Firmware pro SX1

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomsoyer 3. 4. 2005 09:19

Jo! SX1 super foun ale uz mi zase kleknul stalo se mi to co uz tu také bylo popisováno - večer tel vypnu ráno ho chci zapnout jen zabzucí a nic :twisted:
Stalo se mi to uz pred 2 měs v servisu mi prehrali fw 14 cz a fungoval ok a tento patek znovu to samé :twisted:
a to jsem tam mel nahranej jen Agile messenger a jinak sem snim nic netvoril :-) zadne pokusy ani neinstaloval warez jako nekdo :)
no az se to stane po 3 jako ze verim ze se to stane tak se SX1 rad zbavim!!
simens uz nikdy!! To ze se restartuje kazdou chvili to uz sem presel. ale tohle uz je moc jeste ze mam vsechny kontakty v otlooku 8)
tomsoyer
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 3. 4. 2005 12:00

Heh, posledni 2 prispevatele jsou opravdu k "smichu". Panove, kdyz neumite pracovat se smrtphonem, tak si kupte tak nejak asi Nokii 3310! Tak budete jiste spokojeni. Tak Vam nikdy nezatuhne! Myslim, ze treba TV Vam take na rozdil od PC nikdy naztuhne... Jinak, je celkem zajimave, ze vetsina uzivatelu, na rozdil od Vas takove problemy nema... Opravdu zajimave. Asi byste ty cracky opravdu instalovat nemeli...
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod tomsoyer 3. 4. 2005 15:01

Sem rád ze sem tě pobavil ikdyz nevím čím.
Je pravda ze TV mi nezatuhne jako PC ale PC mi také samo osobě nikdy nezatuhlo jen tak bez důvodu.
Nechápu proč bych si měl kupovat N3310 nebo podle čeho jsi usoudil že neumím pracovat se smartphonem?
Ale to že se mi á 1x denně sám odsebe restartuje trěba nejčastěji při příjmutí hovoru je jistě moje chyba a neschopnost - zvlašť při důležitém obchodním hovoru to velice potěší, ale to tobě by se jistě staát nemohlo že :pozor2
zkrátka SX1 mi vyhovuje umím sní pracovat, kalendář upomínky synchronizace s outlookem multimedia vše super nemohu říci jediné špatné slovo ani s klávesnicí nemám problém ale ty bezdůvodné restarty a již 2x nemožnost zapnutí prostě nekousnu :?
Jo jinak myslim že nejsem sám komu se toto děje nebo dělo, i zde na foru hodně uživatelů SX1 toto uvádělo.
jo a ještě v životě sem do SX1 neinstaloval nějaký crack nebo warez či pochybný softvare mám jí hlavně pro práci a ztohoto důvodu potřebuju aby byla spolehlivá a né že když ráno jedu načas na jednání a chci zapnout tel tak ho nezapnu a musím řešit reklamaci.
Jinak si myslím že symbian je super ale siemens mě prostě zklamal a už ho nechci. toť vše :!:
tomsoyer
Junior

Odeslat příspěvekod bolojang 3. 4. 2005 19:41

možná sx1 vyráběli ve škodovce, co kus to originál. já mám fw 12cz, zatím jsem neměl žádné problémi až na jeden restart a to si s ním hrál syn....mám v něm spoustu programů, her, videa, mp3 prostě dostává celkem zabrat. jak je vidět měl jsem štěstí...
bolojang
Junior

Odeslat příspěvekod X-men 4. 4. 2005 16:10

bolojang píše:možná sx1 vyráběli ve škodovce, co kus to originál. já mám fw 12cz, zatím jsem neměl žádné problémi až na jeden restart a to si s ním hrál syn....mám v něm spoustu programů, her, videa, mp3 prostě dostává celkem zabrat. jak je vidět měl jsem štěstí...i/quote]

Přesně tak mi u nás máme dvě SX1.Tu co mám teď FW12 (sposta her aplikací) šlape skvěle,ta s FW14 minimum aplikací vní a pořád se restartuje a podobně.
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fbio 4. 4. 2005 22:16

Mám verzi 12 a celkem mi zamrzá mp3 přehrávač.....řeší toto fw14???
fbio
Junior

Odeslat příspěvekod BillyBob 5. 4. 2005 18:21

fbio píše:Mám verzi 12 a celkem mi zamrzá mp3 přehrávač.....řeší toto fw14??? /quote]

fw15 resi hodne chyb (i mp3 prehravac) ale neni CZ, s fw14 maji nekteri problemy (nikdy jsem fw14 nemel tak nemluvim z vlastni zkusenosti)... na hudbu bych doporucil oggplay http://symbianoggplay.sourceforge.net/ (je to zdarma)
BillyBob
Junior

Odeslat příspěvekod ATTOG 5. 4. 2005 18:34

MASH píše:
Co se tyka prenosu IrDa: Z SX1 lze bez problemu prenaset vse (kdyz si sbastlis IrDa modul do PC, uvidis...). Dulezite tedy je, aby to, co posilas umel prijimaci telefon prijmout (resp. aby umel pracovat s posilanymi formaty). To same plati i u BT. Napr. na SonyEricsson T610i/T630 neposlete zadnej soubor *.txt (ani pres IrDa, ani pres BT), protoze Ericsson tento format proste nepodporuje! [b]To same s vetsinou Ťamťungů (ty neumeji prijmout pres IrDa snad vubec nic!).!/b] Podobnej problem muze byt i s *.wav, atd.

Samšunky to neuměly ..neni to tim,ze by to samsung neumel,ale bylo to tam spis jako "ochrana" pred kopirovani obrazku,melodii atd..do moba zadarmo.
ATTOG
Junior

Odeslat příspěvekod cmana2 6. 4. 2005 08:45

V současně době mam fw 12 ,zkoušel sem fw 15 ale psalo mi že se pokoušim o update nespravneho tel. co s tim? Předem děkuji
cmana2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopsson 6. 4. 2005 09:28

Update hlídá jazykovou verzi. Buď je nutné uvnitř update souboru přepsat jazykovou verzi a nebo vzít servisní update, který pouze zobrazí varování.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=311. Pouze upozorňuji, že při přechodu z verze na verzi je nutné mít zaklikané všechny volby. Ten návod primárně popisuji patchování!!
hopsson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kosmix 8. 4. 2005 06:40

Se zamrzáním ne mám žádný potíže. Je to asi vadný kus, co máš měl bys ho reklamovat jestli to pujde. Musíš mít volnou pamět C) min 1 Mb nejlélpe 2 Mb a je to v pohodě. Veškerý programy instaluj ne e) MMC.
SNokia SX1 fw12.02 cz+PQI 256MB
Kosmix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kosmix 8. 4. 2005 06:43

Tak to máš asi taky vadný kus musíš mít volnou pamět c) Min 1 Mb nejlépe 2 Mb. Mám ho asi půl roku a restartoval se mi pouze jednou a vůbec mi nezamrzá. :hm
SNokia SX1 fw12.02 cz+PQI 256MB
Kosmix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tazzmania 8. 4. 2005 07:58

Mám SX1 a nějaké hry jsem do ní nikdy neinstaloval, ani žádné aplikace. Chci ji používat jako diář, ale zatím nemám program. Co ste týče FW12, nebo 14, je to hrůza. Pokud mi dojde zpráva a chci ji přijmout, někdy se stane, že trvá 10-15 sec., než se mi to na zprávu přepne. Když chci zkontrolovat příchozí a odchozí hovory, trvá dlouho, ne vždy, ale skoro, než se vůbec načte mód. Proč, próó´č, když jsem ho nezmrnil hrama ani ničím jiným. Nepoužívám ho ani jako modem, ani na internet ani na wap s tím nechodím, proč, mám bezdrát. Co s tím.?
Tazzmania
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 14. 4. 2005 07:09

BillyBob píše:Mám verzi 12 a celkem mi zamrzá mp3 přehrávač.....řeší toto fw14??? /quote]

Možná jo. Mám verzi 14 a nic se mi neseká. Možná taky proto že všechny aplikace ukončuji a nic mi neběží na pozadí. :hm
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod gemi 25. 4. 2005 17:11

K petici se připojuji, ačkoliv pochybuji, že se dočká nějakého ohlasu. Siemens na koncového zákazníka totálně kašle. Má neschopný personál ve svých prodejnách, to samé platí o jejich servisech. Měl jsem M65 a po dvou dnech se objevil prach pod ochranným krytem displeje(!). Telefon jsem reklamoval, ovšem místo aby jej opravili, pouze jej vyčistili a problém se po pár dnech opakoval. Navíc, jsem členem SGC, takže telefon měl být opraven do 4 prac. dnů. Vrátil se mi po 14 dnech. Když jsem se pak dožadoval vysvětlení, proč takhle přetáhli termín a ještě vrátili telefon neopravený, nikdo mi neodpověděl. Ani na telefonický dotaz (vaší stížností se budeme intenzivně zabývat a dáme Vám vědět....), ani na písemný (bez reakce). Osm z deseti blbců se teď zeptá, proč si nekoupím telefon jiné značky. Pokud mi zároveň poradí, jaký telefon je v poměru cena/výkon lepší než SX1, udělám to. :nenapadne
Kdo jinému Jája Pája, tomu děda Lebeda.
gemi
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka