Diskuze o řadě x75

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 29. 7. 2005 00:37

S65 a hrubýdispej, to jsou mýty stále opakované ale nepravdivé :pozor2
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 29. 7. 2005 00:40

No ja si to mohl potvrdit a pravda to teda je, a velka a nikdo me nepresvedci o opaku, a to jsem jeste porovnavak s 3200 (!!), kdyz jsem ho ted po deslsi dobe uzivani 6230i uvidel znovu......jeste horsi...
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 29. 7. 2005 07:50

No jo, na těch pididisplejích jaké popisuješ nevidíš vůbec nic, tak Tě muselo ohromit, když jsi viděl u S65, že se na telefonu dá taky pracovat. Hned jsi viděl to, co Ti tvé telefony upírají-zobrazení. :mrgreen:
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod nccch 29. 7. 2005 19:44

To je fajn,ale ten displej u S65 je dost velkej a snadno se poškrábe to taky není dobrý.To mačkání kláves přes nějaký gumový pouzdro moc pohodlné není.
nccch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 29. 7. 2005 19:48

mickaelb: jj, podle mně je ta jemnost podprůměrná...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mickaelb 29. 7. 2005 19:56

Ja to myslel, jako ze S65 je hrozny displej ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 29. 7. 2005 20:01

Sorry, ale spatne jste me pochopili, s 3200 by se to mozna dalo porovnavat, ale porad je to hrubsi (s65), o 6230i ani nemluve, to je sto a jedna ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 29. 7. 2005 20:16

3200 má oproti S65 (aj. x65) jenom vyšší jemnost, jinak jsou displeje x65 mnohem lepší.

BTW není tenhle thread náhodou o řadě x75?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hondaq 29. 7. 2005 21:20

já myslím že velikost displeje je zásadní a to i na úkor jemnosti, a proto mě mrzí že x75 má displej menší, ale to je jeno stejně pokud budou penízky tak koupim eMko :mrgreen:
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 30. 7. 2005 00:55

<OT> Displeje x65 jo,a el konkretne s65 je nejaky nevyvedeny</OT>
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 30. 7. 2005 10:03

mickaelb píše:<OT> Displeje x65 jo,a el konkretne s65 je nejaky nevyvedeny</OT>

To je pravda jen z části, protože Siemens montuje do svých mobilů "povedené" a "nepovedené" displeje (třeba jako u M55, kde jeden displej měl bílou OK, kdežto druhý ji měl nažloutlou). A zrovna u S65 se těch nepovedených objevuje relativně hodně.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 30. 7. 2005 10:15

Co je za problem s displeji na S65?
M.
Expert

Odeslat příspěvekod vlasta 31. 7. 2005 00:16

Já s dsplejem u S65, problém nemám. Nemám problém ani s displejem u CX 65 a M65 .
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 31. 7. 2005 09:01

M. píše:Co je za problem s displeji na S65?

Na SM jsem četl pár příspěvků lidí, kteří měli bílou nějakou zašedlou (resp. zašedlý byl celý displej).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wir-jin 31. 7. 2005 10:59

Taky sem se setkal se špatným displejem u S 65ky a to když sem si ji měl pořizovat...na prodejně mi řekli že je vše v pořádku a že je to normální jev...nakonec jsem si sbalil hotovost a řekl si že si počkám na něco lepšího a novějšího. No a je tu řada 75! Jsem velký fanda Siemensu ale podle mě Siemens tahle řada z problémů nevytrhne ikdyž by mohla mít úspěch. Hodně lidí kupuje telefon podle vzhledu a to podle fotek v časopisech a letácích a to siemensu moc nepomůže že ve skutečnosti vypadají nové telefony líp než na fotkách...já si proto chodím pro jistotu founy omrknout na živo k dealerům...Co se týče řady 75 jsem spíš pesimista, ale čas ukáže...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka