No ja si to mohl potvrdit a pravda to teda je, a velka a nikdo me nepresvedci o opaku, a to jsem jeste porovnavak s 3200 (!!), kdyz jsem ho ted po deslsi dobe uzivani 6230i uvidel znovu......jeste horsi...
No jo, na těch pididisplejích jaké popisuješ nevidíš vůbec nic, tak Tě muselo ohromit, když jsi viděl u S65, že se na telefonu dá taky pracovat. Hned jsi viděl to, co Ti tvé telefony upírají-zobrazení.
To je fajn,ale ten displej u S65 je dost velkej a snadno se poškrábe to taky není dobrý.To mačkání kláves přes nějaký gumový pouzdro moc pohodlné není.
já myslím že velikost displeje je zásadní a to i na úkor jemnosti, a proto mě mrzí že x75 má displej menší, ale to je jeno stejně pokud budou penízky tak koupim eMko
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
mickaelb píše:<OT> Displeje x65 jo,a el konkretne s65 je nejaky nevyvedeny</OT>
To je pravda jen z části, protože Siemens montuje do svých mobilů "povedené" a "nepovedené" displeje (třeba jako u M55, kde jeden displej měl bílou OK, kdežto druhý ji měl nažloutlou). A zrovna u S65 se těch nepovedených objevuje relativně hodně.
Taky sem se setkal se špatným displejem u S 65ky a to když sem si ji měl pořizovat...na prodejně mi řekli že je vše v pořádku a že je to normální jev...nakonec jsem si sbalil hotovost a řekl si že si počkám na něco lepšího a novějšího. No a je tu řada 75! Jsem velký fanda Siemensu ale podle mě Siemens tahle řada z problémů nevytrhne ikdyž by mohla mít úspěch. Hodně lidí kupuje telefon podle vzhledu a to podle fotek v časopisech a letácích a to siemensu moc nepomůže že ve skutečnosti vypadají nové telefony líp než na fotkách...já si proto chodím pro jistotu founy omrknout na živo k dealerům...Co se týče řady 75 jsem spíš pesimista, ale čas ukáže...