Je neuvěřitelne jak se zde z pruměrne googli slataniny děla topovka a z opravdove topovky teměř nepoužitelne zařizeni. No realita je dana a s tou neuděla nic i ten největši blbec na zeměkouli.
No lecos to, alespoň napovida o sortě majitelu.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
panrt píše:miromen4: Prosím co ti na tom pixelu chybí? Co přesně, když ten Pixel drtí tu předraženou Ultra srajdu která se po 14 minutách zapotí a nefunguje tak jak má a nedokončí zátěžový test. To je ostuda, chápal bych s Exynos ale on má Snapdragona i ten umí zkazit. viz stress test 52% Stabilita to chceš u vlajky nad 30K.
-- 1. 9. 2024 20:40 --
Eaazy: Co by mě mělo štvát? Že Google drtí ten shitozní Samsung jak nic a nepotřebuje na to plnotučný CPUto je ostuda pro konkurenci ne pro Pixel takhle ukázal že to jde když umíš optimalizaci kterou Samsung neumí bohužel, třeba se ponaučí když je ten Samsung takový kamarád s Googlem.
panrt píše:Ex2400 se nevyrovná současnému topu SD8gen3, tak to je. Ex2200 v Pixelech se nevyrovná ničemu - to nevadí? Ne, kdo neřeší výkon a umí optimalizaci tak že zostudí i Snap tak má u mě respekt. Něco jako AMD vs Intel kdy AMD ukazuje kdo umí ten druhý jen blbě čumí a přemýšlí jak dál.
-- 1. 9. 2024 20:46 --
miromen4: Že si blbec to už vím podle toho jak reaguješ bez argumentů a nejlépe mimo téma, že ti je důležité čísla v antutu a geekbench než reálné zkušenosti je tvá hloupost ale nevnucuj to druhým. Benchmark je nevětší nesmysl jaký kdy v mobilech mohl být nic to nevypovídá o smartphone jen hloupé lidi nalákat na vyšší čísla.. Pak brečí v diskuzi proč se mu něco seká a nefunguje.
Eaazy píše:Vážení pánové, vy jste opravdu zaslepení. Namísto kritiky, která je naprosto v pořádku a na místě, pořád melete to samé - Pixel je prostě výkonem telefon střední třídy, výborně odladěný (to bezpochyby), ale za cenu vlajek. Jeho primární určení je SW, nikoliv HW - bohužel ten SW u nás nefunguje tak, jak v ostatních zemích a proto u nás největší výhoda padá - zatímco třeba v USA je to úplně jiná písnička.
U konkurence byste nikdy nepřekousli, pokud by vydali vlajku za 30k v roce 2024 s HW z roku 2022 - byť byla odladěná jakkoliv suprově. Alespoň to tak z vašeho chování vyznívá.
Pokud jste fanoušci, kritizujte - je to potřeba. U čínských výrobců chválíme top foťáky, ale kritizujeme podporu a SW. U Samsungu/Applu chválíme telefon jako celek, ale kritizujeme stagnaci, z důvodu nedostatku konkurence. Proč bychom nemohli u Googlu chválit odladěnost, ale zároveň kritizovat zastaralý HW a nedostupnost toho nejdůležitějšího celosvětově?
Ps: umí už Pixely 9 s ultrasonickou čtečkou odemknout telefon s vypnutým displejem? Nebo jej musím rozsvítit, případně mít aktivní AoD? Popírám tedy největší výhodu čtečky od roku 2019...
Eaazy píše:panrt píše:miromen4: Prosím co ti na tom pixelu chybí? Co přesně, když ten Pixel drtí tu předraženou Ultra srajdu která se po 14 minutách zapotí a nefunguje tak jak má a nedokončí zátěžový test. To je ostuda, chápal bych s Exynos ale on má Snapdragona i ten umí zkazit. viz stress test 52% Stabilita to chceš u vlajky nad 30K.
Eaazy: Co by mě mělo štvát? Že Google drtí ten shitozní Samsung jak nic a nepotřebuje na to plnotučný CPUto je ostuda pro konkurenci ne pro Pixel takhle ukázal že to jde když umíš optimalizaci kterou Samsung neumí bohužel, třeba se ponaučí když je ten Samsung takový kamarád s Googlem.
Mohu poprosit o více videí se stejným výsledkem? Stačí mi třeba 3. Děkuji. Ať máme relevantní data z více zdrojů.
-- 1. 9. 2024 20:48 --panrt píše:Ex2400 se nevyrovná současnému topu SD8gen3, tak to je. Ex2200 v Pixelech se nevyrovná ničemu - to nevadí? Ne, kdo neřeší výkon a umí optimalizaci tak že zostudí i Snap tak má u mě respekt. Něco jako AMD vs Intel kdy AMD ukazuje kdo umí ten druhý jen blbě čumí a přemýšlí jak dál.
miromen4: Že si blbec to už vím podle toho jak reaguješ bez argumentů a nejlépe mimo téma, že ti je důležité čísla v antutu a geekbench než reálné zkušenosti je tvá hloupost ale nevnucuj to druhým. Benchmark je nevětší nesmysl jaký kdy v mobilech mohl být nic to nevypovídá o smartphone jen hloupé lidi nalákat na vyšší čísla.. Pak brečí v diskuzi proč se mu něco seká a nefunguje.
Závěr a reakce na kolegu ukazuje, jak moc nízkou máte úroveň. Chytrý člověk napadne špatný názor, hloupý jeho autora. Jste hlupák...
Dzejn Dočk píše:Eaazy píše:panrt píše:miromen4: Prosím co ti na tom pixelu chybí? Co přesně, když ten Pixel drtí tu předraženou Ultra srajdu která se po 14 minutách zapotí a nefunguje tak jak má a nedokončí zátěžový test. To je ostuda, chápal bych s Exynos ale on má Snapdragona i ten umí zkazit. viz stress test 52% Stabilita to chceš u vlajky nad 30K.
Mohu poprosit o více videí se stejným výsledkem? Stačí mi třeba 3. Děkuji. Ať máme relevantní data z více zdrojů.
-- 1. 9. 2024 20:48 --panrt píše:Ex2400 se nevyrovná současnému topu SD8gen3, tak to je. Ex2200 v Pixelech se nevyrovná ničemu - to nevadí? Ne, kdo neřeší výkon a umí optimalizaci tak že zostudí i Snap tak má u mě respekt. Něco jako AMD vs Intel kdy AMD ukazuje kdo umí ten druhý jen blbě čumí a přemýšlí jak dál.
Závěr a reakce na kolegu ukazuje, jak moc nízkou máte úroveň. Chytrý člověk napadne špatný názor, hloupý jeho autora. Jste hlupák...
Ehm "Chytrý člověk napadne špatný názor, hloupý jeho autora. Jste hlupák..."
takže rozumím dobře, že taky napadneš radši autora?![]()
![]()
![]()
![]()
Eaazy píše:Problém je v tom, že to vše popisujete v obecné rovině - a co je špatné nekritizujete, omlouváte. Neříkám "procesor by mohl být lepší", měl bych říct "procesor měl být lepší" (už třeba kvůli podpoře do budoucna, ať už telefon budu mít já, nebo někdo jiný).
Já osobně nevydržím u jednoho telefonu déle jak půl roku, většinou méně - takže podpora je důležitá z hlediska toho, že jej bude používat někdo další, třeba delší dobu. Ony tomu pak také odpovídají výkupní ceny na trhu. Jediný telefon, který nedám z ruky, je Flip3 z olympijské edice - a překvapivě šlape stejně, jako primární S24U, nebo Fold6 (ale tady je jedna věc, která není jen "číslíčko" - typ úložiště - UFS4.0 je prostě 2x rychlejší ve všem, proto je ostuda dát do vlajky 3.1, prostě je - a kritizuju to tvrdě i u základní S24).
A foťáky nekritizuji z prostého důvodu - jsou mi u zadku. Je to telefon, nikoliv fotoaparát. Takže pro mně fotí vše nad 20k víceméně stejně - a tak to má drtivá většina lidí, která si fotky maximálně prohlédne na displeji telefonu a nikdy je neuvidí na velkém monitoru se všemi vadami.
Klidně si používejte co chcete - nicméně já jsem čekal, že s příchodem Googlu do ČR dojde k tlaku na Samsung, který našemu trhu naprosto dominuje. A když nedokáže čína kontrovat svými super duper HW parametry, tak že to udělá Google - top HW, top SW a nejlepší cenou na trhu. Namísto toho jde Googlu o jedno - být konkurencí pro Apple v USA. A proto jsou v ČR daleko více vidět nedostatky a kompromisy - pokud by to byl nabušený SW stroj s AI, pak ok. Ale to je v USA, nikoliv u nás. Takže u nás bude Pixel okrajovou záležitostí pro nekritické fandy - normální člověk zvolí buď jistotu v podobě Samsungu/Applu, nebo cenu v podobě číny. Google není ani jistota, ani lákavá cena...
Dzejn Dočk píše:Bohužel, jak jste to napsal, je to urážka. Chybí tam jisté náležitosti.
panrt píše:Googlu o jedno - být konkurencí pro Apple v USA. A proto jsou v ČR daleko více vidět nedostatky a kompromisy - pokud by to byl nabušený SW stroj s AI, pak ok. Ale to je v USA, nikoliv u nás. Takže u nás bude Pixel okrajovou záležitostí pro nekritické fandy - normální člověk zvolí buď jistotu v podobě Samsungu/Applu, nebo cenu v podobě číny. Google není ani jistota, ani lákavá cena...
Ehm a tohle Samsung nedělá celou tu dobu že v USA má víc než v EU a v ČR? nebo jsi zaslepen ale očividně zaslepen když si myslíš že Samsung je jistotaA v čem prosím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků