Kapr99 píše:Plynulosti je Pixel nejplynulejsi telefon. Ani iPhone uz neni co bejval. Kor kdyz si vezmete ze "obyc" maj porad jen 60Hz.
BTW rikat o iPhonu a Samsungu ze jsou "nej" fotomobily chce asi trochu neznalosti.
Jasne nejsou to sunky ale top rozhodne nejsou.
iPhone se poslednich par let posunul spis dozadu. Ten jejich procesing a HW je otresnej a u 15 Pro/Max je "dobrej" max ten hlavni a samozrejme video.
Samsung ma sice "pecka" HW ale je to nicemu pac konzistence vlastne neexistuje. Umi udelat nejlepsi a nejhezci fotku ale taky jich umi ranec zkazit a clovek si rika...proc?
Je to sice lepsi ale porad stejny. Kdyz chcete fotit krajinky a neco co se nehybe tak super. Ale jakmile clovek foti lidi a jeste tam neni moc svetla(nebo hodne svetla) tak je to bida a clovek si rika co se sakra stalo.
Plus nechapu proc ma porad takovej problem se sumem i kdyz je vsude tuna svetla. Za mne maj nejak blbe udelanej ten postproces nebo co.
Tak tak, ale kdo nezkusi, nevi. P8P mam sice jen par dnu, ale hlavne fotky decek, ktere jsou pro mne prioritni, jsou uplne nekde jinde. Nerikam ze se vyrovnaji bezzrcadlovce co mam, ale jsou konecne pouzitelne a S21+ zadupali do zeme. Co mam odzkousenou kamosovou malou S24, tak se v tomhle nepolepsili, dlouhe casy-rozmazane fotky z interieru-prilis moc odpadu. Krasne to bylo videt uz na portu Gcam pro S21+, kde byl na stejnem HW obrovsky posun pro google cameru. Ackoliv mam Samsung rad a je to znacka, kterou jsem vetsinou preferoval a jeho mobily kupoval, OneUI mi bude v mnohem chybet...ale co se tyce fotek, nevyrovna se P8P v nicem (vlastne jo, 64Mpx 29mm modul je pri dobrem svetle hodne dobrej na detaily, ale tim to konci). Navic ten 5x zoom je proste pecka a telefon stal 17K, za kolik je o 3 mesice novejsi S24+?
Navic uprava RAWu v Lightroomu, ktera je u google camery hodne snadna, protoze je RAW nacteny se slusnym prednastavenim barev a expozice skoro jako primo z fotaku, takze rychla uprava a o dalsi tridu lepsi detaily. Samsung RAWy bylo docela utrpeni upravovat, ale z Huawei Mate 20 Pro taky. Urcite tady nechci hejtit samsungy jsou vyborne telefony, ale pokud se budeme bavit o fotovystupu, tak je s P8Pro alespon trochu srovnatelna az Ultra...ale za jake prachy.