BlackBerry Classic dotaz

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kyssling 29. 10. 2024 16:24

Dobrý den,
zkouším tp i zde ... jestli náhodou někdo neřešil podobný problém s BlackBerry Classic ...

Provedl jsem vymazání BlackBerry Classic, pomocí https://experienceshare.net/2022/02/27/ ... -solution/
se mě podařilo dokončit úvodní nastavení, takže po restartu telefonu mě normálně naběhne.

Instaloval jsem BlackBerryDesktopSoftware_1.2.0.52_B59.exe nyní mě funguje a komunikuje BlackBerry Blend - mohu tedy procházet kontakty, psát SMS na počítači.

Nicméně se mě ani po spoustě hodin pokusů, restartů, odinstalací, vymazání ovladačů ze správce zařízení, nalezených řešení zapnutí protokolu SMB 1.0,
spouštět program v režimu kompatibility ... NEDAŘÍ zprovoznit ani BlackBerry Link, ani např. BB10_App_Manager_Windows_1_0_0.exe.

BlackBerry Link
Device not Connected - Complete setup process on your device. Tahle zpráva se mě pořád objevuje, i když nastavení dokončím hned po restartu telefonu ... Viz https://youtu.be/kVHg_r4k3ow

BlackBerry APP Manager :
Zvolím : Manage your device: blms vyzvě mě k vložení hesla a poté se mě objeví "Retrive list of installed apps from BB10" a dál se nic neděje.
See attachments - BB is on development mode

Připomínám Blend mě funguje a komunikuje ... Připojuji se USB kabelem. OS Win 10 Home.

Děkuji za tipy ...

Vaclav
kyssling
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kyssling 1. 11. 2024 20:08

Zdravím, tak problém jsem nakonec vyřešil tak, že jsem provedl nové vymazání (podruhé) BlackBerry Classic a vše funguje včetně BlackBerry Desktop Manageru či Darcy BBTool.

Pokud by měl někdo tip na solidní a FUNKČNÍ prohlížeč webu sem s ním ...
Já nainstaloval dva nalezené prohlížeče Kiwi Browser - Release Quadea 1.0.0.158 (hrozně pomalý), Opera Mini 1.24423 ta mě jde po instalaci jednou spustit a pak mě spadne.

Mejte se !
kyssling
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peter34 2. 11. 2024 12:12

Vďaka verzii androidu 4.3 je to problém. Je tu Evolution browser, ale napríklad s úvodnou stránkou idnes si neporadí, nedostane sa cez výber premium alebo free.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 2. 11. 2024 12:46

Bohužel už je toto zařízení částečně mrtvé. Také jsem kdysi měl BB, ale zastaralost a těžkopádná použitelnost je dost znát, takže je třeba se posunout dál.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 2. 11. 2024 13:46

Jj,momentálne je vhodné akurát na volania a sms, niektoré aplikácie ako Meteoservis, CP, Soundcloud a nejaké hry fungujú. Čo však nefunguje je synchronizácia s gmailom a outlookom.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior