupozornil, není mi jedno, že z toho neudělá super fotky (někdy se ji docela zadaří).
Takže zastaralý HW ve foto odpustíš ale výkon ne?
Nevidím realitu? Jakou, prosím tě? Já mám přímé srovnání, ty také? Výkon má slabší ale funguje lépe než jiné s větším výkonem. To je realita. Platím za celek, ať funguje. Má realita..
Jestli to teď nepochopíš, pak nikdy
Přeji hezký den a držím palce, ať vybereš foun který ti sedne
-- 1. 9. 2024 18:18 --Hany53 píše:Třeba Googl chce ukázat, že i na "starém železe" lze udělat vynikající foun ...
A povedlo se mu to, ne?

U Samsungu mám zas pocit, že se snaží dokázat, že i na TOP železe neudělá TOP mobil

U Číny mám pocit, že na TOP železe se jí daří lépe než u Samsungu. Ale jak píšu..pocit
-- 1. 9. 2024 18:20 --miromen4 píše:panrt píše:Další kdo řeší Antutu

to je ohrané, v reálném testu je Pixel 9 lepší než S24 nebo iPhony 15

Až na to, že S24 je top androidi foun a to nějaka zbastlenina od googlu rozhodně neni. Ajfoni system netušim, ale ten mě vubec nezajima, už čisty droid je docela "porod" natož něco ještě vyrazněji omezenějšiho. A ty vyplachy co tu padaji to je akorat tak k smich...lagovani, nenaskakovani klavesnic, pomalejši načitani. Tyto bludy jsou akorat tak do hospod.
S24 TOP android s lowcost čipem pro šíro a tele?

To snad nééééé

a co těch 128GB a malá ram, to je taky TOP?:D