poraďte se zálohou sw m65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod alias75 1. 5. 2005 11:45

Ahojky lidi,jsem tady poprvé ale pomoct potřebuju dost.Jsem naprostý laik,ale telefon s původním fw 8 jsem zdárně přehrál na 43.A to bez zálohy dat.Hm,asi hrůza,co??Teť už ,ale riskovat nechci.PoraĎte,jak provedu zálohu,ale nějak lidsky.Některý ty "kosmický" výrazi mě moc neřeknou.Prostě jako pro blba.Zatím Díky alias
alias75
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 1. 5. 2005 11:55

jsem taky laik a jako laik laikovi poradím aby se koukl sem
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 1. 5. 2005 12:48

Přehrávání FW nějak nebezpečné není. Teda pokud Ti nevypnou proud :mrgreen: . Jestli už ale přehrávat FW nebudeš, nic zálohovat nemusíš. Jinak ten odkaz radka m je dobrý :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 1. 5. 2005 12:50

Dík, já bych si už taky mohl konečmě zálohovat, než tam dám fw 15_cz.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod alias75 1. 5. 2005 14:47

Díkec.Ještě jeden problém.Nejede mě hra z PC do MT pomocí SiMoCo.V telefonu je ale nejde spustit.alias :?
alias75
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 1. 5. 2005 14:55

Zkus to nainstalovat přes comp. Spusť SDS a dej instalátor. :wink:
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod alias75 1. 5. 2005 15:06

No tak to musíš poněkud obšírněji.A jako pro laika.Asi jsem víc laik než ty.
alias75
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 1. 5. 2005 15:25

V x65 se hry instalovat nemusí. Stačí je přehrát z PC do mobilu a spustit. V drtivé většině případů stačí, když do složky Data\Java\jam\Games\[popř. i složka hry] nahraješ *.jar soubor hry. U 3D her však musíš do stejné složky nahrát *.jar i *.jad soubor hry. Jinak je možné, že hra není určena pro daný telefon...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod alias75 1. 5. 2005 16:48

Díky.alias
alias75
Junior

Odeslat příspěvekod Svobi 21. 5. 2005 10:34

Co vše mohu přes infraport? Mužu i přehrávat ikony,přehrávat fw,můžu třeba i zálohovat? Předem děkuji za odpověď.
Svobi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 22. 5. 2005 18:40

2 Svobi: Přes infraport se dají posílat témata, obrázky, melodie hry apod., dokonce i měnit ikonky, ale přehrávat FW nebo patchovat se nedá, protože telefon musí být při těchto úkonech vypnutý a u vypnutého telefonu je logicky i neaktivní infraport.

Jinak pokud se ptáte na něco, co není k tématu, raději založte nový topic :pozor2 . Pro příště :wink: .
ConPower
VIP uživatel