Sem rád ze sem tě pobavil ikdyz nevím čím.
Je pravda ze TV mi nezatuhne jako PC ale PC mi také samo osobě nikdy nezatuhlo jen tak bez důvodu.
Nechápu proč bych si měl kupovat N3310 nebo podle čeho jsi usoudil že neumím pracovat se smartphonem?
Ale to že se mi á 1x denně sám odsebe restartuje trěba nejčastěji při příjmutí hovoru je jistě moje chyba a neschopnost - zvlašť při důležitém obchodním hovoru to velice potěší, ale to tobě by se jistě staát nemohlo že
zkrátka SX1 mi vyhovuje umím sní pracovat, kalendář upomínky synchronizace s outlookem multimedia vše super nemohu říci jediné špatné slovo ani s klávesnicí nemám problém ale ty bezdůvodné restarty a již 2x nemožnost zapnutí prostě nekousnu
Jo jinak myslim že nejsem sám komu se toto děje nebo dělo, i zde na foru hodně uživatelů SX1 toto uvádělo.
jo a ještě v životě sem do SX1 neinstaloval nějaký crack nebo warez či pochybný softvare mám jí hlavně pro práci a ztohoto důvodu potřebuju aby byla spolehlivá a né že když ráno jedu načas na jednání a chci zapnout tel tak ho nezapnu a musím řešit reklamaci.
Jinak si myslím že symbian je super ale siemens mě prostě zklamal a už ho nechci. toť vše